והקונטראסט ד"א סביר גם כן - בסיבות ה-2800:1
ד"א אבי, לא ידעתי שהחלטת להתחרות ב-Highendman :מלך:

MarioMan,MarioMan כתב:ד"א אבי, לא ידעתי שהחלטת להתחרות ב-Highendman :מלך:...
אלוני,aloni כתב:נא לארגן shootout....
exupgh12 כתב:אלוני,aloni כתב:נא לארגן shootout....
לי בבית יש שני סטים של פרה/פרו - אחד מהם בתקן THX ULTRA ובשני רק המגבר בתקן הזה בנוסף יש ברשותי רביסר ישן של פיוניר אף הוא THX ULTRA
לומר לך שיש הבדל גדול אם בכלל בצליל בזמן השמעה של ק"ב יהיה שקר, נכון לפרה/פרו יש יותר כוח אבל זה כבר כשור במגבר.
לעומת זאת בסטריאו אני בהחלט יעדיף את הפרה/פרו על פני הרסיבר אבל מכיוון שאפילו זה לא היה מה שחיפשתי רכשתי לבסוף אלקטרוניקה ומקור יעודיים לסטריאו.
כדרך אגב הייתה תקופה בא השתמשתי ברסיבר כפרוססור בלבד ולא היה הבדל בצליל לעומת הפרוססור (ק"ב בלבד).
לדעתי הרסיברים של היום לא רק שלא נופלים ביכולת העיבוד שלהם אלה אף עולים על רוב הפרוססורים.
ישראל,
מעניין איך יהה המצב בפורמטים החדשים (מכיוון שמדובר על פורמטים ללא דחיסה כמו PCM ו True HD) ייתכן שדוקא כאן יבוא לידי ביטוי הייתרון של פרוססור יעודי על פני רסיברים משום שעל פי ניסיוני הם נשמעים טוב יותר מרסיברים כאשר מדובר בסטריאו או במקור לא דחוס כמו DD או DTS...

על מה לא לענות ?איתי_הגיתי כתב:"נאד מסריח",, אלוני הרגת אותי!...
לא, מדובר בבחור עם ציוד איכותי, לא מסריח.
בפורום תפוז יש את רומן, שנטש פרוססור של proceed לטובת רסיבר דנון.
אני לא יודע עם הוא לא חזר לפרוססור האיכותי.
ליאור, יש לך שני מכשירים ל A/B?
אחרת זו סתם האזנה.
ולא באמת התכוונתי, זה היה בצחוק.
אנחנו פה בקטע של "לאבא שלי יש יותר גדול", אז זרמתי.
וכן, אני עדיין חושב שדנון אוכל אונקיו (סתם!...) לארוחת בוקר.
לא חובה לענות...
...

טוב,RanMoyal כתב:היות ואני מוזכר בשירשור מספר פעמים, ללא ציון שמי המפורש, חשבתי להגיב על הדברים.
הדנון בשלב זה עובד כ-פרוססור בלבד, כאשר המגבר של לקסיקון "מזיז" את הרמקולים. כפי שישראל אמר יכול להיות שזה פסיכולוגי.
רן...