השבחה לסאב.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אין כאן מה להשביח.
פשוט להוסיף הגברה של 100W ומעלה בדרך כלל ולפעמים גם קרוס.
עכשיו תעשה חשבון, מה יותר כדאי ולאיזו רמה אתה רוצה להגיע עם הסאב.
פשוט להוסיף הגברה של 100W ומעלה בדרך כלל ולפעמים גם קרוס.
עכשיו תעשה חשבון, מה יותר כדאי ולאיזו רמה אתה רוצה להגיע עם הסאב.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
אני עשיתי את זה עים 2 רמקולים AR3 שרק ה12' עובד . הבאס מגיעה משני הרמקולים או תלוי בהקלטה . יש לי מספר מגברים במערכת עובד יפה . יש לי גם סאב בנוסף שמופעל רק במצב AC3 . מערכת ניפלאה עים רמקולים קווד שחסר להם מעט באס . אז הAR3 מוסיף
רק הטכנאי קרמר
- moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
אם הסאב איכותי מספיק,ואתה משדך לו מגבר POWER,ואני מדגיש POWER....אתה יכול לחפש עם סבלנות וגם למצא איזה פאוור טוב ב 500 שקל ביד 2,
אתה תקבל משהו איכותי ,שווה ערך לסאבים בכמה אלפי שקלים בכיף....עם צליל חם ורך יותר, מניסיון.
אבל הכי חשוב,באיזה סאב מדוייק,חברה ודגם...?
אני יכול להעיד ממקור ראשוני,בבית של אחי חיברתי לו סאב של פאראדיים ללא מגבר,מהדגמים היותר ישנים שלהם, סאב 12 שנותן לריצפה,חיברתי לו פאוור של רוטל, זה הפך למפלצת,פשוט כך!
אתה תקבל משהו איכותי ,שווה ערך לסאבים בכמה אלפי שקלים בכיף....עם צליל חם ורך יותר, מניסיון.
אבל הכי חשוב,באיזה סאב מדוייק,חברה ודגם...?
אני יכול להעיד ממקור ראשוני,בבית של אחי חיברתי לו סאב של פאראדיים ללא מגבר,מהדגמים היותר ישנים שלהם, סאב 12 שנותן לריצפה,חיברתי לו פאוור של רוטל, זה הפך למפלצת,פשוט כך!
- moshem74
-
- עוסק בתחום

מגבר פאוור זה מגבר שיש לו כוח יותר מכל רסיבר ,כוח נטו,כוח דחיפה לרמקול.
והוא יכול להניע סאב,שהוא למעשה מימברנה גדולה שקשה להניע,מגבר פאוור יעשה את זה הכי טוב.
מגבר פאוור יועד רק לדבר אחד = כוח!, אין לו שום כיוונים או גניסות ויציאות,או שלט ושום לחצן למעט לחצן ON'OFF, מה שנותן לך אמינות לאורך שנים, מגבר נטו איכותי,זה פאוור.
אין מה להשוות בכלל לרסיבר לדוגמא.
והוא יכול להניע סאב,שהוא למעשה מימברנה גדולה שקשה להניע,מגבר פאוור יעשה את זה הכי טוב.
מגבר פאוור יועד רק לדבר אחד = כוח!, אין לו שום כיוונים או גניסות ויציאות,או שלט ושום לחצן למעט לחצן ON'OFF, מה שנותן לך אמינות לאורך שנים, מגבר נטו איכותי,זה פאוור.
אין מה להשוות בכלל לרסיבר לדוגמא.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הסבר לא מדוייק.moshem74 כתב:מגבר פאוור זה מגבר שיש לו כוח יותר מכל רסיבר ,כוח נטו,כוח דחיפה לרמקול.
אין מה להשוות בכלל לרסיבר לדוגמא....
זה שהמגבר הוא POWER לא אומר שהוא חזק יותר ממגבר משולב או רסיבר.
אין הכרח.
- moshem74
-
- עוסק בתחום

בוא ניקח לדוגמא פאוור NAD916, האם תוכל לתת לי רסיבר שנותן 150W ואפילו 200W שיהיה חזק יותר, או יותר נכון שידחף טוב יותר רמקולים בסטריאו, טוב יותר,או שישמע טוב יותר ?MartinHSabag כתב:הסבר לא מדוייק.moshem74 כתב:מגבר פאוור זה מגבר שיש לו כוח יותר מכל רסיבר ,כוח נטו,כוח דחיפה לרמקול.
אין מה להשוות בכלל לרסיבר לדוגמא....
זה שהמגבר הוא POWER לא אומר שהוא חזק יותר ממגבר משולב או רסיבר.
אין הכרח....
לפני יומיים השוואתי רסיבר של סביב ה 10 אלף שקל,קמברידג אודיו, לא זוכר את הדגם,כסוף,גדול,מרשים,עם מאוורר מאחורה,מזכיר את NAD מהרמות הגבוהות יותר,מנגד-פרה+ פאוור של פרוטון 80 וואט לצד, הרסיבר קמברידג נותן על הנייר 150 או 200, הפרוטון עם פרה , היה חזק יותר,דינמי יותר,וגם,איכותי יותר , ואגב... כמשומש,הוא עולה פחות ,הרבה פחות .
אין מה לעשות,בקטע של פאוור לעומת רסיבר, אין מקום להשוואה.
טוב בואו נעשה סדר קצת.
קודם כל אין חוקים
יש רסיברים "חזקים" ויש פאאורים "חלשים" ויש בתחום הזה הרבה יותר ממה שהדימיון המצומצם שלנו יכול לעכל.
גם האיכות. יש רסיברים איכותיים ויש פחות, ויש פאאורים איכותיים ויש פחות...
כל דבר צריך התיחסות כשלעצמו במצב ספציפי מסויים וקשה מאוד לעשות הכללות.
לירן,
כדאי לך, אם אתה רוצה, לקרא את המאמר הבא:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=20732
שם מסבירים על חלקי המערכת.
כדאי שתידע אותנו בסוג הסב שיש לך, בתקציב ובאופי ההאזנה שלך.. (יענו איזו מוזיקה)
.
קודם כל אין חוקים
יש רסיברים "חזקים" ויש פאאורים "חלשים" ויש בתחום הזה הרבה יותר ממה שהדימיון המצומצם שלנו יכול לעכל.
גם האיכות. יש רסיברים איכותיים ויש פחות, ויש פאאורים איכותיים ויש פחות...
כל דבר צריך התיחסות כשלעצמו במצב ספציפי מסויים וקשה מאוד לעשות הכללות.
לירן,
כדאי לך, אם אתה רוצה, לקרא את המאמר הבא:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=20732
שם מסבירים על חלקי המערכת.
כדאי שתידע אותנו בסוג הסב שיש לך, בתקציב ובאופי ההאזנה שלך.. (יענו איזו מוזיקה)
.