שאלה בנוגע ל TRUE -HD
אין סיבה שהוא לא יכול...
אם היה לי רסיבר תומך אז בוודאי שהייתי בודק את זה וגם משתמש בזה.
בSPECS רשום שהוא תומך וזה מספיק מבחינתי, כי אני יודע בוודאות שכל העולם היה מתהפך אם היה רשום בSPECS שהוא תומך אך בפועל הוא לא היה תומך...
ודרך אגב, להעביר TRUE HD זה לא מספיק HDMI אלא צריך HDMI 1.3, שיש אותו לPS3....
אם היה לי רסיבר תומך אז בוודאי שהייתי בודק את זה וגם משתמש בזה.
בSPECS רשום שהוא תומך וזה מספיק מבחינתי, כי אני יודע בוודאות שכל העולם היה מתהפך אם היה רשום בSPECS שהוא תומך אך בפועל הוא לא היה תומך...
ודרך אגב, להעביר TRUE HD זה לא מספיק HDMI אלא צריך HDMI 1.3, שיש אותו לPS3....
כרגע פורמטי האודיו הנתמכים ( וזאת לאחר בדיקה ) הם:
dolby digital ו - DTS המוכרים לכל - ו - Pcm Loosless 5.1 שגם אותו צריך להגדיר ב - PS3 אחרת ברירת המחדל היא PCM 2 Channels.
הבדיקה שעשיתי היום היא עם טרילוגיית ספיידרמן - כאשר בשלישי ישנה רצועת pcm - באמצעות חיבור hdmi לרסיבר אונקיו 805 נדלקה לי נורת ה - pcm במכשיר - כאשר לידה נדלקה במקביל נורת Multich . מיותר לציין שהשימוש הוא בכבל hdmi.
אופיר
dolby digital ו - DTS המוכרים לכל - ו - Pcm Loosless 5.1 שגם אותו צריך להגדיר ב - PS3 אחרת ברירת המחדל היא PCM 2 Channels.
הבדיקה שעשיתי היום היא עם טרילוגיית ספיידרמן - כאשר בשלישי ישנה רצועת pcm - באמצעות חיבור hdmi לרסיבר אונקיו 805 נדלקה לי נורת ה - pcm במכשיר - כאשר לידה נדלקה במקביל נורת Multich . מיותר לציין שהשימוש הוא בכבל hdmi.
אופיר
יש לי אונקיו 705 שהוא מסוגל לפענח TRUE-HD אז אתם אומרים לחבר בכבל HDMI 1.3 למגבר ומשם בכבל HDMI ל מקרן?
ועוד שאלה יש לי כונן BD שמופעל על ידי נגן POWER DVD 7.3 שבאייקונים שלו יש תמיכה ב TRUE-HD DTS HD ו DOLBY HD
האם לחבר אותו למגבר על ידי כבל 1.3 ?
הקיצר איך להוציא את הסאונד למגבר בפורמט הכי מתקדם? גם מהמחשב וגם מהפלייסטישן
בתפריט ה PS3 יש אפשרות לבחור בין PCM (UNCOMPRESS) לBISTREEM
אז מה לבחור ואיך להוציא את המייטב מהסרטים?
בתודה
KOBALT
ועוד שאלה יש לי כונן BD שמופעל על ידי נגן POWER DVD 7.3 שבאייקונים שלו יש תמיכה ב TRUE-HD DTS HD ו DOLBY HD
האם לחבר אותו למגבר על ידי כבל 1.3 ?
הקיצר איך להוציא את הסאונד למגבר בפורמט הכי מתקדם? גם מהמחשב וגם מהפלייסטישן
בתפריט ה PS3 יש אפשרות לבחור בין PCM (UNCOMPRESS) לBISTREEM
אז מה לבחור ואיך להוציא את המייטב מהסרטים?
בתודה
KOBALT