התחדשתי ב-WD1E ..

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
cozic פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
אחרי קריאה של כמה נושאים והתייעצות עם כמה מחברי הפורום, קניתי אתמול את ה-WD1E בגודל 32".
בנוסף התקנתי ממיר YESMAX וחיברתי ביניהם עם כבל scart to scart של חברת פיליפס מסידרה ptx1000 (מסוכך + ציפוי זהב וכל הדברים האלה..).

נכון לעכשיו (רק 24 שעות אחרי..) אני מאוד מרוצה וכל פעם שאני פותח את הטלוויזיה אני נדהם מחדש מהאיכות ובעצם גם מהמסך הרחב באופן כללי כי עד כה צפיתי רק במסכים מרובעים רגילים של 25".

שמחתי לראות שקיימת אפשרות של צפייה גם ב-4:3 וגם ב-16:9 כאשר קיימת אפשרות לשחק עם כל אחד מהמצבים (זום, פנורמה, מתיחה של 4:3 ל-16:9 כאשר מרכז התמונה קבועה ורק 2 הצדדים נמתחים או מתיחה של כל התמונה על פני כל המסך).

במצב 4:3 רגיל התמונה כמובן ממורכזת באמצע ויש 2 פסים שחורים בצדדים אבל אני אמנע ממצב זה בשביל לא לצרוב את המסך בטווח ארוך.

בדקתי את כיול המסך לפי ערוץ 144 בעזרת מסכי הבדיקה ושמחתי לראות שכל נושא החדות\בהירות, תצוגת גווני לבן\אפור\שחור והצבעים נראים מצוין, אין זליגות והכל תקין כאילו רק עכשיו יצא מהמפעל.

נשאר לי רק לבדוק איך עובד המחשב מול המסך (חיברתי עם s-video \ s-video) וזה יעשה מאוחר יותר, אחרי שאחליף את הדרייברים של כרטיס המסך שלי).

בסה"כ אני מאוד מרוצה ואני רוצה להודות לכל מי שהמליץ ועזר לי להגיע להחלטה. :biggrin:

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1900

שליחה #2 

תתחדש
כמה עלתה לך?

weranw
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8

שליחה #3 

למה שלא תחבר את המחשב בחיבור VGA?

amitgba
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

lcd לא תצרב לך. אחד היתרונות הבודדים שלה
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?

cozic פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10

שליחה #5 

הטלוויזיה ביחד עם הכבל SCART המיוחד עלו 6000 ש"ח.
לגבי חיבור המחשב, אחרי עדכון דרייברים ונסיונות שונים אני רואה שאכן האיכות של ה-s-video הוא על הפנים וה-VGA עובד פיקס, לכן אני אצטרך לקנות עוד כבל VGA to VGA והכל יסתדר.
amitgba, לגבי צריבה של LCD, אני יכול להגיד לך שאצלי בעבודה מסך LCD נצרב יופי. אני לא יודע לגבי צריבות של מסכי LCDטלוויזיה ביתיים אבל אני לא אקח סיכון..

amitgba
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 6 פעמים

שליחה #6 

אז עכשיו לlcd אין יתרון אחד אפילו או מה? 8O
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?

Dalamber
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1090
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #7 

תתחדש. מסך מצוין (Y)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”