התלבטות לגבי LCD 37
שלום רב,
אני מתלבט רבות בין 3 מסכים בטווח מחירים של עד 8000 ש"ח:
SAMSUNG LA37R81B
LG 42LC43 / 53
Sharp lc37SA1
השימוש: 80% טלויזיה יס , 20% מחשב
הסמסונג קנתה אותי בעיצוב אבל מטריד אותי שאין לה חיבור SCART
אשמח לחוות דעת / המלצות
תודה
אני מתלבט רבות בין 3 מסכים בטווח מחירים של עד 8000 ש"ח:
SAMSUNG LA37R81B
LG 42LC43 / 53
Sharp lc37SA1
השימוש: 80% טלויזיה יס , 20% מחשב
הסמסונג קנתה אותי בעיצוב אבל מטריד אותי שאין לה חיבור SCART
אשמח לחוות דעת / המלצות
תודה
אהמ
למשקל כזה כבד לטלוויזיה הייתי הולך על פלאזמה, 80% זה המון...
בכל זאת אם אתה מתעקש על LCD אז ב-42" יש לך את ה42C3000PG, יש לה שידורי טלוויזיה טובים, חיבור SCART ותמיכה ב-NR דרך חיבור VGA.
ואם חפצה נפשך ב-37" : הייתי ממליץ לך ב-37" על ההיטאצ'י, אבל אין לה SCART ואמרת שזה חשוב לך...
וה-SA1....אם כבר עדיף שתלך על ה-WD1E שהיא מצויינת בטלוויזיה, אבל המחיר שלה די יקר.
לגבי מה שציינת :ה-R81 לא רלוונטית למשקל כזה כבד לטלוויזיה,וה-LG לא כ"כ מוצלחים (הדגמים הספציפיים האלו).
לסיכום, כדאי מאוד שתלך על פלזמה, הייתי שוקל את ה-Q91H (גודל 42") ברצינות, ואם בכל זאת אתה מתעקש על LCD, אז לך על הטושיבה (תתן לך את מיטב התמורה הכספית).
בכל זאת אם אתה מתעקש על LCD אז ב-42" יש לך את ה42C3000PG, יש לה שידורי טלוויזיה טובים, חיבור SCART ותמיכה ב-NR דרך חיבור VGA.
ואם חפצה נפשך ב-37" : הייתי ממליץ לך ב-37" על ההיטאצ'י, אבל אין לה SCART ואמרת שזה חשוב לך...
וה-SA1....אם כבר עדיף שתלך על ה-WD1E שהיא מצויינת בטלוויזיה, אבל המחיר שלה די יקר.
לגבי מה שציינת :ה-R81 לא רלוונטית למשקל כזה כבד לטלוויזיה,וה-LG לא כ"כ מוצלחים (הדגמים הספציפיים האלו).
לסיכום, כדאי מאוד שתלך על פלזמה, הייתי שוקל את ה-Q91H (גודל 42") ברצינות, ואם בכל זאת אתה מתעקש על LCD, אז לך על הטושיבה (תתן לך את מיטב התמורה הכספית).
תודה על התגובה המהירה,
ירדתי מהטושיבה מכיוון שהדגם אינו במלאי בשום מקום ועפ"י ניופאן יקח זמן עד שיגיע המשלוח הבא...
הבעיה שלי עם הפלזמה היא הגודל, אני צריך 37 ולכן LCD היא הפתרון למרות שמאד התרשמתי מה Q9.
השארפ WD1 שווה את המחיר? כלומר בשידורי טלויזיה רגילים מתעלה על ה R81?
ירדתי מהטושיבה מכיוון שהדגם אינו במלאי בשום מקום ועפ"י ניופאן יקח זמן עד שיגיע המשלוח הבא...
הבעיה שלי עם הפלזמה היא הגודל, אני צריך 37 ולכן LCD היא הפתרון למרות שמאד התרשמתי מה Q9.
השארפ WD1 שווה את המחיר? כלומר בשידורי טלויזיה רגילים מתעלה על ה R81?
להתעלות על הסמסונג בשידורי טלוויזיה
זה לא דבר ממש קשה לעשות...
אבל ה-WD1E מציגה שידורי טלוויזיה בצורה מצויינת
לך תראה בעצמך
אבל ה-WD1E מציגה שידורי טלוויזיה בצורה מצויינת
לך תראה בעצמך
wd1e בהחלט מרשימה בשידורי טלויזיה. היום הראתי לחברתי שתי LCD של פיליפס מול זו של שארפ - העדיפה את שארפ (למרות שאני מעדיף pixel plus וניגודיות גבוהה יותר של פיליפס). עושה רושם לא רע, יש לה 2 חיבורי HDMI
מה שכן - לא תומכת ב1080P.
מה שכן - לא תומכת ב1080P.