קניית PS3 - בארה"ב או בארץ?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Yaron_M פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
שם מלא: ירון מ.
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #1 

לקראת יציאתו של Burnout Paradise בעוד פחות מחודשיים, אני מתכוון לקנות ככל הנראה PS3 (אלא אם כן יתברר שגרסת ה-360 טובה בהרבה..)

אני מעוניין לדעת מה תהיה עלות הזמנת המכשיר (הדגם של ה-80 ג'יגה - 500$ + מיסים) לארץ? אני לא סגור בעניין המיסים - מכס? מע"מ? שניהם??
והאם זה כבר לא מתקרב למחיר של הקונסולה בארץ - 3900 ש"ח אם אני לא טועה..?

קצת :מבולבל: ואשמח לעזרה.

אשמח גם לשמוע איך השגתם את הקונסולה שלכם: קניה בארץ, הזמנה מחו"ל באינטרנט, או קנייה בחו"ל תוך מעבר במסלול הירוק :wink: ?

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #2 

בארה"ב יהיה יותר זול ללא ספק.
השאלה היא האם צפיה בסרטי BD היא אופציה עבורך? במידה וכן אתה צריך לשקול צעדיך בשקידה היות ואתה תיתקל בבעיות אי תאימות עבור סרטים שמיובאים ארצה בצורה סדירה.
אגב הקונסולה שלי נרכשה בארץ.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1900
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

Yaron_M כתב:לקראת יציאתו של Burnout Paradise בעוד פחות מחודשיים, אני מתכוון לקנות ככל הנראה PS3 (אלא אם כן יתברר שגרסת ה-360 טובה בהרבה..)

אני מעוניין לדעת מה תהיה עלות הזמנת המכשיר (הדגם של ה-80 ג'יגה - 500$ + מיסים) לארץ? אני לא סגור בעניין המיסים - מכס? מע"מ? שניהם??

אשמח גם לשמוע איך השגתם את הקונסולה שלכם: קניה בארץ, הזמנה מחו"ל באינטרנט, או קנייה בחו"ל תוך מעבר במסלול הירוק :wink: ?
...
למה אתה מתכוון ב"יתברר"?
זה כבר דיי ברור שמבחינת קונסולה ה360 טוב יותר

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #4 

gameboy,
ואני מניח שאתה מבסס את העובדות שלך על בדיקה מקיפה של... ?!
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

Yaron_M פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
שם מלא: ירון מ.
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #5 

crusader כתב:בארה"ב יהיה יותר זול ללא ספק.
השאלה היא האם צפיה בסרטי BD היא אופציה עבורך? במידה וכן אתה צריך לשקול צעדיך בשקידה היות ואתה תיתקל בבעיות אי תאימות עבור סרטים שמיובאים ארצה בצורה סדירה.
...
צפיה בסרטי BD היא לא כ"כ שיקול מכיוון שיש לא מעט סרטים שהם ללא חסימת איזורים, וגם מכיוון שאני מאמין שתוך חצי שנה יהיו בשוק נגני BD יעודיים במחיר סביר.
גם כשה-PS2 יצא לשוק, שיווקו אותו בתור נגן DVD בנוסף לקונסולה, ולא הרבה זמן אחרי זה היו נגנים זולים יותר וטובים יותר...
כבר עכשיו אפשר להשיג נגן BD של סמסונג ב-270$

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #6 

gameboy כתב:
Yaron_M כתב:לקראת יציאתו של Burnout Paradise בעוד פחות מחודשיים, אני מתכוון לקנות ככל הנראה PS3 (אלא אם כן יתברר שגרסת ה-360 טובה בהרבה..)

...
למה אתה מתכוון ב"יתברר"?
זה כבר דיי ברור שמבחינת קונסולה ה360 טוב יותר
...
איזו "בחינה" זו בדיוק?
בחינת ה-33% דפקט בפס הייצור (ע"ע "טבעת המוות") או שמה מבחינת ONLINE עולה 50 דולר כל שנה והשלט לא נטען/ לא ניתן לחבר מקלדת ועכבר/ אין תמיכת BLUETOOTH?

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #7 

Yaron_M כתב:
crusader כתב:בארה"ב יהיה יותר זול ללא ספק.
...
צפיה בסרטי BD היא לא כ"כ שיקול מכיוון שיש לא מעט סרטים שהם ללא חסימת איזורים, וגם מכיוון שאני מאמין שתוך חצי שנה יהיו בשוק נגני BD יעודיים במחיר סביר.
גם כשה-PS2 יצא לשוק, שיווקו אותו בתור נגן DVD בנוסף לקונסולה, ולא הרבה זמן אחרי זה היו נגנים זולים יותר וטובים יותר...
כבר עכשיו אפשר להשיג נגן BD של סמסונג ב-270$
...
ידידי, אם צרובים זו לא הבעיה שלך (ואם כן אז אני מקווה ש-BAN מ-LIVE זה לא), לך על SONY.
הרשתי לעצמי להוסיף השוואה בין BURNOUT ל-PS3 ולבוקס כך שתוכל להווכח בעצמך שאין הבדל משמעותי בין השניים אף על פי שבסוני רואים קצת יותר טוב:

[http://www.gamer.co.il/gamer2/php/repli ... HighLight=

גם לי כמו לך הייתה התלבטות אם להביא מכשיר מחול או מהארץ. העניין הוא שבגלל שפחדתי עליו, העדפתי משהו עם אחריות יצרן ולכן הלכתי על אומנם יקר יותר אבל גם בטוח יותר - קניתי מהיבואן ולא מחנות מעכר. אגב, רצוי לציין שאך ורק בחבילות האירופיות בדגם של ה-80GB אתה מקבל מתנה בשווי 1300 שקל - שזה שלט אל חוטי נוסף פלוס 2 משחקים. בארהב זה שווה ערך ל-195 דולר. אז עשה את החשבון שלך.
בנוגע למכס, שמעתי רבות על כאלה שאחסנו את הקונסולה בתוך תיק של מחשב נישא ועברו ללא כל בעיה. אתה מוזמן לנסות.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #8 

ההבדלים שמוצגים שם נובעים בכלל מכיול לא נכון....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”