AOpen MiniPC בעיית התחממות קשה + פתרון יצירתי?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Ran פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 295
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי מחשבי MiniPC של Aopen (הדגם הוא (MP-915B(C).
יש להם בעיית התחממות קשה שעליה קראתי גם באינטרנט, הם פשוט נכבים אחרי פרק זמן רנדומלי... אני מניח שזו הגנה של המעבד.
פתחתי אותם והמאווררים נראים תקינים, אין אבק וכו'...

חשבתי על פתרון בסגנון הזה:
http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-F ... 252=231376

מה אתם אומרים?
הצעות אחרות גם יתקבלו בברכה.

Ran פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

טוב האמת שבהסתכלות חוזרת, אני לא יודע אם זה המעבד עצמו מכיוון שגם המארז רק מנגיעה חיצונית ממש בוער.

Ariel-Xionite
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 195
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

כמי שמכר לא מעט יחידות של ה-MINI PC מדגמים חזקים יותר (סדרת 945) מעולם אבל מעולם לא נתקלתי בבעיה של התחממות בדגמים האלה. נהפוך הוא, מדובר במערכת שזו אחת מגולות הכותרת שלה.
אינני יודע אם המוצר שלך נרכש בארץ או לא ואם כן אז ממי, שכן קסיונייט לא ייבאה את הדגם 915 מעולם, אבל אני ממליץ לך לפנות למשווק ממנו נרכשו המוצרים כדי שיבדוק את הענין.

Ran פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

מה זאת אומרת זו גולת הכותרת שלה? אני רואה שבהודעות לעיתונות החברה מדברת על כך שהיחידות האלה לא יוצרות הרבה חום, אבל במבחן התוצאה זו לא בהכרח האמת, והפורום Dr. Aopen מגבה את הדברים האלה עם כמה וכמה אנשים שמתלוננים על יחידות שמתחממות.
השאלה היא האם ההתחממות הזאת בה אי אפשר לגעת במארז החיצוני היא האופי של המוצר, או שמא משהו התקלקל ולכן נפלט החום המוגזם.

זה נראה כאילו כתבת את ההודעה בשביל להתנער מאחריות רשמית... כבר פניתי אליכם בבקשה לעזרה, במקום זה ניסיתם למכור לי מוצרים אחרים במקום לעזור לי. אז תודה אבל לא תודה. אולי במקום זה תתן לי את דעתך המלומדת בנוגע למה הבעיה עם היחידות שבידיי?

htpcking
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #5 

מניסיון כל המחשבי MINI לא מתימים למדינתנו הקטנה
יש להם בעיה קשה של התחממות ולא קשור של איזה חברה מייצרת את המחשבים האלו
תבדוק האם אתה יכול להחזיר את המוצר

Raviv-xionite
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 149

שליחה #6 

הבהרה לרן ולכולם:
1. המחשבים המדוברים כאן לא נקנו מחברת קסיונייט. חברת קסיונייט אינה מתנערת (ומעולם לא התנערה) מאחריות למוצרים שנמכרו על ידה.
2. חברת קסיונייט אינה מחויבת לתת שירות, אחריות ו/או תמיכה למוצרים שלא נרכשו ממנה.
3. פרסום נתונים מטעים כאלה בפורום ציבורי יכול לשמש על פי חוקי מדינת ישראל לתביעה בגין הוצאת לשון הרע נגד האדם המפרסם והחברה אותה הוא מייצג.

הערה - אני מוצא את ההתכתבות הזאת לא ראויה ולא מתאימה לאופי האתר והחברה, חברת קסיונייט לא תגיב יותר להודעה זו. אנו זמינים לכל פנייה בטלפון ובאימייל (פרטים באתר שלנו).
קסיונייט - פתרונות מחשוב מתקדם לבית ולתעשיה - www.xionite.com www.xgene.co.il

Ran פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

לא יודע איזה נתונים מטעים כתבתי, אבל אם אתה נהנה משליפת ציפורניים אז לך על זה איש...

רעיונות שימושיים יותר?

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”