רוצה לקנות 32" LCD - תקציב כ-5000 שקל.
שלום חבר'ה,
פעמים רבות רציתי לקנות טלויזית LCD לחדר שתשמש אותי גם כמסך מחשב אך זה לא יצא מכל מיני סיבות.
בקיצור, אני רוצה לקנות טלויזיה LCD בגודל 32",
הטלויזיה תחובר למחשב (70%) למטרת צפייה בסרטים (DIVX, HD), משחקים,אינטרנט וכו', מה שמצריך תמיכה ב-NR בחיבור HDMI
והטלויזיה תחובר ליס (אני מקווה שבעוד חודש אם ממיר ה-HD החדש)
בקרוב גם אקבל XBOX360/PS3 אז אשמח להנות מחווית משחק גדולה כמה שיותר.
ממה שאני הבנתי, יש שתי טלויזיות מומלצות, סמסונג R81 והיטאצ'י LD9000TA2.
לפני שאני הולך לצפות בטלויזיות השונות, אשמח אם תמליצו לי על דגמים אלו או אחרים ועל מחיר עדכני שלהם.
התקציב הוא בסביבות 5000 שקל (יותר נותה לכיוון מטה).
ד"א, אני גר באיזור נתניה.
תודה מראש, עידו.
פעמים רבות רציתי לקנות טלויזית LCD לחדר שתשמש אותי גם כמסך מחשב אך זה לא יצא מכל מיני סיבות.
בקיצור, אני רוצה לקנות טלויזיה LCD בגודל 32",
הטלויזיה תחובר למחשב (70%) למטרת צפייה בסרטים (DIVX, HD), משחקים,אינטרנט וכו', מה שמצריך תמיכה ב-NR בחיבור HDMI
והטלויזיה תחובר ליס (אני מקווה שבעוד חודש אם ממיר ה-HD החדש)
בקרוב גם אקבל XBOX360/PS3 אז אשמח להנות מחווית משחק גדולה כמה שיותר.
ממה שאני הבנתי, יש שתי טלויזיות מומלצות, סמסונג R81 והיטאצ'י LD9000TA2.
לפני שאני הולך לצפות בטלויזיות השונות, אשמח אם תמליצו לי על דגמים אלו או אחרים ועל מחיר עדכני שלהם.
התקציב הוא בסביבות 5000 שקל (יותר נותה לכיוון מטה).
ד"א, אני גר באיזור נתניה.
תודה מראש, עידו.
שמעו חבר'ה, היום עשיתי סיבוב בנתניה אם אבא שלי ב: מחסני חשמל, שקם אלקטריק וא.ל.מ ולא מצאתי את ההיטאצ'י באף אחת מהחנויות ! (לא מכרו שום דגם שלהם), מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את הטלויזיה במחיר טוב באיזור נתניה?
אם לא, האם בביגבוקס בילו אני יוכל לרכוש את הטלויזיה במחיר של פחות מ-5000 שקל (מזומן) ?
נ.ב, אמר לי אחד המוכרים היום, שלא מוכרים יותר היטאצ'י או משהו כזה כי היטאצ'י העולמית לא מחדשת את הרישיון של היבואן ראפ למכור את הטלויזיות מפני שהיא מאוכזבת מהם או משהו כזה, איך זה משפיע על הקניה שלי ?
עריכה:
לטלויזיה יש חיבור HDMI אחד, מה שמהווה חיסרון גדול, כאשר ארצה לחבר אליה את המחשב, הממיר, ה-XBOX, כל פעם אצתרך לנתק ולהחליף בין כולם?
תודה מראש, עידו.
אם לא, האם בביגבוקס בילו אני יוכל לרכוש את הטלויזיה במחיר של פחות מ-5000 שקל (מזומן) ?
נ.ב, אמר לי אחד המוכרים היום, שלא מוכרים יותר היטאצ'י או משהו כזה כי היטאצ'י העולמית לא מחדשת את הרישיון של היבואן ראפ למכור את הטלויזיות מפני שהיא מאוכזבת מהם או משהו כזה, איך זה משפיע על הקניה שלי ?
עריכה:
לטלויזיה יש חיבור HDMI אחד, מה שמהווה חיסרון גדול, כאשר ארצה לחבר אליה את המחשב, הממיר, ה-XBOX, כל פעם אצתרך לנתק ולהחליף בין כולם?
תודה מראש, עידו.