בעיות עם POWER DVD
-
almog12345
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 286
התקנתי ויסטה 64 עם מחשב חדש שקניתי לסלון.
התקנתי FFDSHOW, POWERDVD.
מחשב מחובר לרסיבר 5.1 עם כבל קוקס.
כמה בעיות:
1. שאני רואה סרט עם POWERDVD, אין לי סאונד היקפי 5.1 משום מה. (כן הכל רץ דרך FFDSHOW). שאני רואה את אותו הסרט דרך WINDOWS MEDIA, יש לי צליל 5.1 היקפי מלא.
2. איך אני מגדיר את הכתוביות שיהיו בחלק התחתון של המסך (בפס השחור), ולא באמצע המסך על התמונה? (הכתוביות עובדות גם דרך ה FFDSHOW).
3. איך אני עושה "האצת חומרה" או האצת תמונה" ב FFDSHOW?
4. שאני רואה סרט ב POWERDVD, כל 15 דקות הסרט נתקע וקופא, ואני צריך לצאת מהתוכנה ולחזור אליה שוב. שאני רואה את אותו הסרט ב WINDOWS MEDIA, הכל עובד חלק ללא תקיעות.
תודה.
התקנתי FFDSHOW, POWERDVD.
מחשב מחובר לרסיבר 5.1 עם כבל קוקס.
כמה בעיות:
1. שאני רואה סרט עם POWERDVD, אין לי סאונד היקפי 5.1 משום מה. (כן הכל רץ דרך FFDSHOW). שאני רואה את אותו הסרט דרך WINDOWS MEDIA, יש לי צליל 5.1 היקפי מלא.
2. איך אני מגדיר את הכתוביות שיהיו בחלק התחתון של המסך (בפס השחור), ולא באמצע המסך על התמונה? (הכתוביות עובדות גם דרך ה FFDSHOW).
3. איך אני עושה "האצת חומרה" או האצת תמונה" ב FFDSHOW?
4. שאני רואה סרט ב POWERDVD, כל 15 דקות הסרט נתקע וקופא, ואני צריך לצאת מהתוכנה ולחזור אליה שוב. שאני רואה את אותו הסרט ב WINDOWS MEDIA, הכל עובד חלק ללא תקיעות.
תודה.
-
almog12345
-
- חבר פעיל מאוד

מישהו ?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
נגנים אחרים עובדים לך?
-
almog12345
-
- חבר פעיל מאוד

כן, windows media player עובד ללא בעיות.guyezra כתב:נגנים אחרים עובדים לך?...
יש נגנים אחרים חזקים שיכולים להריץ לי HIGH DEFINITION בלי בעיה כמו POWER DVD ?
- olie
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 622
WINDOWS MEDIA PLAYER?
מה חסר לך שם למשל?
מה חסר לך שם למשל?
-
almog12345
-
- חבר פעיל מאוד

יש בעיה שהכתוביות שה FFDSHOW שרץ עם ה WINDOWS MEDIA PLAYER, שם את הכתוביות בתוך התמונה.olie כתב:WINDOWS MEDIA PLAYER?
מה חסר לך שם למשל?...
איך אני מוריד את הכתוביות לחלק התחתון של המסך? על הפס השחור למטה?
- olie
-
- חבר פעיל במיוחד

אני מניח שאתה במסך 4:3?
אם תשתמש ב VOBSUB בשביל כתוביות, אתה בוחר שם באופציה "EXTEND TO 4:3" וזה אמור לפתור.
ב FFDSHOW זה גם אפשרי אני מניח, לא יודע איך אבל !
נסה BSPLAYER, שם אני מניח שזה יעבוד אוטומטית כי הוא מציג כתוביות בצורה מובנה, ולכן יכול להציג אותם גם מחוץ לסרט עצמו.
אם תשתמש ב VOBSUB בשביל כתוביות, אתה בוחר שם באופציה "EXTEND TO 4:3" וזה אמור לפתור.
נסה BSPLAYER, שם אני מניח שזה יעבוד אוטומטית כי הוא מציג כתוביות בצורה מובנה, ולכן יכול להציג אותם גם מחוץ לסרט עצמו.
-
almog12345
-
- חבר פעיל מאוד

למה מסך 4:3? זה מסך LCD 16:9olie כתב:אני מניח שאתה במסך 4:3?
נסה BSPLAYER, שם אני מניח שזה יעבוד אוטומטית כי הוא מציג כתוביות בצורה מובנה, ולכן יכול להציג אותם גם מחוץ לסרט עצמו....
- olie
-
- חבר פעיל במיוחד

אז אתה צריך להגדיר כתב ממש קטן לדעתי בשביל שהכתוביות יצאו בתוך השחור.
בכל מקרה ההסברים הנ"ל תקפים גם ל 16:9, רק תבחר "EXTEND TO 16:9" ב VOSBUB (זה בעצם ברירת מחדל אז לא צריך לבחור כלום)
בכל מקרה ההסברים הנ"ל תקפים גם ל 16:9, רק תבחר "EXTEND TO 16:9" ב VOSBUB (זה בעצם ברירת מחדל אז לא צריך לבחור כלום)
-
almog12345
-
- חבר פעיל מאוד

לא קשור לגודל הכתב, קשור למיקום.olie כתב:אז אתה צריך להגדיר כתב ממש קטן לדעתי בשביל שהכתוביות יצאו בתוך השחור.
בכל מקרה ההסברים הנ"ל תקפים גם ל 16:9, רק תבחר "EXTEND TO 16:9" ב VOSBUB (זה בעצם ברירת מחדל אז לא צריך לבחור כלום)...
זה לא נותן לי להזיז את הכתב למטה.
- olie
-
- חבר פעיל במיוחד

הבנתי, אני רק אומר שגם אם תצליח להזיז את הכתוביות עד למטה, זה עדיין יהיה קצת חופף עם הסרט.
ב FFDSHOW נסה את זה: תחת SUBTITLES סמן "LETTERBOX", ותבחר 16:9.
אחרי זה אתה יכול לשחק עם ה VERTICAL POSITION וזה אמור לכלול גם את החלק השחור (ולא רק עד תחתית הסרט עצמו)
ב FFDSHOW נסה את זה: תחת SUBTITLES סמן "LETTERBOX", ותבחר 16:9.
אחרי זה אתה יכול לשחק עם ה VERTICAL POSITION וזה אמור לכלול גם את החלק השחור (ולא רק עד תחתית הסרט עצמו)