האם את\ה מתכוון להתחבר לשירות yesHD?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46376
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
בתאריך ה 23.12.07 חברת yes מתכוונת להשיק את שירות yesHD אשר נחשף לראשונה באתר שלנו.
בשבוע שעבר העלנו סקירה מפרי עטו של עפר לאור על השירות מנסיונו כבוחן ראשוני של השירות.
כפי שקראנו כולנו בחשיפה של עפר, מתוכננת בחבילת ה HD כארבעה ערוצים יעודיים:
1. ערוץ National Geographic.
2. ערוץ הספורט (חינם למשך 3 החודשים הראשונים, לאחר מכן תשלום חודשי של 14.90 ש"ח לחודש).
3. & 4. ערוצי סרטים משולבים סדרות.
עלות השרות תהיה 39.90 ש"ח לחודש לחבילת הערוצים ב-HDTV (מחיר זה כולל ממיר מתאים אשר דרוש לקליטת החבילה). קיימת התחייבות למשך של 36 חודשים ודמי התקנה חד פעמיים של 139 ש"ח.
יש לציין כי ההערכות בשוק מדברות על גדילה משמעותית של חבילת הערוצים עם הוזלת תכני ה HDTV בעולם וכן עם הוזלת הממירים אשר נכון להיום עדיין יקרים למדי.
אז לאחר שאנחנו יודעים את כל הפרטים הללו, האם את\ה מתכוון להתחבר לשירות yesHD עם התנאים והתכנים שהוצגו?
בשבוע שעבר העלנו סקירה מפרי עטו של עפר לאור על השירות מנסיונו כבוחן ראשוני של השירות.
כפי שקראנו כולנו בחשיפה של עפר, מתוכננת בחבילת ה HD כארבעה ערוצים יעודיים:
1. ערוץ National Geographic.
2. ערוץ הספורט (חינם למשך 3 החודשים הראשונים, לאחר מכן תשלום חודשי של 14.90 ש"ח לחודש).
3. & 4. ערוצי סרטים משולבים סדרות.
עלות השרות תהיה 39.90 ש"ח לחודש לחבילת הערוצים ב-HDTV (מחיר זה כולל ממיר מתאים אשר דרוש לקליטת החבילה). קיימת התחייבות למשך של 36 חודשים ודמי התקנה חד פעמיים של 139 ש"ח.
יש לציין כי ההערכות בשוק מדברות על גדילה משמעותית של חבילת הערוצים עם הוזלת תכני ה HDTV בעולם וכן עם הוזלת הממירים אשר נכון להיום עדיין יקרים למדי.
אז לאחר שאנחנו יודעים את כל הפרטים הללו, האם את\ה מתכוון להתחבר לשירות yesHD עם התנאים והתכנים שהוצגו?
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 26/11/2007 9:20, נערך 4 פעמים בסך הכל.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
זיו,
המחיר שציינת אינו כולל את חבילת הספורט שתעלה עוד 15 שקלים.
( נכון זה חינם לשלושה חודשים אבל לזמן יש נטייה לעבור מהר )
ליאור
המחיר שציינת אינו כולל את חבילת הספורט שתעלה עוד 15 שקלים.
( נכון זה חינם לשלושה חודשים אבל לזמן יש נטייה לעבור מהר )
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אפשר אולי להוסיף אפשרות של "לכשיהיה PVR"?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
הרגת אותיgameboy כתב:לא מתחבר ולא נעליים(עד שתבוטל ההתחייבות).
נ.ב
אם הם רוצים-אני יכול לארגן להם תכנים לצפייה למשך חודשיים רצוף...
אני רואה את האוטו של יס מגיע אלייך עם דיסק נייד
תלמד אותם לשים כתוביות
כרגע להתחייב ל3 שנים בשביל 2 וחצי ערוצים נראה לי הזוי.
אממ אני אחכה שלא תהיה התחייבות ושיהיו יותר תכנים וערוצים (בלי קשר למחיר. שיהיו אז אני אשקול באמת)
אגב אין שום אפשרות שמתאימה לי, יעני 40 שקל בזמן שאני יכול לקמבן תמחיר בהתאם לחבילות שיש לי (יש לי את כולם (טוב אולי חוץ מכמה), אני יכול להתפטר ממה שארצה, למרות שאני יודע שבשביל הhd צריך שיהיו תערוצים גם בsd (של הערוצים המתאימים), אבל ההתחייבות של ה3 שנים פשוט בדיחה בשביל 3 ערוצים בלחץ.
אממ אני אחכה שלא תהיה התחייבות ושיהיו יותר תכנים וערוצים (בלי קשר למחיר. שיהיו אז אני אשקול באמת)
אגב אין שום אפשרות שמתאימה לי, יעני 40 שקל בזמן שאני יכול לקמבן תמחיר בהתאם לחבילות שיש לי (יש לי את כולם (טוב אולי חוץ מכמה), אני יכול להתפטר ממה שארצה, למרות שאני יודע שבשביל הhd צריך שיהיו תערוצים גם בsd (של הערוצים המתאימים), אבל ההתחייבות של ה3 שנים פשוט בדיחה בשביל 3 ערוצים בלחץ.
לגבי ההתחיבות זו גם דעתי - זה פשוט מיותר .
לצערי השאלה הזו הוספה למשאל רק יום אחרי שהמשאל פורסם והצבעתי כבר על אפשרות אחרת . אם השאלה היתה מתפרסמת ביחד עם המשאל אני חושב שרבים שענו כבר על אפשרות אחרת היו בוחרים בה .
האם יש דרך לבטל את ההצבעה שלי ולהצביע שוב ( "ההתחיבות ל-3 שנים עוצרת אותי " ) ?
לצערי השאלה הזו הוספה למשאל רק יום אחרי שהמשאל פורסם והצבעתי כבר על אפשרות אחרת . אם השאלה היתה מתפרסמת ביחד עם המשאל אני חושב שרבים שענו כבר על אפשרות אחרת היו בוחרים בה .
האם יש דרך לבטל את ההצבעה שלי ולהצביע שוב ( "ההתחיבות ל-3 שנים עוצרת אותי " ) ?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

hagi,
לפעם הבאה, אם אין אופציה אשר מתאימה לך - אל תצביע סתם.
שים לב ששאר החברים ביקשו שאוסיף אופציות למשאל ורק לאחר שהמשאל עודכן - קולם ניתן.
שים לב ששאר החברים ביקשו שאוסיף אופציות למשאל ורק לאחר שהמשאל עודכן - קולם ניתן.
כן , שמתי לב לזה דוקא שכן התחשבת מיד במשתמשים אחרים , מיד אחרי שהם ביקשו להוסיף עוד אפשרויות למשאל . זה בניגוד לבקשה שלי שחיכתה וחיכתה ואותה הוספת רק היום .
היתי צריך להיות קצת יותר סבלני . חבל שהקול שלי סתם התבזבז ככה .
היתי צריך להיות קצת יותר סבלני . חבל שהקול שלי סתם התבזבז ככה .
ziv_r כתב:hagi,
שים לב ששאר החברים ביקשו שאוסיף אופציות למשאל ורק לאחר שהמשאל עודכן - קולם ניתן....
אני חושב שבגלל ההתחייבות בנוסף לחבילת הערוצים המצומצמת,
עשיתי 1+1 , והבנתי שלא משתלם לי להתחבר לYES כאשר אני לקוח HOT ,מה עוד, שHOT עכשיו התחילה לזרז את העניינים הנוגעים לשירות הHD.
ובעקבות היריבות הגדולה בין השניים נראה לי שHOT תצא המחירים אולי יותר זולים או תכנים יותר עשירים.
לכן דעתי היא גם תכנים מעטים מדי וההתחיבות ל3 שנים
עשיתי 1+1 , והבנתי שלא משתלם לי להתחבר לYES כאשר אני לקוח HOT ,מה עוד, שHOT עכשיו התחילה לזרז את העניינים הנוגעים לשירות הHD.
ובעקבות היריבות הגדולה בין השניים נראה לי שHOT תצא המחירים אולי יותר זולים או תכנים יותר עשירים.
לכן דעתי היא גם תכנים מעטים מדי וההתחיבות ל3 שנים