Yaron_M כתב:crusader כתב:בארה"ב יהיה יותר זול ללא ספק.
השאלה היא האם צפיה בסרטי BD היא אופציה עבורך? במידה וכן אתה צריך לשקול צעדיך בשקידה היות ואתה תיתקל בבעיות אי תאימות עבור סרטים שמיובאים ארצה בצורה סדירה.
אגב הקונסולה שלי נרכשה בארץ.
...
צפיה בסרטי BD היא לא כ"כ שיקול מכיוון שיש לא מעט סרטים שהם ללא חסימת איזורים, וגם מכיוון שאני מאמין שתוך חצי שנה יהיו בשוק נגני BD יעודיים במחיר סביר.
גם כשה-PS2 יצא לשוק, שיווקו אותו בתור נגן DVD בנוסף לקונסולה, ולא הרבה זמן אחרי זה היו נגנים זולים יותר וטובים יותר...
כבר עכשיו אפשר להשיג
נגן BD של סמסונג ב-270$ ...
ידידי, אם צרובים זו לא הבעיה שלך (ואם כן אז אני מקווה ש-BAN מ-LIVE זה לא), לך על SONY.
הרשתי לעצמי להוסיף השוואה בין BURNOUT ל-PS3 ולבוקס כך שתוכל להווכח בעצמך שאין הבדל משמעותי בין השניים אף על פי שבסוני רואים קצת יותר טוב:
[
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/repli ... HighLight=
גם לי כמו לך הייתה התלבטות אם להביא מכשיר מחול או מהארץ. העניין הוא שבגלל שפחדתי עליו, העדפתי משהו עם אחריות יצרן ולכן הלכתי על אומנם יקר יותר אבל גם בטוח יותר - קניתי מהיבואן ולא מחנות מעכר. אגב, רצוי לציין שאך ורק בחבילות האירופיות בדגם של ה-80GB אתה מקבל מתנה בשווי 1300 שקל - שזה שלט אל חוטי נוסף פלוס 2 משחקים. בארהב זה שווה ערך ל-195 דולר. אז עשה את החשבון שלך.
בנוגע למכס, שמעתי רבות על כאלה שאחסנו את הקונסולה בתוך תיק של מחשב נישא ועברו ללא כל בעיה. אתה מוזמן לנסות.