המלצה לסאבוופר עד 2500
-
coldfire2007
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
אני מעוניין בסאב לחדר עד 2500 שקל
הציעו לי PDR10 ו-PSW404 הראשון 2500 והשני 2600 שניהם חדשים .. מה מהם כדאי?בהנחה שאני לא יכול ממש להבדיל ... והאם המחיר הוא טוב ?? או שישנם כאלה שבתקציב שלי שכדאי לשקול... אני מחפש סאב שברמה טובה גם בקולנוע וגם במוזיקה ...
אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי!!!
הציעו לי PDR10 ו-PSW404 הראשון 2500 והשני 2600 שניהם חדשים .. מה מהם כדאי?בהנחה שאני לא יכול ממש להבדיל ... והאם המחיר הוא טוב ?? או שישנם כאלה שבתקציב שלי שכדאי לשקול... אני מחפש סאב שברמה טובה גם בקולנוע וגם במוזיקה ...
אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי!!!
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
שים לב לשרשרור הבא, יש שם ארבעה אופציות מאוד מענינות:
http://www.hometheatre.co.il/modules.ph ... ic&t=43985
כמו כן אציע לך לשקול את הוולודיים CHT-R10 מדובר בחברת הסאבים הטובה בעולם (לדעתי ולדעת רבים) אך מדובר גם בסאב הפשוט ביותר שלה. מחירו 3,000 ש"ח לפני שלב הדיבורים.
הוא לא הכי מוסיקלי אך בכל זאת מנעים גם במוסיקה ובסרטים הוא ירעיד לך קירות. יש לי אותו כבר כשנה ואני מאוד מרוצה. השלב הבא עבורי יהיה להתקדם לסדרה היקרה יותר של וולודיין לשם הנאה יותר גדולה במוסיקה.
כמו כן אציע לך לשקול את הוולודיים CHT-R10 מדובר בחברת הסאבים הטובה בעולם (לדעתי ולדעת רבים) אך מדובר גם בסאב הפשוט ביותר שלה. מחירו 3,000 ש"ח לפני שלב הדיבורים.
הוא לא הכי מוסיקלי אך בכל זאת מנעים גם במוסיקה ובסרטים הוא ירעיד לך קירות. יש לי אותו כבר כשנה ואני מאוד מרוצה. השלב הבא עבורי יהיה להתקדם לסדרה היקרה יותר של וולודיין לשם הנאה יותר גדולה במוסיקה.
-
coldfire2007
-
- חבר פעיל מאוד

אני חייב עזרה בעניין מחיר וייעוץ מה כדאי .. ראיתי את מחירי חו"ל וזה פשוט מגוחך לעומת המחיר הגבוה בארץ מה שמעורר בי חשדות לגבי איכותם ... האם הסאבים הנ"ל טובים או שישנם טובים מהם שכדאי לשמוע <?
danlior כתב:שים לב לשרשרור הבא, יש שם ארבעה אופציות מאוד מענינות:
הוא לא הכי מוסיקלי אך בכל זאת מנעים גם במוסיקה ובסרטים הוא ירעיד לך קירות. יש לי אותו כבר כשנה ואני מאוד מרוצה. השלב הבא עבורי יהיה להתקדם לסדרה היקרה יותר של וולודיין לשם הנאה יותר גדולה במוסיקה....
כבעליו המאושר של הcht-10 מזה כ 4 שנים אני יכול להעיד עליו שהוא מעולה!!
וגם לאחר 4 שנים אני בכל האזנה מתלהב ממנו מחדש !
ולגבי מוסיקליות - בנינגוד ל danlior לטעמי הוא אחד הסאבים המוזיקליים ביותר ששמעתי (בטווח המחירים הזה) ואני בעיקר שומע מוזיקה!
הוא מכוון אצלי רק על שעה 10 וממלא סלון של 50 מ"ר בצליל מדהים!
(יורד יפה יפה ל 28 hz ואף למטה מזה ! )
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
למה כוונתך "שעה 10"? הרי כיוון העוצמה אצלו הוא דיגיטלי.
ולגבי המוסיקליות שלו, אכן הכל זה עניין של מחיר, הסאבים היקרים באמת של וולודיין נשמעים טוב בהרבה יותר. אם יצא לך פעם לשמוע, לא תשכח את התענוג. משהו אחר
ולגבי המוסיקליות שלו, אכן הכל זה עניין של מחיר, הסאבים היקרים באמת של וולודיין נשמעים טוב בהרבה יותר. אם יצא לך פעם לשמוע, לא תשכח את התענוג. משהו אחר
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
danlior כתב:למה כוונתך "שעה 10"? הרי כיוון העוצמה אצלו הוא דיגיטלי.
ולגבי המוסיקליות שלו, אכן הכל זה עניין של מחיר, הסאבים היקרים באמת של וולודיין נשמעים טוב בהרבה יותר. אם יצא לך פעם לשמוע, לא תשכח את התענוג. משהו אחר...
לי יש את cht-10 (להבדיל מcht-10R ) ואצלי אין שלט ואין תצוגה
ולכן שעה 10 זה שעה 10 בכפתור הווליום מאחורי הסאב הוא ניתן לכוון משעה 7 (עוצמה 0 )
עד שעה 5 (עוצמה מקסימלית )
לגביהמוסיקליות אכן עניין של מחיר - לכן בפרוש אמרתי שבתחום המחירים הזה זה אחד הסאבים המוזקליים ביותר (לדעתי הכי מוזיקלי לכן קניתי אותו)
שמעתי גם את היקרים יותר ואין ספק שהם יותר מוזיקליים אך פער המחירים הוא עצום ואפשר להתפרע בלי גבול לכן שמתי את הגבול כאן (שקניתי אותו לפני4 שנים מחירו היה 5K היום רק 3K )
אמיר
-
coldfire2007
-
- חבר פעיל מאוד

זהו החלטתי וקניתי PDR10 !!! ואני צריך עזרה בכיוון ..
אני רוצה להוריד מהקדמיים הקטנים את העומס ואיך אני עושה את הכיוונים ברסיבר דנון 1706?
אני רוצה להוריד מהקדמיים הקטנים את העומס ואיך אני עושה את הכיוונים ברסיבר דנון 1706?
coldfire2007 כתב:זהו החלטתי וקניתי PDR10 !!! ואני צריך עזרה בכיוון ..
אני רוצה להוריד מהקדמיים הקטנים את העומס ואיך אני עושה את הכיוונים ברסיבר דנון 1706?...
תתחדש ותהנה !
לגבי ה 1706 אני לא מכיר. אבל העקרון זהה בכול הרסיברים - תגדיר אותם כ small
ותגדיר sub פעיל.
ברגע שאתה עושה את זה הרסיבר מבצע cross over בתדר מסויים (80 hz או 100 hz תקרא בספר! ) ואז כל מה שמתחת לתדר הזה הולך לסאב .
כך אתה מוריד למעשה את העומס מהרסיבר (לא מהרמקולים) מכיוון שרוב ההספק הולך על התדרים הנמוכים ועכשיו שחררת את הרסיבר ממטלה זו והעברת אותה לסאב.
אמיר
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אם אתה רוצה להגדיר את הרמקולים הקדמיים כSMALL
בשלט תלחץ על SETUP ואז ENTER כמה פעמים (נדמה לי 10 פעמים) עד שיגיע להגדרות של הרמקולים ואז עם החצים של ימינה ושמאלה (מצדי האנטר) אתה משנה את הגודל וגדי לסיים את ההגדרה את הלחוץ שוב על SETUP
בהצלחה
אני ב24:30 אהיה בבית צור איתי קשר בטלפון אם אתה רוצה..(יש לי אותו רסיבר...)
בשלט תלחץ על SETUP ואז ENTER כמה פעמים (נדמה לי 10 פעמים) עד שיגיע להגדרות של הרמקולים ואז עם החצים של ימינה ושמאלה (מצדי האנטר) אתה משנה את הגודל וגדי לסיים את ההגדרה את הלחוץ שוב על SETUP
בהצלחה
אני ב24:30 אהיה בבית צור איתי קשר בטלפון אם אתה רוצה..(יש לי אותו רסיבר...)
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות