כיוון נכון של הסאבוופר(מבחינת מיקום פיזי).
-
moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
היי.
יש לי סאב של מוראל,בעל 2 אלמנטים,אחד נותן לריצפה,והשני אטום עם פתח פורט שנותן לצד.
שאלתי היא:
האם אותו פורט,רצוי שיהיה מכוון לתוך החדר(לאיזור השמיעה), או שיהיה מכוון לכיוון הקיר,ואז הוא ידפוק על הקיר.
מה עדיף?
תודה לכל העונים.
משה.
יש לי סאב של מוראל,בעל 2 אלמנטים,אחד נותן לריצפה,והשני אטום עם פתח פורט שנותן לצד.
שאלתי היא:
האם אותו פורט,רצוי שיהיה מכוון לתוך החדר(לאיזור השמיעה), או שיהיה מכוון לכיוון הקיר,ואז הוא ידפוק על הקיר.
מה עדיף?
תודה לכל העונים.
משה.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
תשחק עם המיקום שלו בחדר, במיקום סאב אין כלל אצבע מדוייק כי אורך הגל הנמוך הוא ארוך מאורך חדך ממוצע, מה שאומר שעד שהגל יבנה במלואו הוא יפגע בקירות החדר מספר פעמים.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אין כאן חוקים. אודיופיל יגיד לך להרחיק מהקיר ובטח לא להפנות את הפורט לקיר. אך מצד שני אם מצמידים לקיר או אם מכוונים את הפורט לקיר אז מקבלים הדף חזק והגברת הבאס העליון. יש אנשים שאוהבים, אני אישית לא אך אולי אתה תאהב. נסה והחלט עבור עצמך 
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"