כמה שאלות בנוגע למדיה סנטר ועוד ..
שלום, אני משתמש בWinXP Pro ואני רוצה להפעיל מדיה סנטר במחשב שיחובר למסך Hitachi ld9000TA2.
אני יודע שבויסטה המדיה סנטר כלול ושיש גרסא של XP מיוחדת של זה, אך השאלה שלי היא האם אפשר להוריד ת התוכנה עצמה של מיקרוסופט ולהפעילה על XP Pro?
הדבר השני שאני רוצה לשאול זה לגבי explorer7, אני במרחק של כ-2.2 מטר מהטלויזיה ואני רוצה לדעת אם יש אפשרות להתאים את האקספלורר אוטומטית למסך, מה שזה אומר להגדיל את כל מה שיש בו ? אני עובד ברזולוציה טבעית של 1366X768.
ד"א, אני לא מדבר על הזום והכל שעושים בצורה ידנית, אני רוצה שהוא יתאים עצמו אוטומטית.
תודה מראש, עידו.
אני יודע שבויסטה המדיה סנטר כלול ושיש גרסא של XP מיוחדת של זה, אך השאלה שלי היא האם אפשר להוריד ת התוכנה עצמה של מיקרוסופט ולהפעילה על XP Pro?
הדבר השני שאני רוצה לשאול זה לגבי explorer7, אני במרחק של כ-2.2 מטר מהטלויזיה ואני רוצה לדעת אם יש אפשרות להתאים את האקספלורר אוטומטית למסך, מה שזה אומר להגדיל את כל מה שיש בו ? אני עובד ברזולוציה טבעית של 1366X768.
ד"א, אני לא מדבר על הזום והכל שעושים בצורה ידנית, אני רוצה שהוא יתאים עצמו אוטומטית.
תודה מראש, עידו.
לגבי שאלה ראשונה יש איזו תוכנה פרוצה שעושה את זה , אבל צפה לחוסר יציבות.
הדבר השני יש אפשרות לשנות את גודל הפונטים ב-XP : לחצן ימני על הדסקטופ ==> אפשרויות ==> הגדרות ==> מתקדם ==> כללי ==>
שם תשנה את הגדרות ה-DPI זה ישנה לך את גודל הפונטים בכל הוינדוס.
הדבר השני יש אפשרות לשנות את גודל הפונטים ב-XP : לחצן ימני על הדסקטופ ==> אפשרויות ==> הגדרות ==> מתקדם ==> כללי ==>
שם תשנה את הגדרות ה-DPI זה ישנה לך את גודל הפונטים בכל הוינדוס.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לגבי אקספלורר 7:
Tools-Options-General-Accessibility
אפשר שם את Ignore Font Sizes.
לא תמיד זה ייראה יפה, אבל תוכל להגדיל את הפונטים באתרי האינטרנט כאוות נפשך.
Tools-Options-General-Accessibility
אפשר שם את Ignore Font Sizes.
לא תמיד זה ייראה יפה, אבל תוכל להגדיל את הפונטים באתרי האינטרנט כאוות נפשך.
כן כבר גיליתי את זה וזה לא ממש טוב ...
איך כל מי שיש לו מסך גדול בסלון מצליח לגלוש באינטרנט ? הרי לא רואים כלום כמעט ...
יש מצב זום, שהוא מצוין, אך כל הזמן צריך לסדר את הפוקוס שלו, האם יש אפשרות שיהיה זום אוטומטי ושהאתר יהיה באמצע ולא יברח לצדדים ?
איך כל מי שיש לו מסך גדול בסלון מצליח לגלוש באינטרנט ? הרי לא רואים כלום כמעט ...
יש מצב זום, שהוא מצוין, אך כל הזמן צריך לסדר את הפוקוס שלו, האם יש אפשרות שיהיה זום אוטומטי ושהאתר יהיה באמצע ולא יברח לצדדים ?