איפה ניתן להתרשם מפלזמות המחוברות ל YES?
כבר כמה חודשים שאני מכתת רגליים בין אולמות תצוגה שונים ובינתיים טרם מצאתי את מה שאני מחפש.
בכל מקום המסכים מחוברים ל DVD או שהם מחוברים למחשב שדרכו צופים בשידור איכותי.
הייתי במקום אחד (לא רציני בעליל) ששם כל המסכים שלו היו מחוברים למקור אחד בלי מגבר, כך שהתמונה בכל המסכים ללא יוצא מן הכלל הייתה גרועה ומחרידה.
משום שנראה לי שהמסך שארכוש ישמש אותי לרוב לשידורי לווין (חדשות, כדורגל וכו') חשוב לי מאוד לראות כיצד תיראה התמונה אם וכאשר אביא את המסך הביתה.
יש למישהו רעיון?
בכל מקום המסכים מחוברים ל DVD או שהם מחוברים למחשב שדרכו צופים בשידור איכותי.
הייתי במקום אחד (לא רציני בעליל) ששם כל המסכים שלו היו מחוברים למקור אחד בלי מגבר, כך שהתמונה בכל המסכים ללא יוצא מן הכלל הייתה גרועה ומחרידה.
משום שנראה לי שהמסך שארכוש ישמש אותי לרוב לשידורי לווין (חדשות, כדורגל וכו') חשוב לי מאוד לראות כיצד תיראה התמונה אם וכאשר אביא את המסך הביתה.
יש למישהו רעיון?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78844
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
יש דווקא לא מעט חנויות עם אפשרות כזו.
תעשה חיפוש קצר באינדקס הקישורים ותתחיל להרים טלפונים.
עזוב מקומות כמו א. ל. אלקטריק סנטר...
תעשה חיפוש קצר באינדקס הקישורים ותתחיל להרים טלפונים.
עזוב מקומות כמו א. ל. אלקטריק סנטר...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78844
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
לא מאמין שיש מקומות בארץ שיציגו את כולם במקום אחד - כל מכשיר זה יבואן אחר ורוב החברות לא עובדות עם יותר מ-2 או 3 יבואנים.
ה-LG והפיליפס הן פלזמה TV.
הפנסוניק , הנק והפיוניר - פלזמה מוניטור עם אופציה לרמקולים מקוריים בתוספת תשלום.
ה-LG3 או LG4 , הן היותר מאובזרות , והמחיר שלהן יותר זול מהפיליפס.
הפנסוניק מצויינת , אבל יש לה רק 2 כניסות וידאו : קומפוזיט או S , וקומפוננט.
מה שנחמד בה , שיש SLOT פנוי , שאליו תוכל לחבר בעתיד , למשל , מחבר HDMI (כרגע מחירו 1690 ש"ח).
הנק והפיוניר דומות עם יתרון לפיוניר , יש לך כבר כניסת DVI מובנית במכשירים , ואופציות חיבור אין-סופיות.
קח בחשבון גם את נושא עלויות האביזרים מסביב , התקנה , אחריות , יבואן , שרות.
הפנסוניק , הנק והפיוניר - פלזמה מוניטור עם אופציה לרמקולים מקוריים בתוספת תשלום.
ה-LG3 או LG4 , הן היותר מאובזרות , והמחיר שלהן יותר זול מהפיליפס.
הפנסוניק מצויינת , אבל יש לה רק 2 כניסות וידאו : קומפוזיט או S , וקומפוננט.
מה שנחמד בה , שיש SLOT פנוי , שאליו תוכל לחבר בעתיד , למשל , מחבר HDMI (כרגע מחירו 1690 ש"ח).
הנק והפיוניר דומות עם יתרון לפיוניר , יש לך כבר כניסת DVI מובנית במכשירים , ואופציות חיבור אין-סופיות.
קח בחשבון גם את נושא עלויות האביזרים מסביב , התקנה , אחריות , יבואן , שרות.