מספר תהיות לגבי HTPC
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום לכולם,
אני מתכוון לקנות בקרוב מסך HD, כך שמן הסתם אהיה גם זקוק למקור שישדר בפורמט המתאים.
קראתי כאן באתר מספר מאמרים בנוגע ל-HTPC ויש כמה דברים בסיסיים, שלא ממש ברורים לי:
1. מה בעצם ההבדל בין HTPC לבין מחשב שולחני רגיל? הרי ניתן היום לקנות מחשב סופר חזק לגיימרים עם מעבד ארבע לבות, זיכרון ענק, כונן קשיח בנפח עצום וכרטיס גרפי משובח, וכל זאת במחיר של 4k לערך.
לעומת זאת מחשבי מדיה סנטר טובים הם בסדר גודל של 7k
2. האם צריך להוסיף משהו למחשב שולחני רגיל, (בהנחה שמדובר במחשב חזק מבחינת חומרה) בכדי שהוא יוכל לשמש כ-HTPC?
3. מהם דרישות החומרה המינימאליות כדי שמחשב יוכל להריץ סרטים של 1080p בצורה חלקה?
4. האם למשתמש מתחיל בתחום מומלץ לרכוש מערכת HTPC מוכנה? האם זה פחות מסובך לתפעול, ודורש פחות התקנות של כל מיני מקודדים, ותוכנות למינהן?
תודה רבה!
אני מתכוון לקנות בקרוב מסך HD, כך שמן הסתם אהיה גם זקוק למקור שישדר בפורמט המתאים.
קראתי כאן באתר מספר מאמרים בנוגע ל-HTPC ויש כמה דברים בסיסיים, שלא ממש ברורים לי:
1. מה בעצם ההבדל בין HTPC לבין מחשב שולחני רגיל? הרי ניתן היום לקנות מחשב סופר חזק לגיימרים עם מעבד ארבע לבות, זיכרון ענק, כונן קשיח בנפח עצום וכרטיס גרפי משובח, וכל זאת במחיר של 4k לערך.
לעומת זאת מחשבי מדיה סנטר טובים הם בסדר גודל של 7k
2. האם צריך להוסיף משהו למחשב שולחני רגיל, (בהנחה שמדובר במחשב חזק מבחינת חומרה) בכדי שהוא יוכל לשמש כ-HTPC?
3. מהם דרישות החומרה המינימאליות כדי שמחשב יוכל להריץ סרטים של 1080p בצורה חלקה?
4. האם למשתמש מתחיל בתחום מומלץ לרכוש מערכת HTPC מוכנה? האם זה פחות מסובך לתפעול, ודורש פחות התקנות של כל מיני מקודדים, ותוכנות למינהן?
תודה רבה!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
1. HTPC לא עולה בשום אופן 7K, אולי מה שראית בביג בוקס שמתומחר בצורה בלתי פרופורציונית. ניתן לבנות HTPC גם ב-3K. מה שאולי יקר יותר ב-HTPC זה מארז אסתטי, שעולה 1000 שקל. אין צורך בחומרה לגיימרים בשביל HTPC.
2. לצורך הקלטות שידורים (לא כולם צריכים), יש להוסיף כרטיס טלוויזיה, דוגמת ה-Hauppauge PV150 MCE או ה-AverMedia M785. עלות, כולל קיט שלט רחוק ומשדר אינפרה אדום להעברת ערוצים בממיר - בין 300 ל- 500 שקל.
3. כרטיס מסך דוגמת ה- ATI HD2400 ומעלה, אך ניתן גם לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ומעבד עם ליבה כפולה,
כמו ה- +AMD Athlon64 X2 4200 ומעלה.
4. לא. קשה לי להאמין שמערכת "מוכנה" לא תסבך אותך מבחינת מקודדים וכו, שתצטרך לעדכן בעצמך בכל מקרה. זה גם מאוד לא משתלם כלכלית בד"כ.
2. לצורך הקלטות שידורים (לא כולם צריכים), יש להוסיף כרטיס טלוויזיה, דוגמת ה-Hauppauge PV150 MCE או ה-AverMedia M785. עלות, כולל קיט שלט רחוק ומשדר אינפרה אדום להעברת ערוצים בממיר - בין 300 ל- 500 שקל.
3. כרטיס מסך דוגמת ה- ATI HD2400 ומעלה, אך ניתן גם לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ומעבד עם ליבה כפולה,
כמו ה- +AMD Athlon64 X2 4200 ומעלה.
4. לא. קשה לי להאמין שמערכת "מוכנה" לא תסבך אותך מבחינת מקודדים וכו, שתצטרך לעדכן בעצמך בכל מקרה. זה גם מאוד לא משתלם כלכלית בד"כ.
נערך לאחרונה על ידי pixies ב 24/11/2007 17:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
1. עיצוב
HD הרבה וגדולים
כ. מסך לא חזק אבל עם פענוח בחומרה ל MPEG4
כ. PVR
שלט
2 ראה 1
3 כל Dual core
4 כן מומלץ אם אתה גם לא מבין בחומרה
אבל לא יחסוך לך התעסקות. מי שימכור לך מחשב לא יקנפג לך אותו.
HD הרבה וגדולים
כ. מסך לא חזק אבל עם פענוח בחומרה ל MPEG4
כ. PVR
שלט
2 ראה 1
3 כל Dual core
4 כן מומלץ אם אתה גם לא מבין בחומרה
אבל לא יחסוך לך התעסקות. מי שימכור לך מחשב לא יקנפג לך אותו.
Enjoy the Silence
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה על התגובות.
אין לי צורך בהקלטת שידורים. (לפחות לא כרגע)
OferL
לא בטוח שהבנתי את כוונתך בסעיף 4. האם אלה שמרכיבים HTPC בעצמם, עושים זאת גם ברמה של חומרה? אף פעם לא קניתי מחשב מותג שלם. בד"כ אני מבקש מהמוכר את הרכיבים שאני רוצה, כמובן בהתייעצות איתו.
גם במקרה הנוכחי, אם אני כבר יודע (לפי המידע שקיבלתי כאן) מהם רכיבי החומרה הנדרשים כדי להריץ סרטים של 1080p , אני יכול לבקש זאת מהמוכר, כדי שירכיב עבורי מערכת טובה!
ברשותכם אוסיף עוד מספר שאלות:
1. האם חשוב שהמערכת תכלול את חלונות ויסטה ותוכנת מדיה סנטר (כולל שלט שיכולים להחליף שמוש במקלדת ועכבר)?
2. האם נחוץ גם צג למחשב, או שחיבור לטלוויזיה, מאפשר לבצע את כל הפעולות הנחוצות עד להרצתו של הסרט?
3. בהמשך לסעיף הקודם- האם חיבור HTPC לטלוויזיה זה תהליך פשוט של plug&play , או שיש צורך לבצע כל מיני כיוונים והתאמות במחשב ו/או בטלוויזיה?
4. האם מישהו יכול להמליץ על חנויות באזור חיפה שמתמחים במערכות HTPC ונותנים תמיכה, הדרכה ושירות מעולים ,אולי אפילו עם אופציה של התקנה בבית הלקוח? (חשוב לי לוודא שהסרטים רצים בצורה חלקה, אחר כך אני מאמין שכבר אלמד את הנושא ואסתדר לבד)
אין לי צורך בהקלטת שידורים. (לפחות לא כרגע)
OferL
לא בטוח שהבנתי את כוונתך בסעיף 4. האם אלה שמרכיבים HTPC בעצמם, עושים זאת גם ברמה של חומרה? אף פעם לא קניתי מחשב מותג שלם. בד"כ אני מבקש מהמוכר את הרכיבים שאני רוצה, כמובן בהתייעצות איתו.
גם במקרה הנוכחי, אם אני כבר יודע (לפי המידע שקיבלתי כאן) מהם רכיבי החומרה הנדרשים כדי להריץ סרטים של 1080p , אני יכול לבקש זאת מהמוכר, כדי שירכיב עבורי מערכת טובה!
ברשותכם אוסיף עוד מספר שאלות:
1. האם חשוב שהמערכת תכלול את חלונות ויסטה ותוכנת מדיה סנטר (כולל שלט שיכולים להחליף שמוש במקלדת ועכבר)?
2. האם נחוץ גם צג למחשב, או שחיבור לטלוויזיה, מאפשר לבצע את כל הפעולות הנחוצות עד להרצתו של הסרט?
3. בהמשך לסעיף הקודם- האם חיבור HTPC לטלוויזיה זה תהליך פשוט של plug&play , או שיש צורך לבצע כל מיני כיוונים והתאמות במחשב ו/או בטלוויזיה?
4. האם מישהו יכול להמליץ על חנויות באזור חיפה שמתמחים במערכות HTPC ונותנים תמיכה, הדרכה ושירות מעולים ,אולי אפילו עם אופציה של התקנה בבית הלקוח? (חשוב לי לוודא שהסרטים רצים בצורה חלקה, אחר כך אני מאמין שכבר אלמד את הנושא ואסתדר לבד)
- biss
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
לגבי חנות טובה.
ממליצה לך על TMS בקריית מוצקין
מחירים טובים, שרות ואמינות.
בהחלט יודעים לעשות את האקסטרא מייל במאמץ ושרות דבר שמאוד חשוב בעיקר למי שפחות מבין (כמוך)
http://tms.co.il/
ממליצה לך על TMS בקריית מוצקין
מחירים טובים, שרות ואמינות.
בהחלט יודעים לעשות את האקסטרא מייל במאמץ ושרות דבר שמאוד חשוב בעיקר למי שפחות מבין (כמוך)
http://tms.co.il/
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה על ההמלצה. אקח זאת בחשבון.
אם כי, למען האמת, קריית מוצקין זה קצת רחוק. לפחות בהתחלה יהיה לי בטח המון שאלות, ואזדקק לעזרה, לכן עדיף לי משהו בתוך חיפה עצמה.
אם כי, למען האמת, קריית מוצקין זה קצת רחוק. לפחות בהתחלה יהיה לי בטח המון שאלות, ואזדקק לעזרה, לכן עדיף לי משהו בתוך חיפה עצמה.
- biss
- חבר ותיק

בשביל קושיות יש לך את הפורום הזה ושאר מקורות מידע מכוונניםbariko כתב:תודה על ההמלצה. אקח זאת בחשבון.
אם כי, למען האמת, קריית מוצקין זה קצת רחוק. לפחות בהתחלה יהיה לי בטח המון שאלות, ואזדקק לעזרה, לכן עדיף לי משהו בתוך חיפה עצמה....
לדעתי מוכרים רצוי לשאול שאלות אחרי שכבר באם עם ידע מסוים. כך זה הרבה יותר יעיל ואתה לא מבזבז סתם זמן של אדם שאין לו עודף זמן לשבת ובאמת להסביר לך דברים (בטח שלא לשלוח אותך לקרא בקורות או מאמרים כדי שתיווכח בעצמך שאין מדובר סתם על דברים באלמה)
לאחר שכבר תבין דבר או שניים ותדע בערך מה אתה רוצה אפשר להתקשר לכל חנות שלא תבחר ולהתחיל לשאול (אגב שוב במקרה הזה TMS מאוד נחמדים וסבליםׂוסבלנים).
בצפון החנויות המומלצות שאני מכירה הן TMS ונועה.
נועה מומלצים אבל יותר יקרים
TMS נותנים מחירים טובים, יחס מעולה ועושים OC מתון בחינם ובאחריות (3 שנים בלבד) למעבדי אינטל.
אם אינני טועה עמית שגר באזור הזכיר חנויות נוספות (תבדוק בשרשורים שלו ובשרשור חנויות בפורום כללי) לא חושבת שמישהי מהן מהווה תחרות טובה בכל הפרמטרים .
בכל מקרה, בהצלחה
יש חנויות כמו אייבורי וksp -מחירים בריצפה וגם שירות בריצפה. לא לגעתbiss כתב:בשביל קושיות יש לך את הפורום הזה ושאר מקורות מידע מכוונניםbariko כתב:תודה על ההמלצה. אקח זאת בחשבון.
אם כי, למען האמת, קריית מוצקין זה קצת רחוק. לפחות בהתחלה יהיה לי בטח המון שאלות, ואזדקק לעזרה, לכן עדיף לי משהו בתוך חיפה עצמה....
לדעתי מוכרים רצוי לשאול שאלות אחרי שכבר באם עם ידע מסוים. כך זה הרבה יותר יעיל ואתה לא מבזבז סתם זמן של אדם שאין לו עודף זמן לשבת ובאמת להסביר לך דברים (בטח שלא לשלוח אותך לקרא בקורות או מאמרים כדי שתיווכח בעצמך שאין מדובר סתם על דברים באלמה)
לאחר שכבר תבין דבר או שניים ותדע בערך מה אתה רוצה אפשר להתקשר לכל חנות שלא תבחר ולהתחיל לשאול (אגב שוב במקרה הזה TMS מאוד נחמדים וסבליםׂוסבלנים).
בצפון החנויות המומלצות שאני מכירה הן TMS ונועה.
נועה מומלצים אבל יותר יקרים
TMS נותנים מחירים טובים, יחס מעולה ועושים OC מתון בחינם ובאחריות (3 שנים בלבד) למעבדי אינטל.
אם אינני טועה עמית שגר באזור הזכיר חנויות נוספות (תבדוק בשרשורים שלו ובשרשור חנויות בפורום כללי) לא חושבת שמישהי מהן מהווה תחרות טובה בכל הפרמטרים .
בכל מקרה, בהצלחה
...
עכשיו אני נדפקתי ע"י זד מחשבים [בגלל המארז חייזרים המגניב התפטתי] ועכשיו אני משדרג את המחשב בtms : אני קונה דיסק קשיח [בדיוק כמו של biss ,או ssib איך שקוראים לך בhwzone ,אני קונה aaks 500gb],כרטיס מסך,זיכרון [הבנ* ז*נ*ת האלה שיקרו לי בפנים ושמו לי במקום קינגסטון זיכרון של יצרן לא מוכר במהירות 533] ,קירור למעבד,ספק כח,מסך חדש -הכל אני משדרג בtms בגלל זד מחשבים המאני*ק*ם,[ולפני שמעירים לי על השפה....הם רימו אותי
- biss
- חבר ותיק

הם שמו לך מה? #$^$%&$& !!!
אל תתפשר על דבר לבד מזיכוי כספי על כל החלקים שרימו אותך בהם.
נסה אולי גם תצליח להוציא מהם פיצוי על כל עגמת הנפש והבלגן שהם גרמו לך..
תמסור דש לגיא.
שיגעתי אותו לגמרי ובסוף יצא שקניתי ב- SKYPC
הרגשתי ממש רע לגבי זה.
ו...
אתה יכול לקרא לי BISS. זה הניק המקורי (שם זו רק תמונת ראי)

אגב,
1.אם אתה כבר ב- TMS למה לא HDD של סמסונג?
2. מה שאר המפרט שתבנה בסוף?
תמסור דש לגיא.
הרגשתי ממש רע לגבי זה.
ו...
אגב,
2. מה שאר המפרט שתבנה בסוף?
עזבי,סיפור לדבר איתם. שעה אני מנסה והם לא עונים. להורים אין כוח לתביעה משפטית...מנסה למצוא פיתרון...אולי אפילו להחזיר תמחשב..נראה ננסה לדבר איתם מחר..biss כתב:הם שמו לך מה? #$^$%&$& !!!
תמסור דש לגיא.
הרגשתי ממש רע לגבי זה.
ו...
אגב,
2. מה שאר המפרט שתבנה בסוף?...
סבבה,נקרא לך biss . ונמסור לגיא דש [אבל לא נראה לי אני שדרג תמחשב בזמן הקרוב..חודש הבא]
1) וואלה,הייתי שקוע במחירים של אייבורי וksp . לא חשבתי על זה.
2)המפרט בסוף יראה כך:
e2160 באוברקלוק [לא הצלחתי להבין כלום בנושא,אז אני מתחנן מtms לעשות לי כי המחיר שיצא לי בסוף הו ממש כמו מחיר של מחשב חדש,או מקסימום אם אני אחזיר את המחשב שלי לז הם במילא יעשו לי]
945gcm
בגלל הגניבה של זד,אולי 2gb 800nhz [אבל ממש לא בטוח..התיכנון עכשיו הוא כמו שהיה בהתחלה,1gb קינגסטון 667mhz לא כמו שזד שיקרו לי והביאו 533mhz]
כרטיס מסך 2600xt / נחכה לגירסה החדשה של ati
דיסק קשיח 160gb היטאצ'י+500gb wd/samsung
קירור למעבד freezer 7 pro
מארז חייזרים [נראה מדהים,יש לי אותו...אבל ג'נרי]
ספק כח fsp 400w
צורב lg 62n
מסך viewsonic vp30 !! [לאבא שלי ניתן את ה1900j שנראה מדהים אבל מעפן]
רמקולים רגילים,אולי במזל נצליח להשחיל atp3
מקלדת+עכבר+מצלמה+רמקולים פשוטים...
זהו בעיקרון...שכחתי משהו
- biss
- חבר ותיק

כמה הערות (בהנחה שאתה צריך לקנות את הדברים)
1. ספק - לך על הליברטי 400 המודולארי
2. צורב - סמסונג S203B / עולה ב- TMS משהו כמו 160 ש"ח שזה כלום ומאוד מומלץ (אני קניתי במרכז ב- 200)
3. כ. מסך. אני ההיתי מחכה לגרסה החדשה, במקרה הכי גרוע לא יקרה כלום, מצד שני אולי תקבל יותר את הנכחי במחיר נמוך יותר.
אם תלך על HD2600XT ברר לגבי ה- GECUBE. ׁלא בטוח שיש להם באתר, אבל הם יכולים להזמין) יש להם בנדל לא רע ובהרבה מקרים הם יוצאים זולים יותר מג'גבייט (ועדיין טובים מאוד) ובניגוד לפליט מגיעים על 3 שנות אחריות.
4. מצלמות - שווה לבדוק בנועה. יש להם איזה חיסולון על כמה דברים וראיתי שם מצלמות בין היתר של לוג'טק. שווה להעיף מבט ולראות אם זה באמת שווה.
בכלל שווה להיכנס לחיסולון והזה ולבדוק אם משהו רלוונטי שם
5. אם יש לך כבר HDD ממחשב ישן אולי שווה לשקול להעביר ותפרמט אותו במקום לקנות את ה- 160. כשירדו המחירים תוכל לקנות עוד 500 אחד...
6.זיכרון - ממה שראיתי בשבועות האחרונים המחירים של הזיכרון בירידה. אולי צוך חודש בכלל לא תהיה לך התלבטות. ההיתי אומרת לך לקחת מודול אחד ולהוסיף את השני אח"כ אבל בדואל צ'אנל מומלץ ללכת על תואמים ולא בטוח שעוד כמה זמן תמצא מודול בדיוק מאותו סוג (שלא לדבר על זה שהפירמות טוענות שהמודולים שהן מוכרות מזוגות מותאמים באופן מיוחד..
7. לוח???
או שאתה מוותר על המוצר המיותר הזה..
2. צורב - סמסונג S203B / עולה ב- TMS משהו כמו 160 ש"ח שזה כלום ומאוד מומלץ (אני קניתי במרכז ב- 200)
3. כ. מסך. אני ההיתי מחכה לגרסה החדשה, במקרה הכי גרוע לא יקרה כלום, מצד שני אולי תקבל יותר את הנכחי במחיר נמוך יותר.
אם תלך על HD2600XT ברר לגבי ה- GECUBE. ׁלא בטוח שיש להם באתר, אבל הם יכולים להזמין) יש להם בנדל לא רע ובהרבה מקרים הם יוצאים זולים יותר מג'גבייט (ועדיין טובים מאוד) ובניגוד לפליט מגיעים על 3 שנות אחריות.
4. מצלמות - שווה לבדוק בנועה. יש להם איזה חיסולון על כמה דברים וראיתי שם מצלמות בין היתר של לוג'טק. שווה להעיף מבט ולראות אם זה באמת שווה.
5. אם יש לך כבר HDD ממחשב ישן אולי שווה לשקול להעביר ותפרמט אותו במקום לקנות את ה- 160. כשירדו המחירים תוכל לקנות עוד 500 אחד...
6.זיכרון - ממה שראיתי בשבועות האחרונים המחירים של הזיכרון בירידה. אולי צוך חודש בכלל לא תהיה לך התלבטות. ההיתי אומרת לך לקחת מודול אחד ולהוסיף את השני אח"כ אבל בדואל צ'אנל מומלץ ללכת על תואמים ולא בטוח שעוד כמה זמן תמצא מודול בדיוק מאותו סוג (שלא לדבר על זה שהפירמות טוענות שהמודולים שהן מוכרות מזוגות מותאמים באופן מיוחד..
7. לוח???
או שאתה מוותר על המוצר המיותר הזה..
biss כתב:כמה הערות (בהנחה שאתה צריך לקנות את הדברים)
אין לי עודף כסף,אבא שלי חם אליי רצח,והתקציב 200 וגם בhwzone וגם בgamer.co.il סיכמו שהfsp הכי טוב.
אז צורב כבר יש לי,lg h62kn , ואם תשימי לב הוא נמצא כמעט בכל המפרטים שבונים לאנשים בhwzone,gamer [חפשי 62n בhwzone וספרי לי כמה מצאת] לפי מה שהבנתי הוא עולה 170,אני לצערי קניתי אותו במפרט מוכן.
אני דווקא חשבתי על הגירסה של שפיר [או ספיר איך שלא אומרים את זה] שיש אליה סקירה בynet :
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3445090,00.html
אבל בגלל שאני קונה רק בפבואר [אחח הורים..לא נורא העיקר שאני מוכן]
באמת יש סיכוי שאני אקח כרטיס חדש.
שתי תופעות שכבר הזכרתי בשרשור הזה:
1) אין לי תקציב הרבה
2) חלק מהדברים כבר יש לי.
את המצלמה כבר יש לי,אני בטוח שהיא מדבקה/ג'נרית/סינית שתתקל תוך שנה,אבל לא ממש אכפת לי - יש לי אותה כבר 3 חודשים [מאז שהזמנתי את המחשב] ולא השתמשתי יותר מפעם אחת.
זה בדיוק הhdd הישן חמודה שלי. ההיטאצ'י 160gb שקניתי לפני שלושה חודשים. ותאמיני לי,אינ לא צריך 1 טרה. ושוב קבלי קטע-אין לי עודף תקציב!! שכחנו ש/במקרה שלי ההורים משלמים על זה?
אני מאוד מקווה שזד המניוקס יחליפו לי את הזיכרון ל1gb קינגסטון כמו שהם אמרו,ואז אני לא אצטרך לקנות בכלל כלום.
7. לוח???
או שאתה מוותר על המוצר המיותר הזה.....
בתור התחלה: את שאר התשובות עניתי בתוך הציטוט..לא שמים לב כל כך כי לא הבלטתי את זה...........
אם התכוונת ללוח ציור,לא תודה זרקתי אותו בכיתה ג'.
אבל אני אענה לך גם על הסיכוי הקלוש שהתכוונת אולי ללוח אם:
הלוח הוא 945gcm של ג'יגה בייט. אז נכון,הוא ישן,אבל לפי מה שהבנתי הוא ישן וטוב. ושוב,פעם אחרונה,שתי התופעות שמוניעות את העולם הזה:
אין עודף תקציב , חלק מהדברים יש לי. את הלוח הזה,יש לי. מהמחשב לפני 3 חודשים. אחח זד הרמאים האלה....
תהיי בטוחה שאם את תהייה מוכנה את הדברים האלה אני לא אתנגד :
תהני מהמחשב החדש שלך,biss .
אגב,שאלה אחרונה : בת כמה את? לא כדי להעליב חס וחלילה,אני אני מכיר די הרבה זמן [כמעט חודש וחצי אני כמעט-מכיר אותך,ואף פעם לא ידעתי...]
- biss
- חבר ותיק

מה שכבר יש, כבר יש.
בכל מקרה, בטוחה שכשהבניה תסתיים יהיה מחשב מצוין.
בת כמה?
11.75 (עוד שבוע יומולדת) מה לא רואים?
למה, רוצה להכיר לי את אחיך הקטן?
אנחנו מכירים חודש וחצי?
רק מכאן או שאתה עוקב אחרי עוד משם?
בכל מקרה, בטוחה שכשהבניה תסתיים יהיה מחשב מצוין.
בת כמה?
11.75 (עוד שבוע יומולדת) מה לא רואים?
למה, רוצה להכיר לי את אחיך הקטן?
אנחנו מכירים חודש וחצי?
רק מכאן או שאתה עוקב אחרי עוד משם?
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אני סבור שהאידיאלי עבורי זו חנות שמתמחה גם במוצרי אלקטרוניקה וגם במחשבים (את הטלוויזיה אני מתכוון לרכוש רק אצל שרגי בלגאסי אודיו). הבעיה שאין הרבה כאלה .יש את רשת BIG BOX אבל כתבו לי כאן שהם יקרניםׂ, ואני לא יודע איך השירות שלהם.
בד"כ חנויות שמציעים מוצרי קולנוע ביתי לא מתעסקים עם מחשבים ולהפך.
למשל היום ביקרתי בסניף של "באג" בחיפה ולא גילתי שם הבנה גדולה בתחום של HTPC
הם המליצו לי שם על מחשב מותג 6140HP Pavilion a בעלות של 4596 ₪ הכולל:
מעבד Intel Core Duo E4400
זיכרון 2048MB
דיסק קשיח 320GB
כרטיס גרפי NVIDIA GeFORCE 8500GT
כרטיס מקליט לטלוויזיה
ווינדוס ויסטה ותוכנת מדיה סנטר, עם שלט
יש להם גם את המחשב הקטן יותר Acer Aspier L100 שמתאים יותר לסלון, אך לדבריהם הוא הרבה יותר חלש מהמחשב של HP ולא בטוח שיסחב HD
אם יש כאן בפורום עוסק בתחום מאזור חיפה, ש"אוכל" את הדברים האלה מדי יום, סביר להניח שהוא כבר ידע בדיוק מה אני צריך
אשמח מאוד אם יפנה אליי בהודעה פרטית או במייל
תודה
בד"כ חנויות שמציעים מוצרי קולנוע ביתי לא מתעסקים עם מחשבים ולהפך.
למשל היום ביקרתי בסניף של "באג" בחיפה ולא גילתי שם הבנה גדולה בתחום של HTPC
הם המליצו לי שם על מחשב מותג 6140HP Pavilion a בעלות של 4596 ₪ הכולל:
מעבד Intel Core Duo E4400
זיכרון 2048MB
דיסק קשיח 320GB
כרטיס גרפי NVIDIA GeFORCE 8500GT
כרטיס מקליט לטלוויזיה
ווינדוס ויסטה ותוכנת מדיה סנטר, עם שלט
יש להם גם את המחשב הקטן יותר Acer Aspier L100 שמתאים יותר לסלון, אך לדבריהם הוא הרבה יותר חלש מהמחשב של HP ולא בטוח שיסחב HD
אם יש כאן בפורום עוסק בתחום מאזור חיפה, ש"אוכל" את הדברים האלה מדי יום, סביר להניח שהוא כבר ידע בדיוק מה אני צריך
אשמח מאוד אם יפנה אליי בהודעה פרטית או במייל
תודה