אחרי קריאה של כמה נושאים והתייעצות עם כמה מחברי הפורום, קניתי אתמול את ה-WD1E בגודל 32".
בנוסף התקנתי ממיר YESMAX וחיברתי ביניהם עם כבל scart to scart של חברת פיליפס מסידרה ptx1000 (מסוכך + ציפוי זהב וכל הדברים האלה..).
נכון לעכשיו (רק 24 שעות אחרי..) אני מאוד מרוצה וכל פעם שאני פותח את הטלוויזיה אני נדהם מחדש מהאיכות ובעצם גם מהמסך הרחב באופן כללי כי עד כה צפיתי רק במסכים מרובעים רגילים של 25".
שמחתי לראות שקיימת אפשרות של צפייה גם ב-4:3 וגם ב-16:9 כאשר קיימת אפשרות לשחק עם כל אחד מהמצבים (זום, פנורמה, מתיחה של 4:3 ל-16:9 כאשר מרכז התמונה קבועה ורק 2 הצדדים נמתחים או מתיחה של כל התמונה על פני כל המסך).
במצב 4:3 רגיל התמונה כמובן ממורכזת באמצע ויש 2 פסים שחורים בצדדים אבל אני אמנע ממצב זה בשביל לא לצרוב את המסך בטווח ארוך.
בדקתי את כיול המסך לפי ערוץ 144 בעזרת מסכי הבדיקה ושמחתי לראות שכל נושא החדות\בהירות, תצוגת גווני לבן\אפור\שחור והצבעים נראים מצוין, אין זליגות והכל תקין כאילו רק עכשיו יצא מהמפעל.
נשאר לי רק לבדוק איך עובד המחשב מול המסך (חיברתי עם s-video \ s-video) וזה יעשה מאוחר יותר, אחרי שאחליף את הדרייברים של כרטיס המסך שלי).
בסה"כ אני מאוד מרוצה ואני רוצה להודות לכל מי שהמליץ ועזר לי להגיע להחלטה.