פלסמה של חברת לווה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
עופר פולק לא הבנתי את מה שאתה רומז תוכל לפרט? 
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
מדובר על אותו LOEWE מגרמניה? היו להם טלוויזיות מעולות למשך הרבה שנים..
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7400
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
אדון דורון היקר ! מי רומז ? לא הבנתי מה מי רומז פשוט זה נראה לי היפוכו של דבר כי אני יודע שלווה הם טלוויזיות טובות ועכשיו אני רואה שיש כמה חברה שלא מחזיקים ממנה אז טוב ויופי זה הכול .לא התכוונתי לשום דבר אחר.
- oferlaor
- מנהל

עופר,
אתה לצערי מושפע מאוד מפרסומות בעיתונות ובטלויזיה. לא כל פרסומת בהכרח מייצגת את האמת במלואה.
ממה שראיתי, אין ל-LOEWE יותר מדי במה להתגאות במסכי LCD ופלאזמה. זו דעתי האישית ולא חוות דעת מבדיקות יסודיות אלא מהתרשמות כללית של כמה מודלים שראיתי (ואחת ספציפית שביליתי כמה שעות בנסיון כושל לשפר את איכות התמונה עבור חבר).
אתה לצערי מושפע מאוד מפרסומות בעיתונות ובטלויזיה. לא כל פרסומת בהכרח מייצגת את האמת במלואה.
ממה שראיתי, אין ל-LOEWE יותר מדי במה להתגאות במסכי LCD ופלאזמה. זו דעתי האישית ולא חוות דעת מבדיקות יסודיות אלא מהתרשמות כללית של כמה מודלים שראיתי (ואחת ספציפית שביליתי כמה שעות בנסיון כושל לשפר את איכות התמונה עבור חבר).
חברת לווה הגרמנית חברה כבר לפני כמעט שלוש שנים לחברת שארפ , וביחד הן פועלות כדי לייצר את ה-LCD HD הטובות ביותר , והמתאימות ביותר לפורמט השידור האירופאי.
הייתי מציע לבחון היטב את המסכים הללו , לפני שחורצים עמדה בנושא , במיוחד לאור הוזלות המחירים שהתרחשו שם לאחרונה.
לגבי הפלזמה A42 : מדובר על מסך פוגיטסו 1024X1024 עם מקצה שיפורים שערכו לו הגרמנים כמו כניסת HDMI,טיונר דיגיטלי, כניסת אודיו דיגיטלית ועוד.
במגזינים גרמנים הבוחנים ציוד A/V היא התמודדה לא אחת עם הפיוניר על התואר הפלזמה הטובה ביותר.
הייתי מציע לבחון היטב את המסכים הללו , לפני שחורצים עמדה בנושא , במיוחד לאור הוזלות המחירים שהתרחשו שם לאחרונה.
לגבי הפלזמה A42 : מדובר על מסך פוגיטסו 1024X1024 עם מקצה שיפורים שערכו לו הגרמנים כמו כניסת HDMI,טיונר דיגיטלי, כניסת אודיו דיגיטלית ועוד.
במגזינים גרמנים הבוחנים ציוד A/V היא התמודדה לא אחת עם הפיוניר על התואר הפלזמה הטובה ביותר.
- oferlaor
- מנהל

עופר,
כמה אנשים אתה מכיר עם מסכי LOEWE פלאזמה ו/או LCD?
שרגי,
ישבתי אצל חבר בניסיון בלתי אפשרי להפוך תמונה של מסך LOEWE LCD 37" לבר צפיה. אני לא מדבר על תמונה סבירה, אלא תמונה שניתן בכלל לצפות בה. לבסוף התייאשנו - זה פשוט לא היה אפשרי.
לגבי ALIS (כלומר 1024 על 1024) אלה פאנלים ישנים בעלי יחס ניגודיות עלוב במיוחד, והטכנולוגיה היא אחת הסיבות ש-FUJITSU ירדו מספק הפלאזמות מס' אחד בעולם לפני מספר שנים למקום נמוך בהרבה בשנתיים האחרונות. ערכתי בדיקות רבות למסכי ALIS ולא מצאתי אחד שמצא חן בעיני - כלומר מסך שבעלות דומה לא ניתן למצוא מסכים רבים (כמעט מכל החברות) אשר נתן תמונה משמעותית טובה יותר באותה עלות או פחות.
אישית ממש לא מוצא חן בעיני העיצוב של המסכים הללו, אם כי אני בהחלט מבין את היתרון הגלום בטלויזיות פלאזמה (בעיקר לחדרי שינה). לא הייתי מתנגד להחליף את הטלויזיה בחדר השינה למסך LCD או פלאזמה, אבל אין סיכוי שזה יהיה LOEWE, לפחות לא בתקופה הקרובה...
כמה אנשים אתה מכיר עם מסכי LOEWE פלאזמה ו/או LCD?
שרגי,
ישבתי אצל חבר בניסיון בלתי אפשרי להפוך תמונה של מסך LOEWE LCD 37" לבר צפיה. אני לא מדבר על תמונה סבירה, אלא תמונה שניתן בכלל לצפות בה. לבסוף התייאשנו - זה פשוט לא היה אפשרי.
לגבי ALIS (כלומר 1024 על 1024) אלה פאנלים ישנים בעלי יחס ניגודיות עלוב במיוחד, והטכנולוגיה היא אחת הסיבות ש-FUJITSU ירדו מספק הפלאזמות מס' אחד בעולם לפני מספר שנים למקום נמוך בהרבה בשנתיים האחרונות. ערכתי בדיקות רבות למסכי ALIS ולא מצאתי אחד שמצא חן בעיני - כלומר מסך שבעלות דומה לא ניתן למצוא מסכים רבים (כמעט מכל החברות) אשר נתן תמונה משמעותית טובה יותר באותה עלות או פחות.
אישית ממש לא מוצא חן בעיני העיצוב של המסכים הללו, אם כי אני בהחלט מבין את היתרון הגלום בטלויזיות פלאזמה (בעיקר לחדרי שינה). לא הייתי מתנגד להחליף את הטלויזיה בחדר השינה למסך LCD או פלאזמה, אבל אין סיכוי שזה יהיה LOEWE, לפחות לא בתקופה הקרובה...
הטלוויזיות של לווה תמיד היו מצוינות אבל הפלזמות וה LCD מה לעשות , לא משהו ואין סתירה בין שני הדברים, אני לא מבין על מה הפליאה , כל מוצר של לווה צריך להיות מצוין ?
אתם מוזמנים לאולמות התצוגה ולשפוט בעצמכם.
shragi
טענת שמגזינים גרמניים משווים את לווה עם פיוניר על תואר המסך הטוב ביותר , קצת תמימות לאור העובדה שמדובר בחברה גרמנית.
אתם מוזמנים לאולמות התצוגה ולשפוט בעצמכם.
shragi
טענת שמגזינים גרמניים משווים את לווה עם פיוניר על תואר המסך הטוב ביותר , קצת תמימות לאור העובדה שמדובר בחברה גרמנית.
- oferlaor
- מנהל

אוקיי, אבל זו טלויזיה CRT - לא מסך LCD או פלאזמה. יש חברות רבות (ע"ע סוני) שיש להן מסכי CRT מצויינים ומסכים דקים בינוניים מינוס...
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7400
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
כן התכוונתי לטלויזיה רגילה ולא לפלזמה או lcd ואתה יודע מה ? זה מעניין כי במקום לעלות ברמה הם הולכים הפוך ונכון שפלזמה זה טכנולוגיה אחרת ועושים קודם ניסויים על כול מיני דגמים .ולירון ,לא מי יודע מה התפלאתי רק שאלתי והקטע הוא תראה את פיליפס מה קורה אצלם והפלזמה שלהם ועוד כול מיני חידושים שלהם והפעם אני חושב שעופר יסכים איתי [תראו את הסרט שעופר נתן לנו על פיליפס ] חשבתי שאני לא רואה טוב ,פלזמה מסתובבת על הקיר...........
- oferlaor
- מנהל

אגב, גם פיליפס רוכשים את המסכים שלהם מחברות אחרות (למרות שהם מייצרים מסכים במשותף עם LG, הם משתמשים במסכים של SHARP במסכי ה-LCD שלהם).