יש לי אייפוד קלאסיק (דור שישי )...
ואני רוצה לקנות את האזניות HD 595 של סנהייזר..
הבעיה שאני לא יודע אם האייפוד יצליח לדחוף אותם..
ההתנגדות של האזניות היא 50 אוהם.
יש פה מישהו שיודע או שניסה לחבר את הHD595 לאייפוד?
תודה רבה לכל העוזרים

יכול להיות שהייתי אוהב אותם אם לא הייתי שומע K701, DT880/990 וכו'MoAv כתב:וואו, איזו יציאה...
אי אפשר להתווכח על טעם אבל אני כבר 3 שנים עם HD595 ונשמעות מעולה.
יכול להיות ששמעת גרסה לפני BURN IN ? זה גם תלוי במקור כמו שמישהי חכמה אמרה פה לפני.
אוקיי לגבי הדחיפה של האוזניות הללו. אני הייתי משתמש עד לפני כחודשיים באוזניות ביחד עם H140 של אייריבר וזה היה הדבר הכי קרוב לשימוש עם מגבר מיועד לאוזניות. היום כשיש לי מגבר iBasso D1 אני יכול לאמר שההבדל קיים אבל יותר באיכות ופחות ב-GAIN (ווליום)
ה-H140 משתמש ב20 מיליווט לכל ערוץ ואם האייפוד בסביבת ה-20 אז הוא יוכל לשלוט עליהן בכבוד.
מה שבאמת מעצבן באוזניות הללו זה ששומעים כל דבר קטן שהוקלט ואם הוא הוקלט ברמה נמוכה זה מצמרר באוזן. וזה ידוע גם שהאייפוד כמקור לא נותן איכות שמע כמו שאר המתחרים בלבל שלו....

לא מסכים איתך לגבי הביטול רעשים מבחוץ, מעוות את האות האמיתית שאמור לצאת מהדרייבר פשוט בגלל שהטכנולוגיה לא בשלה עדיין. היא עובדת אם אתה סתם רוצה לבטל רעשים מבחוץ, לא בשילוב עם מוזיקה.אורי_ו כתב:אני חושב שאין שום סיבה להשקיע יותר מ150 שקל באוזניות לאייפוד.
אלא אם אתה רץ על WAV או פורמט לוסלס אמיתי , וגם אז.
לי יש אוזניות שקניתי בארה"ב ב 10$ שעולות במקור 30 $ של חברה בשם SKULLHEAD והן מעולות.
נותנות לי כל מה שאני צריך. כשהייתי בתערוכה של AES בניו יורק, היה שם הדגמה של אוזניות בדוכן של סנהייזר, של האוזניות הכי פשוטות עד המקצועיות ביותר שלהם. מה שכן כל האוזניות חוברו לIPODים. התוצאה הייתה מאכזבת ביותר. פשוט ככה.
ההבדלים היו בעיקר ביוכולות האיטום של האוזניות כיוון שאלו היו אוזניות גדולות שמכסות את כל האוזן.
אתה רוצה משהו טוב? תקנה אוזניות עם NOISE CANC' טובות למשל בוז או B&O איכותיות , זה מה שחשוב לדעתי עם נגנים כאלו....
נו, ולא עלית על זה שדיברתי על הHD595 ?truejoker כתב:MOAV אני לא שמעתי את האיריבר , אני שומע את האייפוד עם זנהייזר CX300 , והסאונד נשמע לי מעולה . כשלקחתי את קבצי הWAV וצרבתי אותם מחדש (אני עושה ריפ ושומר את הדיסק המקורי בקופסה שאם יקרה משהו זה יקרה לצרוב) , ושמעתי עם הCDP והאוזניות (נכון צריך כבר לשדרג ), לא היה כמעט הבדל . אז יתכן ובאוזניות מעולות יותר אני אשמע את היכולות "הגרועות" של האייפוד , אבל נכון לרגע זה אני חושב , שהאיריבר לא ממש הרבה יותר טוב . פשוט לא נראה לי שיש הרבה לשפר
כמו כן בפורומים שונים האייפוד נחשב לאחד הטובים , כך שזה מחזק את עמדתי שלא יכול להיות שהאיריבר הרבה יותר טוב ממנו , עד שתתאכזב .
לאורי אולי אתה צודק אם אתה שומע MP3 בביטרייט נמוך , אבל למה שלא תנסה AAC בביטרייט הכי גבוה שלו ? אני חושב שיכול להיות שתשנה את דעתך לגבי האוזניות . כמובן שכמו שאתה אומר בלוסלסס זה בוודאי מורגש...