נסיון ראשון עם AE-2000
היום קיבלתי את המקרן ולפנות ערב פתחתי את הקרטון, איך שהחבר'ה ב B&H אורזים, פשוט כל הכבוד.
כמו שנועם ציין וכך גם מופיע בהוראות ההפעלה יש להחליף כבל חשמל שמתאים ל 220V וכך גם עשיתי, לאחר חיבור המקרן לDVD והדלקתו, פשוט לא להאמין, איכות תמונה מדהימה,
היי, זה לא מקרן DLP זה LCD , איזה שחורים כהים, איזו בהירות יש לתמונה פשוט מדהים.
למי שחושב לקנות מקרן FULL HD שיקח את הAE-2000 כאופציה ראשונית.
ממליץ בחום.
כמו שנועם ציין וכך גם מופיע בהוראות ההפעלה יש להחליף כבל חשמל שמתאים ל 220V וכך גם עשיתי, לאחר חיבור המקרן לDVD והדלקתו, פשוט לא להאמין, איכות תמונה מדהימה,
היי, זה לא מקרן DLP זה LCD , איזה שחורים כהים, איזו בהירות יש לתמונה פשוט מדהים.
ממליץ בחום.
נערך לאחרונה על ידי yarino ב 22/11/2007 12:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
תתחדש ! אשמח לתמונות וביקורת מפורטת יותר.yarino כתב:היום קיבלתי את המקרן ולפנות ערב פתחתי את הקרטון, איך שהחבר'ה ב H&B אורזים, פשוט כל הכבוד.
ממליץ בחום....
נ.ב
איזה אומץ להדליק את המקרן כשבחוץ סערה ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אתה רומז או מאיים ?noam23 כתב:מזל טוב yarino. אני מחכה לתגובתך לאחר שתראה בו תכני היי דפינישן![]()
יש לי הרגשה שאתה ראשון מתוך רבים בפורום הזה שילכו השנה על ה AE2000....
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
כן. ניתן להשיג ברואים עולם, תמורת 30,000 ש"ח.מישהו יודע אם התחילו לשווק את המקרן הזה בארץ?
ואם כן באיזה מחיר?...
http://www.konimolam.co.il/Product.asp?productid=283
lito כתב:באמת כל הכבוד על ההחלטה, תתחדש ותהנה!!!
בטח יש לו מגן ברקים בשקע....
מגן ברק [ שקע הגנה ] זה לא פיתרון נכון למקרן, מאחר והשקע מנתק את זרם החשמל למספר דקות,
מה שצריך זה אל פסק טוב - שלפחות ימשיך את פעולת המאווררים עד לקרור הנורה.
yarino תתחדש !!!
האים זה המקרן הראשון שלך ?
ואים לא ,עים איזה מקרן הישתמשת עד עכשיו ?
את זה אני יודע,התכוונתי אם יורוקום מתכוונים לשווק את המקרן הזה בקרוב...noam23 כתב:כן. ניתן להשיג ברואים עולם, תמורת 30,000 ש"ח.מישהו יודע אם התחילו לשווק את המקרן הזה בארץ?
ואם כן באיזה מחיר?...
http://www.konimolam.co.il/Product.asp?productid=283...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אנחנו במתח, איזה מחיר ינקוב היבואן.
הימורים מישהו?
אני פותח ב 27,000.

הימורים מישהו?
אני פותח ב 27,000.
אני יכול להבין מדוע יורוקום תשווק את ה AE2000 באזור ה 30,000 ש"ח - מכיוון שפנסוניק העולמית מכריחה אותה.
אני לא יכול להבין מדוע יבואנים מקבילים כמו "רואים עולם" מוכרים בכאלו מחירים מטורפים. אם כל אחד מאיתנו יכול להשיג את ה AE2000 במחיר של 15 אלף ש"ח מחו"ל (כולל מיסים ומשלוח), אז היבואנים המקבילים מן הסתם משיגים בפחות. איפה נשמע שקונים מוצר בפחות מ- 15 אלף ש"ח, ומוכרים ב- 30 אלף ש"ח ?
אני לא יכול להבין מדוע יבואנים מקבילים כמו "רואים עולם" מוכרים בכאלו מחירים מטורפים. אם כל אחד מאיתנו יכול להשיג את ה AE2000 במחיר של 15 אלף ש"ח מחו"ל (כולל מיסים ומשלוח), אז היבואנים המקבילים מן הסתם משיגים בפחות. איפה נשמע שקונים מוצר בפחות מ- 15 אלף ש"ח, ומוכרים ב- 30 אלף ש"ח ?