הגיע הזמן לפלסמה לחדר שינה - המלצות
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
הפלסמה תחובר לרוב למחשב / HTPC
בערך 20% מהזמן תפעל עם כרטיס טלויזיה (הוט אנלוגי)
השאלה אם לא עדיף ללכת על LCD כי אני פוחדת מדליפת הגז של הפלזמה בחדר שינה (אני יושנת עם דלת סגורה)
השאלה אם לא עדיף ללכת על LCD כי אני פוחדת מדליפת הגז של הפלזמה בחדר שינה (אני יושנת עם דלת סגורה)
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

עוד אין סכום...
אני חושבת ש720P יספיק לי כי זה מה שהמחשב מוצא (לא רואה סיבה להוריד סרטים יותר גדולים)
אני חושבת ש720P יספיק לי כי זה מה שהמחשב מוצא (לא רואה סיבה להוריד סרטים יותר גדולים)
לפי השימושים שציינת-זו תהייה טעות לקנות פלזמה.InbarHovav כתב:הפלסמה תחובר לרוב למחשב / HTPC
השאלה אם לא עדיף ללכת על LCD כי אני פוחדת מדליפת הגז של הפלזמה בחדר שינה (אני יושנת עם דלת סגורה)...
לכי על LCD,ממליץ לך לבדוק את דגמי שארפ WD1,RA1 בגדלי 32-37"
אם בא לך משהו "גרנדיוזי"(ואם יש לך עודף מזומנים
בריחת הגז מהפלזמה זה כמו תהליך הפוטוסינתזה בלילה שהצמח נושם ופולט רעלים
לא ממולץ בכלל .
סתםםםםםםםםםם
הכי ממולץ לחדר LCD סמסונג, פילפס , LG , HITACHI. הראות באנלוגי לא טובה אבל סבירה , ואם חושבים על HD העתיד לבוא בהוט זה מצויין.
בוא נקווה שדיסקברי יעלה ב HD HOT.
לא ממולץ בכלל .
הכי ממולץ לחדר LCD סמסונג, פילפס , LG , HITACHI. הראות באנלוגי לא טובה אבל סבירה , ואם חושבים על HD העתיד לבוא בהוט זה מצויין.
בוא נקווה שדיסקברי יעלה ב HD HOT.
כנראה ולא יצא לך להיתקל עם דגמי SHARP האחרונים...NEW_WAVE כתב: הכי ממולץ לחדר LCD סמסונג, פילפס , LG , HITACHI. הראות באנלוגי לא טובה אבל סבירה , ואם חושבים על HD העתיד לבוא בהוט זה מצויין.
בוא נקווה שדיסקברי יעלה ב HD HOT....
צודק 100% .....דווקא ראיתי היום והתרשמתי נורא לטובה מאיכות התמונה ,gameboy כתב:כנראה ולא יצא לך להיתקל עם דגמי SHARP האחרונים...NEW_WAVE כתב: הכי ממולץ לחדר LCD סמסונג, פילפס , LG , HITACHI. הראות באנלוגי לא טובה אבל סבירה , ואם חושבים על HD העתיד לבוא בהוט זה מצויין.
בוא נקווה שדיסקברי יעלה ב HD HOT.......
אבל בעיני בחלק מהדגמים העיצוב כלומר תוספת הסטנד כמו שיניים של כלב ים שבולטות מעבר לקו מסך ,לא עושה טוב לכל חווית הצפייה .
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

אני נסה לחדד את ההתלבטות.
מצד אחד זה הולך לשמש לחיבור מחשב, אבל מצד שני חיבור הTV הוא דרך כרטיס PVR שמוזן מכבלים אנלוגיים
מצד אחד זה הולך לשמש לחיבור מחשב, אבל מצד שני חיבור הTV הוא דרך כרטיס PVR שמוזן מכבלים אנלוגיים