תקציב - עד 15,000 ש"ח. אשמח לפחות
דני

danlior כתב:רציני? האם שוק ה"ספרטס" נעלם או שטווח המחירים שלי עלוב? האמת, אני שוקל לקנות את ה-LX70 של פיוניר ולהשתמש בו כפרה, אך אעשה זאת רק אם לא תהיה לי ברירה.
אהה, קראתי שאונקיו הוציאה פרה-פרוססור שהוא בעצם ה-875 ללא הגברה. האם ידוע למישהו אם הוא מיובא לארץ?...

הבן אדם רוצה Pre ..איתי_הגיתי כתב:נראה נחמד אבל, מה, ולקנות מגבר 7 ערוצים נפרד?
לא קצת מוגזם לסרטים?...

אם אתה רוכש את הציוד ל 3-5 שנים בלבד ימהה / דנון / אונקיו / NAD עדיפים....אבל כאן הבעיה . אחרי 6-7 שנים כולם בפרוק......מכשירים של מרידיאן בני 25 שנים עדין מנגנים ובאותה איכותאיתי_הגיתי כתב:לקסיקון אולי היו טובים יחסית לרסיברים סראונד המוקדמים, בתקופת הלייזר דיסק והפרולוג'יק.
כיום? אני מסופק אם קרל/מרידיאן/לקסיקון יתנו תוצאה עדיפה על דנון/ימהה בעשירית מחיר.
יש סיבה להעלמות התצורה הזו. או דחיקתה לנישת ציוד לאלפיון העליון.
....

"לנסות" קרל?aloni כתב:איתי, אי אפשר לדעת עד שמנסים. אני לא ניסיתי אבל דווקא הייתי מהמר על תוצאה שונה ממה שאתה מתאר....

הי,danlior כתב:ליאור - אכן שקלתי ללכת על האינטגרה אך לכאורה הוא נראה שהוא בעצם ה-875 רסיבר ללא ההגברה אך באותו המחיר. האם פיספסתי משהו? האם טופ-אודיו מיבאים אותו? מה עם מיסים, האם נכון שיש פחות מס אם אין הגברה?
איתי - ממש לא מוגזם. לארבעת הערוצים האחוריים אפשר לקנות מגבר כח פשוט יד שניה ולהשקיע את המגברים האיכותיים לשלושת הערוצים הקדמיים. הסיבה לכך היא שאני ממש לא מרוצה מרמת ההגברה שנכללת ברסיברים של כל החברות המובילות. כמו כן יש את עניין השידרוג. פעם אחת אתה משקיע בהגברת כח כמו שתריך ומשדרג רק את הפרוססור.
exupgh12 - ממש לא שמעתי על OUTLAW. אשמח לקבל הפניה ומעט רקע.
אורי - לקסיקון חברה נפלאה אך מאוד יקרה ועדיין לא הוציאה פרוססור עם מיתוג HDMI 1.3 כנ"ל מרדיאן....

דיברתי על מבחן התוצאה בסאונד, האם יש הבדל בין פרוססור יקר לרסיבר דוגמאת אלו שאנחנו מדברים עליהם.איתי_הגיתי כתב:"לנסות" קרל?aloni כתב:איתי, אי אפשר לדעת עד שמנסים. אני לא ניסיתי אבל דווקא הייתי מהמר על תוצאה שונה ממה שאתה מתאר....![]()
ב 30K שלי אני מעדיף לשדרג רסיבר 3 פעמים ב 12 שנה.
ולגבי איכות, יש לי רסיבר יפני מ 1990 שעובד כמו חדש, ורסיבר נוסף מ 2000,
שלא ידע מעולם תקלונת, ולא נשפרה לו שום נורית תצוגה וכו'.
שניהם אותו יצרן.
אז תודה.
לקנות פרוססור אמריקאי ב 20-30K דווקא נראה לי סיכון הרבה יותר גדול.
אם כבר, אז פרוססור יפני, חבל שדנון מכוונים אולטרה גבוה, הם כנראה יודעים
לאיזה שוק זה מיועד.
...