חדשות מסמסונג (איך לא!)...
בוא נרגיע...
תומר היקר,
עם כל הכבוד לסמסונג (ויש כבוד - בעיקר למחלקת השיווק). טלוויזיית ה-LCD שלהם בגודל ''82 שלהם הינה אקט שיווקי בלבד. הטלוויזיה היא Prototype בלבד והורכבה ביד לצורך הצגה בתערוכות וכו'. זו לדעתי חכמה די קטנה... כל עוד לא מייצרים בייצור סדרתי - לא מעניין.
טלווזיית ה-LCD הגדולה בעולם בייצור סדרתי נכון להיום היא של שארפ בגודל 65V, היא תגיע לישראל בעוד כחודש ותעלה כמו רכב מנהלים קטן...
http://sharp-world.com/corporate/news/050603_1.html
עם כל הכבוד לסמסונג (ויש כבוד - בעיקר למחלקת השיווק). טלוויזיית ה-LCD שלהם בגודל ''82 שלהם הינה אקט שיווקי בלבד. הטלוויזיה היא Prototype בלבד והורכבה ביד לצורך הצגה בתערוכות וכו'. זו לדעתי חכמה די קטנה... כל עוד לא מייצרים בייצור סדרתי - לא מעניין.
טלווזיית ה-LCD הגדולה בעולם בייצור סדרתי נכון להיום היא של שארפ בגודל 65V, היא תגיע לישראל בעוד כחודש ותעלה כמו רכב מנהלים קטן...
http://sharp-world.com/corporate/news/050603_1.html
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין,
Ok - צודק
אבל הרשה לי לחדד את הטענה: ההתגוששות בין יצרניות ה-LCD השונות כיום מתרכז המון בתחום האינטשים (שלי יותר גדול משלך וכו'). מה לעשות, בדקו ומצאו כי הגודל הינו אחד הקריטריונים שיותר פורט ללקוח על המיתרים, ועכשיו כל אחד רוצה להוציא את המסך הכי גדול. כלומר, התחרות במקרה זה היא על האינטשים בלבד ולפיכך כשסמסונג מוציאה מוסך חדש, לא בייצור סדרתי, שכל מה שמיוחד בו הוא שהוא בגודל ''82 אותי זה לא מפיל מהכסא.
הדוגמא שלך מתאימה יותר לדעתי לחשיפה של טכנולוגיה חדשה - כמו SED של טושיבה למשל, שגם אינה בייצור סדרתי עדיין, אך בהחלט טכנולוגיה מעניינת...
Ok - צודק
אבל הרשה לי לחדד את הטענה: ההתגוששות בין יצרניות ה-LCD השונות כיום מתרכז המון בתחום האינטשים (שלי יותר גדול משלך וכו'). מה לעשות, בדקו ומצאו כי הגודל הינו אחד הקריטריונים שיותר פורט ללקוח על המיתרים, ועכשיו כל אחד רוצה להוציא את המסך הכי גדול. כלומר, התחרות במקרה זה היא על האינטשים בלבד ולפיכך כשסמסונג מוציאה מוסך חדש, לא בייצור סדרתי, שכל מה שמיוחד בו הוא שהוא בגודל ''82 אותי זה לא מפיל מהכסא.
הדוגמא שלך מתאימה יותר לדעתי לחשיפה של טכנולוגיה חדשה - כמו SED של טושיבה למשל, שגם אינה בייצור סדרתי עדיין, אך בהחלט טכנולוגיה מעניינת...
Re: בוא נרגיע...
הרשה לשאול אותך את מי נרגיע? אם התכוונת אלי אני רגוע מאוד גם בלי המסך הזה.FullOn כתב:תומר היקר,
טלווזיית ה-LCD הגדולה בעולם בייצור סדרתי נכון להיום היא של שארפ בגודל 65V, היא תגיע לישראל בעוד כחודש ותעלה כמו רכב מנהלים קטן...![]()
http://sharp-world.com/corporate/news/050603_1.html...
הטלוויזיה הזו היא הוכחה, שניתן ליצר מסכי LCD גדולים מאוד, היא גם סותרת את הטענה של חסידי הפלאזמה (פיוניר...) ושל אנשי שיווק אחדים, שבעתיד, הפלאזמות ישלטו בגדלים שבין "42-80 ו-LCD מ-"15- 37.
הטלוויזיה היא אולי אב טיפוס כרגע (תראה מאיזה תאריך הידיעה!). מהכרותי את סמסונג (אני "עוקב" אחריהם בשנה האחרונה), הם לא מוציעים לשוק מוצר כדי למצב את עצמם גבוה, אלא, כדי להיות ראשונים, למכור ולהרוויח הרבה כסף.
בברכה, תומר
הי תומר,
לא התכוונתי לפגוע עם ה"בוא נרגיע" - זה היה בהומור. סליחה.
אני לא יודע כמה אני מסכים איתך בנוגע לסמסונג. הם עושים מאמצים רבים על מנת למצב עצמם גבוה בשוק האלקטרוניקה כמובילים טכנולוגיים.
עוד משהו. אין צורך להוכיח כי ניתן לייצר מסכי LCD גדולים. באופן תיאורטי, בייצור ידני כפי שנבנתה טלוויזיה זו - ניתן לייצר מסכים גם יותר גדולים. הבעיה של ה-LCD היא בייצור הסדרתי: באופן כללי ובלי להיכנס ליותר מדי מושגים טכניים, ככל שגודל המסך עולה כך עולה הסבירות ל-Dead Pixels גבוהה יותר (Crop נמוך). וכאן לפלסמה יתרון מובהק. מאוד קשה לייצר פאנל LCD גדול ושיעבור QA כמו שצריך.
לא התכוונתי לפגוע עם ה"בוא נרגיע" - זה היה בהומור. סליחה.
אני לא יודע כמה אני מסכים איתך בנוגע לסמסונג. הם עושים מאמצים רבים על מנת למצב עצמם גבוה בשוק האלקטרוניקה כמובילים טכנולוגיים.
עוד משהו. אין צורך להוכיח כי ניתן לייצר מסכי LCD גדולים. באופן תיאורטי, בייצור ידני כפי שנבנתה טלוויזיה זו - ניתן לייצר מסכים גם יותר גדולים. הבעיה של ה-LCD היא בייצור הסדרתי: באופן כללי ובלי להיכנס ליותר מדי מושגים טכניים, ככל שגודל המסך עולה כך עולה הסבירות ל-Dead Pixels גבוהה יותר (Crop נמוך). וכאן לפלסמה יתרון מובהק. מאוד קשה לייצר פאנל LCD גדול ושיעבור QA כמו שצריך.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
תומר,
אם נניח בצד את התאוריה, זה שניתן לבנות חללית מעטיפות של מסטיק לא אומר שכדאי לבנות אותה...
אף אחד לא אומר שזה בלתי אפשרי לבנות קירות LCD, רק שזה לא כלכלי... SED למשל הרבה יותר בנוי עם תפיסה כלכלית של מסכים ענקיים (100" ומעלה).
לדעתי LCD ישלוט עד 42", פלאזמה ו-SED יתחרו עד 60", ו-SED ישלוט מעל זה.
ו-OLED, כפי שצפיתי בעבר, יככב בטלפונים סלולריים ובמערכות ק"ב לרכב...
אם נניח בצד את התאוריה, זה שניתן לבנות חללית מעטיפות של מסטיק לא אומר שכדאי לבנות אותה...
אף אחד לא אומר שזה בלתי אפשרי לבנות קירות LCD, רק שזה לא כלכלי... SED למשל הרבה יותר בנוי עם תפיסה כלכלית של מסכים ענקיים (100" ומעלה).
לדעתי LCD ישלוט עד 42", פלאזמה ו-SED יתחרו עד 60", ו-SED ישלוט מעל זה.
ו-OLED, כפי שצפיתי בעבר, יככב בטלפונים סלולריים ובמערכות ק"ב לרכב...
עופר, "LCD42 נראה לפני כשנתיים חלום. "65 LCD של שארפ כבר נמכרת, מדוע לדעתך מסך "82 LCD לא יהיה כלכלי בעוד שנתיים?oferlaor כתב:תומר,
אם נניח בצד את התאוריה, זה שניתן
אף אחד לא אומר שזה בלתי אפשרי לבנות קירות LCD, רק שזה לא כלכלי... LCD ישלוט עד 42", פלאזמה ו-SED יתחרו עד 60", ו-SED ישלוט מעל זה....
תומר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
תומר,
פשוט בגלל שיש פתרונות טובים יותר ל-65" בעלות סבירה יותר.
LCD 42" עדיין לא כלכלי. לדעתי הוא יהיה כלכלי לקראת 2007 (זה תלוי במידת מה בקצב ההתקדמות בפלאזמה). אם אתה יכול לקנות מסך טוב יותר ב-42" מכל בחינה אפשרית (תאורה, יחס קונטרסט, רזולוציה, וכו') בחצי מחיר - אז אין ספק שיש בעיה.
היתרון היחידי שיש כיום ל-LCD הוא ברזולוציה ב-42". עדיין אין פתרונות ל-1080P ב-42" פרט ל-LCD. ברגע שתצא פלאזמה 42" ברזולוצית 1080P (צפה פגיעה בספטמבר 2006, לדעתי) - אז שוב LCD 42" יהיה בעייתי.
פשוט בגלל שיש פתרונות טובים יותר ל-65" בעלות סבירה יותר.
LCD 42" עדיין לא כלכלי. לדעתי הוא יהיה כלכלי לקראת 2007 (זה תלוי במידת מה בקצב ההתקדמות בפלאזמה). אם אתה יכול לקנות מסך טוב יותר ב-42" מכל בחינה אפשרית (תאורה, יחס קונטרסט, רזולוציה, וכו') בחצי מחיר - אז אין ספק שיש בעיה.
היתרון היחידי שיש כיום ל-LCD הוא ברזולוציה ב-42". עדיין אין פתרונות ל-1080P ב-42" פרט ל-LCD. ברגע שתצא פלאזמה 42" ברזולוצית 1080P (צפה פגיעה בספטמבר 2006, לדעתי) - אז שוב LCD 42" יהיה בעייתי.
- progresivi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
PS42S5H מישהו ראה??