רמקולים של ווסטרה -גרמניה??
היי
לבן דוד שלי יש זוג רמקולים של ווסטרה כמו בתמונה ומשמשים להשמעת מוזיקה הם מוגבר על ידי SANSUI AU 888 מגבר סטריאו ישן ומשובח ,השאלה שלי אם הם נחשבים לרמקולים איכותיים ומקצועיים ,רשום עליהם שהם תוצרת גרמניה האם זה נכון?
לבן דוד שלי יש זוג רמקולים של ווסטרה כמו בתמונה ומשמשים להשמעת מוזיקה הם מוגבר על ידי SANSUI AU 888 מגבר סטריאו ישן ומשובח ,השאלה שלי אם הם נחשבים לרמקולים איכותיים ומקצועיים ,רשום עליהם שהם תוצרת גרמניה האם זה נכון?
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
רמקולי ווסטרה בעבר אכן היו גרמניים, ולא רעים בכלל (לפחות אלו ששמעתי). אני מדבר על מוצרי שנות ה-80 (ואולי גם ה-70).
המוצרים שנמכרים היום בשם ווסטרה הם אכן סיניים ונחותים מאד (ואין להם קשר לחברה המקורית), אבל אם הרמקולים המדוברים הם בני כ-15 שנה ומעלה אז הם בהחלט אמורים להיות טובים.
המוצרים שנמכרים היום בשם ווסטרה הם אכן סיניים ונחותים מאד (ואין להם קשר לחברה המקורית), אבל אם הרמקולים המדוברים הם בני כ-15 שנה ומעלה אז הם בהחלט אמורים להיות טובים.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אני עם דראגון. ווסטרה הישנים זה להיט!
ואפשר למצוא אותם בלוחות במחירי ריצפה!!
ואפשר למצוא אותם בלוחות במחירי ריצפה!!
- nirses
- חבר ותיק

- תגובות: 1143
- שם מלא: ניר שמשון
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
בשנות ה - 70 וה - 80 כל הרמקולים של ווסטרה הורכבו בארץ במפעל של "גרינברג גיור" ביפו שהיו גם היבואנים של האלמנטים של ווסטרה . לא זכור לי שהם יבאו רמקולים מוכנים מהחברה הגרמנית פרט לרמקול הדגל של החברה שהיה רמקול בצורת פירמידה בעלת בסיס מרובע והיה Four Ways עם צליל לא רע בכלל אבל דרש מגברים מאד חזקים .dragon כתב:רמקולי ווסטרה בעבר אכן היו גרמניים, ולא רעים בכלל (לפחות אלו ששמעתי). אני מדבר על מוצרי שנות ה-80 (ואולי גם ה-70).
המוצרים שנמכרים היום בשם ווסטרה הם אכן סיניים ונחותים מאד (ואין להם קשר לחברה המקורית), אבל אם הרמקולים המדוברים הם בני כ-15 שנה ומעלה אז הם בהחלט אמורים להיות טובים....
לו הייתי רוטשילד ...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
יצא לי פעם להיות במפעל שלהם עקב mid שרוף, מחסן ענק בן 2 קומות כאשר קומה עליונה מלאה בדרייברים ורמקולים מוכנים למשלוח ובקומה התחתונה נגרייה.
חודש לאחר מכן, המפעל נשרף ומעולם לא שוקם.
חודש לאחר מכן, המפעל נשרף ומעולם לא שוקם.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
nirses צודק, חברת westra הגרמנית אכן ייצרה בעיקר אלמנטים לרמקולים (דרייברים) ולא את התיבות עצמן. אני נזכר שעל חלק מהרמקולים של ווסטרה באותן שנים הסטוריות היה למעשה כתוב "גרינברג-גיור" (בלועזית...).
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
זה מה שקורה כשלא משלמים פרוטקשןziv_r כתב:יצא לי פעם להיות במפעל שלהם עקב mid שרוף, מחסן ענק בן 2 קומות כאשר קומה עליונה מלאה בדרייברים ורמקולים מוכנים למשלוח ובקומה התחתונה נגרייה.
חודש לאחר מכן, המפעל נשרף ומעולם לא שוקם....
סתם סתם.....חבל מאוד על החברה. הפסד גדול.
קצת נוסטלגיה צביקה עוד לפני שהיה מפורסם בתור הבעלים של ניופאן ועוד לפני האיחוד עים פירא -בית פיילוט וקבוצת דיסקונט היה מיבא את האלמנטים המקוריים והמשובחים מגרמניה והיה בונה את חלק מדגמי הרמקולים בארץ לפי ידע מהחברה מחול וחלק היו יבוא והם בהחלט היו מעולים לימים ניופאן עדיין מחזיקה במותג ווסטרה ופיילוט.
האלמנטים עדיין מיצרים במיפעל בשם אחר בגרמניה תחת אותם מיספרי דגמים שכתוב על המגנט של האלמנטים.
http://www.thielesmall.com/database.asp
קצת מזכיר את הסיפור של פירלס מדנמרק.
האלמנטים עדיין מיצרים במיפעל בשם אחר בגרמניה תחת אותם מיספרי דגמים שכתוב על המגנט של האלמנטים.
http://www.thielesmall.com/database.asp
קצת מזכיר את הסיפור של פירלס מדנמרק.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.