חיבור CDP
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
אים אני מחבר CDP בסיב אופטי לרסיבר . אז מה שנותן את איכות הצליל זה בעצם המפענח הנימצא ברסיסר . אז בעצם אין הבדל בין CDP שעולה אלפיים ש"ח לבין CDP שעןלה 8 אלף ש"ח . כי כול האניפורמציה עוברת מהתקליטור למפענך . או שבכול זאת יש הבדל בין הנגנים אפילו בחיבור אופטי . או שיש מחלוקת בין האדיופילים . כמו על כבלי רמקולים מחלוקת שלא ניגמרה עד היום
רק הטכנאי קרמר
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

הCDP האונקיו מחובר אצלי גם באופטי וגם באנלוגי . המרחק הוא 3 מטר. הרסיבר הוא בחזית
הנגן הוא לידי . על מנת לא לקום כול פעם . אני עובר בלחיצת כפתור . בין שתי האפשרויות . באופטי הצליל יותר נעים בגבוהים . לכן כדאי להשקיע יותר ברסיבר עים מפענך יותר משוכלל .
אבל אין יותר רסיברים 5.1 כולם 7.1 ולי מספיק 5.1 . וגם יש את עניין האות הוידאו שעובר דרך הרסיבר . שגם את זה אני לא צריך . אז אני עומד עים השידרוג במקום .
אז מה נותן נגן ב10K ומה נותן נגן ב5 אלף לציליל אים הכול זה עניין של מפענך
הנגן הוא לידי . על מנת לא לקום כול פעם . אני עובר בלחיצת כפתור . בין שתי האפשרויות . באופטי הצליל יותר נעים בגבוהים . לכן כדאי להשקיע יותר ברסיבר עים מפענך יותר משוכלל .
אבל אין יותר רסיברים 5.1 כולם 7.1 ולי מספיק 5.1 . וגם יש את עניין האות הוידאו שעובר דרך הרסיבר . שגם את זה אני לא צריך . אז אני עומד עים השידרוג במקום .
אז מה נותן נגן ב10K ומה נותן נגן ב5 אלף לציליל אים הכול זה עניין של מפענך
רק הטכנאי קרמר
נגנים ב 10K - בין שאר השידרוגים גם מכילים DAC-ים טובים יותר...
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

אז עדיף כבר ליקנות רסיבר עים מפענח טוב שגם יתן צליל טוב בDVD שמחובר לרסיבר בסכום של 10K . ולמקלט לווינים שלי שהצליל מחובר עים סיב אופטי . נימצא בסוף משהוא שיתאים לאוזן שלי . גם בנתיים אני בשמיים בצליל שבחדרי . בכול חדרי האזנה ששמעתי בחניות לא היגיע הצליל למה שיש לי בחדר . אולי אני הTOP
רק הטכנאי קרמר
- asimo2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 228
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
למר קרמר
כל שאמרת בהנחה שהכבל האופטי או הדיגיטלי מה CD מתחבר לרסיבר AV שיש לו DAC מובנה.
אם מדובר על אמפליפייר או אפילו רסיבר סטריאו לא ידוע לי על מכשיר שיש לו DAC מובנה ואז אתה תלוי לחלוטין באיכות של היציאה האנלוגית של ה CD או גם DVD שלך
כל שאמרת בהנחה שהכבל האופטי או הדיגיטלי מה CD מתחבר לרסיבר AV שיש לו DAC מובנה.
אם מדובר על אמפליפייר או אפילו רסיבר סטריאו לא ידוע לי על מכשיר שיש לו DAC מובנה ואז אתה תלוי לחלוטין באיכות של היציאה האנלוגית של ה CD או גם DVD שלך
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

את זה אני יודע . ברסיבר סוני שלי 830 יש כניסות 3 אופטיות ואחד דגיטלי
רק הטכנאי קרמר