מערכת סטריאו אודיופילית במחיר הכי נמוך ??
מבחינתי אודיופיל (או מערכת סטריאו עבור אודיופיל) הוא אחד שחשובה לו איכות הצליל - יעני פירוש השם המילולי.
לכן מעניינת אותי ולטעמי גם רבים אחרים ירצו לדעת מהי מערכת הסטריאו האודיופילית במחיר הכי נמוך שאתם הייתם ממליצים עליה.
אנסה להגדיר קצת יותר את התנאים:
מערכת סטיראו - הכוונה להגברה + רמקולים + מקור.
מערכת שתתאים לסלון הישראלי הממוצע יעני להערכתי חלל האזנה בגודל של כ- 30 מ"ר
מערכת שתתאים ככל האפשר למרבית סיגנונות המוסיקה - יעני "אול אראונדרית"
רכיבים חדשים בלבד שניתן להשיגם בארץ.
המחיר הנמוך ביותר.
שלמה
לכן מעניינת אותי ולטעמי גם רבים אחרים ירצו לדעת מהי מערכת הסטריאו האודיופילית במחיר הכי נמוך שאתם הייתם ממליצים עליה.
אנסה להגדיר קצת יותר את התנאים:
מערכת סטיראו - הכוונה להגברה + רמקולים + מקור.
מערכת שתתאים לסלון הישראלי הממוצע יעני להערכתי חלל האזנה בגודל של כ- 30 מ"ר
מערכת שתתאים ככל האפשר למרבית סיגנונות המוסיקה - יעני "אול אראונדרית"
רכיבים חדשים בלבד שניתן להשיגם בארץ.
המחיר הנמוך ביותר.
שלמה
שלמה,
אני לא בטוח שיש תשובה על השאלה שלך. הרי השינוי הוא הדרגתי – זה לא המצב כאשר מערכת שעולה X שקלים היא לא אודיופילית, ומערכת שעלותה (X+1) ש"ח היא כבר אודיופילית. ככל שהרמה עולה כך אוטנטיות של סאונד עולה גם כן, וכל אחד מחליט לעצמו באיזו רמה היא מוכן (או נאלץ) לעצור.
אני לא בטוח שיש תשובה על השאלה שלך. הרי השינוי הוא הדרגתי – זה לא המצב כאשר מערכת שעולה X שקלים היא לא אודיופילית, ומערכת שעלותה (X+1) ש"ח היא כבר אודיופילית. ככל שהרמה עולה כך אוטנטיות של סאונד עולה גם כן, וכל אחד מחליט לעצמו באיזו רמה היא מוכן (או נאלץ) לעצור.
ויטלי
בהחלט יש תשובות לשאלה שלי.
סטודנט צעיר, חייל משוחרר, או כל מי שתקציבו מאד מאד מוגבל..שואל שאלה פשוטה - אני רוצה מערכת סטריאו עם צליל איכותי חדשה במחיר הכי זול על מה תמלצו לי ??
אני למשל הייתי ממליץ לו על מגבר של קיימברידג' אודיו בכ- 2,000 ש"ח + רמקולים של JBL אם אני לא טועה EVO80 שוב כאלפיים ש"ח ועל CD כל שהוא ברמות מחיר של כ- 1,000 ש"ח ניח של דנון בכ- 1300 ש"ח.
שלמה
סטודנט צעיר, חייל משוחרר, או כל מי שתקציבו מאד מאד מוגבל..שואל שאלה פשוטה - אני רוצה מערכת סטריאו עם צליל איכותי חדשה במחיר הכי זול על מה תמלצו לי ??
אני למשל הייתי ממליץ לו על מגבר של קיימברידג' אודיו בכ- 2,000 ש"ח + רמקולים של JBL אם אני לא טועה EVO80 שוב כאלפיים ש"ח ועל CD כל שהוא ברמות מחיר של כ- 1,000 ש"ח ניח של דנון בכ- 1300 ש"ח.
שלמה
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
אם זה כמו שאתה אומר סטודנט\חייל משוחרר\תלמיד תיכון סביר להניח שהוא בונה גם על DVD, אז הייתי מחפש כבר DVD סביב ה-1000 ש"ח עם סאונד סביר.
ה-DVD שלי מנגן בכבוד עם הפוקאלים שלי (816V).
ה-DVD שלי מנגן בכבוד עם הפוקאלים שלי (816V).
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
שלמה,
אתה יכול להגדיר "צליל איכותי"
יש כלי מדידה אובייקטיבי לזה?
(זו שאלה רטורית מבחינתי, כיוון שהעניין הוא יחסי לנסיון ודרישות האודיופיל. אבל אולי בכ"ז מצאת נוסחה גנרית- המשקללת את "מרבית סגנונות המוסיקה" וכן את מרבית האודיופילים
).
ישנם חסרי כל בעלי מודעות מוסיקלית שלא יהיו מסוגלים להדליק את הסט אפ שהצעת כאן וישנם עשירים כקורח שבשבילם זה מעל ומעבר למה שזה אמור לשרת אותם......
אתה יכול להגדיר "צליל איכותי"
(זו שאלה רטורית מבחינתי, כיוון שהעניין הוא יחסי לנסיון ודרישות האודיופיל. אבל אולי בכ"ז מצאת נוסחה גנרית- המשקללת את "מרבית סגנונות המוסיקה" וכן את מרבית האודיופילים
ישנם חסרי כל בעלי מודעות מוסיקלית שלא יהיו מסוגלים להדליק את הסט אפ שהצעת כאן וישנם עשירים כקורח שבשבילם זה מעל ומעבר למה שזה אמור לשרת אותם......
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
לדעתי באיזור ה5K
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
ירון
יש אכן בעיה להגדיר באופן מדוייק מהו "צליל איכותי" - אבל אני מניח שגם "הדיוט מוחלט וחסר כל ניסיון בתחום האודיו" ידע לזהות ולהבדיל בין מערכת שהצליל הבוקע ממנה הוא צורמני ומזכיר קירקור של צפרדע ובין מערכת שמנגנת מוסיקה.
לכן באה השאלה מהו רף המינימום מבחינת מחיר/תקציב בו ניתן לרכוש מערכת סטריאו חדשה עם צליל איכותי - יעני שאפשר לשמוע בה מוסיקה בלי להתעוות ובלי להתענות.
המלצות קונקרטיות יתקבלו בשימחה.
מריו -
בנתוני השאלה הדגשתי שמדובר במערכת אודיו - אני מסכים בהחלט שישנם לא מעט מכשירי DVD שיספקו צליל איכותי דיו ואיני יודע לאמר מה עדיף מבחינת איכות הצליל - DVD או CD בכ- 1000 ש"ח ??
שלמה
יש אכן בעיה להגדיר באופן מדוייק מהו "צליל איכותי" - אבל אני מניח שגם "הדיוט מוחלט וחסר כל ניסיון בתחום האודיו" ידע לזהות ולהבדיל בין מערכת שהצליל הבוקע ממנה הוא צורמני ומזכיר קירקור של צפרדע ובין מערכת שמנגנת מוסיקה.
לכן באה השאלה מהו רף המינימום מבחינת מחיר/תקציב בו ניתן לרכוש מערכת סטריאו חדשה עם צליל איכותי - יעני שאפשר לשמוע בה מוסיקה בלי להתעוות ובלי להתענות.
המלצות קונקרטיות יתקבלו בשימחה.
מריו -
בנתוני השאלה הדגשתי שמדובר במערכת אודיו - אני מסכים בהחלט שישנם לא מעט מכשירי DVD שיספקו צליל איכותי דיו ואיני יודע לאמר מה עדיף מבחינת איכות הצליל - DVD או CD בכ- 1000 ש"ח ??
שלמה
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
יעני...
יעני למה אי אפשר יד שניה?
יעני למה אי אפשר יד שניה?
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

שלה, זה מסובך.
אני מכורה ל צליל של רבעיית E80 והרוה בפורום כאן אומר שהם לא אודיו פילים בכלל
אז אני לא אודיופילית?
חשיבה שונה מובילה למערכת אודיו פילית בתקציב נמוך?
לדוגמא הסטאפ שלי הוא 4 יחידות של E80 שני יחידות של E20 סאב E150 רסיבר DENON 1706.
CDP אין
הDVD הוא פיוניר 393.
עכשיו השאלה אם זה נחשב אודיופילי
אני מכורה ל צליל של רבעיית E80 והרוה בפורום כאן אומר שהם לא אודיו פילים בכלל
אז אני לא אודיופילית?
חשיבה שונה מובילה למערכת אודיו פילית בתקציב נמוך?
לדוגמא הסטאפ שלי הוא 4 יחידות של E80 שני יחידות של E20 סאב E150 רסיבר DENON 1706.
CDP אין
הDVD הוא פיוניר 393.
עכשיו השאלה אם זה נחשב אודיופילי
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
E80....יעני רמקולים של JBL ?
החדשים?
מה יש לך לעשות עם 4 מפלצות כאלה ?? :O
החדשים?
מה יש לך לעשות עם 4 מפלצות כאלה ?? :O
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- InbarHovav
- חבר מביא חבר

השרשור הזה דווקה מאוד מעניין ואני מאוד שמחה עליו.
חבל שהוא לא ממשיך .. (KOOKE?)
חבל שהוא לא ממשיך .. (KOOKE?)
מזה ועד רמה אודיופילית - מרחק רב. וכפי שכבר כתבתי, איך אפשר להגדיר איפה מתחילה הרמה הזו?KOOKE כתב:אני מניח שגם "הדיוט מוחלט וחסר כל ניסיון בתחום האודיו" ידע לזהות ולהבדיל בין מערכת שהצליל הבוקע ממנה הוא צורמני ומזכיר קירקור של צפרדע ובין מערכת שמנגנת מוסיקה....
ויטלי
"מערכת סטריאו אודיופילית במחיר הכי נמוך ??"...
אין כזה דבר, כמה שהמערכת לא תעלה האודיופיל אף פעם לא יהיה מרוצה ממנה וירצה תמיד לשדרג אותה....
אבל ברצינות, כמו שכבר כתבו מעלי זה מאוד אינדיוידיאולי, אני מניח שפחות מ4000-6000 למגבר וזוג רמקולים מערכות נחשבות ללא-רציניות במיוחד. איזה סוג בדיוק לקנות זה באמת עניין אינדיוידואלי.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

תנו דוגמאות.
הBEO LAB 5 AK B&O הוא בחזקת אודיופילי?
הBEO LAB 5 AK B&O הוא בחזקת אודיופילי?
אפי
שמעת את מערכת המיני עליה אתה ממליץ....???
ראבק שאלה פשוטה שנשאלה אולי אלפי פעמים בורסיות כאלו ואחרות בפורומי אודיו שונים.
מה הייתם ממליצים למי שכעת נכנס לראשונה לעולם הסטריאו והאודיופיליה..איזו מערכת חדשה במחיר הכי נמוך תתן לו תוצאות סבירות ואיכות צליל שניתן לחיות איתה.
ברור מאליו ש"צליל איכותי" הוא דבר אינדיבידואלי ...אז תמליצו על מה שבעיניכם יתן את הצליל האיכותי לדעתכם במחיר הכי נמוך.
זה גם ברור שככל שתשקיע יותר ממון רוב הסיכויים (אם כי לא בהכרח) שתקבל יותר איכות..
אני מזכיר שוב - לטעמי אודיופיל = מי שאיכות הצליל חשובה לו...מה תמליצו לאחד כזה שהוא בתחילת דרכו והממון אינו בכיסו..רכיבים חדשים..
שלמה
שמעת את מערכת המיני עליה אתה ממליץ....???
ראבק שאלה פשוטה שנשאלה אולי אלפי פעמים בורסיות כאלו ואחרות בפורומי אודיו שונים.
מה הייתם ממליצים למי שכעת נכנס לראשונה לעולם הסטריאו והאודיופיליה..איזו מערכת חדשה במחיר הכי נמוך תתן לו תוצאות סבירות ואיכות צליל שניתן לחיות איתה.
ברור מאליו ש"צליל איכותי" הוא דבר אינדיבידואלי ...אז תמליצו על מה שבעיניכם יתן את הצליל האיכותי לדעתכם במחיר הכי נמוך.
זה גם ברור שככל שתשקיע יותר ממון רוב הסיכויים (אם כי לא בהכרח) שתקבל יותר איכות..
אני מזכיר שוב - לטעמי אודיופיל = מי שאיכות הצליל חשובה לו...מה תמליצו לאחד כזה שהוא בתחילת דרכו והממון אינו בכיסו..רכיבים חדשים..
שלמה
- efib
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 12395
- קיבל תודות: 0
אני לא יודע אם אתה רציני שלמה, אבל ...
אני לא מצליח להבין את השחצנות הזו בקביעת סף כניסה לאודיופיליות
מה, מי ששומע ונהנה עד אין קץ בדאבל קסט איווה 200 שקל תחנה מרכזית
הוא לא אוודיופייל ?
אני לא מצליח להבין את השחצנות הזו בקביעת סף כניסה לאודיופיליות
מה, מי ששומע ונהנה עד אין קץ בדאבל קסט איווה 200 שקל תחנה מרכזית