אני רוצה לשתף אתכם בסיפור שהיה לי
אז ככה, לפני פחות מחודש אחרי לא מעט בירורים , סקירות, קריאה בפורום הנ"ל החלטתי לקנות טלביזיה toshioba 42c3000, הלכתי לרשת שיווק מאד גדולה, כאשר המחיר קרץ לי מאד (ישראלי טיפוסי), בהתחלה איש המכירות טען כי אין לא את ה42c3000 במלאי באחריות של ניופאן ואחרי בירור הוא השיב שיש במלאי, שמח וטוב לבב ניגשתי לקופה שילמתי והלכתי הביתה, כאשר הגעתי הביתה והסתכלתי שוב על החשבונית ראיתי שהאחריות היא של י.שלום, בהתחלה לא הבנתי מה זה אבל אחרי בירורים באינטרנט גיליתי שזה יבואן מקביל לא רישמי,
למחרת היום התקשרתי לברר מה התופעה והם אמרו לי שנאמר לי במפורש שהאחריות היא לא של ניופאן, כעסתי מאד הרי מראש באתי וביררתי על האחריות, ביקשתי לבטל את העיסקה, כעבור כמה שעות חזר אלי מנהל המכירות ואמר לי שיש לו בסניף אחר את הטלביזיה הזאת והיא תגיע אלי, אחרי שהוצאתי ממנו הבטחה כי היא לא מתצוגה או שהיתה בשימוש הסכמתי, היא אכן הגיע (42c3000PG) וכאשר חיברתי אותה היו לה שני פיקסלים שרופים, זליגה, ושריטה על המסך, יצרתי קשר עם ניופאן והם שלחו טכנאי שאימת את הדברים והטלביזיה נלקחה במטרה שתוחלף לחדשה, לאחר יום חזרה אלי נציגה של ניופאן ומסרה לי שאין את הc3000 וגם לא יהיה, ביטלתי את העיסקה עם הרשת וחיפשתי בחנויות אחרות את הדגם, לבסוף מצאתי את הטלביזיה בחנות אחרת בתל אביב והיא הגיעה אלי חדשה נקיה ללא פיקסלים שרופים ואני שמח עד השמים התמונה מדהימה (יש לי יס מקס) ובDVD בכלל בשמיים!
אני לא יודע איך אנשים מעיזים לשקר לך בפנים, הרי בוודאות הטלביזיה היתה בתצוגה, כאשר קיבלתי את החדשה באמת ראיתי איך היא היתה ארוזה ואיך כבל החשמל היה מלופף וזה בהחלט היה שונה ממה שקיבתי בפעם הראשונה .
חשוב לציין כי השירות של ניופאן מצויין והאנשים שם אדיבים והטיפול היה מהיר
מה דעתכם על זה
נ.ב. - סליחה שזה ארוך