שמעתם על הCrossRoads החדשות ?

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
barlevix פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 34
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם !! :)
לפני כמה ימים יצאו לחברת CrossRoads אוזניות חדשות !
האוזניות החדשות הן שיפור לדגמים המצליחים שלהם Mylarone X3 וה - Mylarone XB
שני הדגמים הללו מאוד ידועים בחו"ל, בעקבות התמורה העצומה למחיר הנמוך שלהן..
הן השוו בסקירות לאוזניות האיכותיות ביותר שבשוק ביחס למחיר הנמוך שלהם,
לצערנו לא נוכל למצוא אותן בארץ, אך יש חנות מוכרת ואמינה מאוד שכולם קונים ממנה את האוזניות, האתר לחנות הוא :
http://jaben.net

האוזניות החדשות, שמם הוא דומה אך עם תוספת i בסוף הדגם X3i וה- XBi
השיפור בהן הוא גדול והתגובות עליהן מהללות אותן אפילו עוד יותר ממה שהללו את הדגם הקודם,
וכל זאת בעוד שהן עולות בדיוק אותו דבר כמו הדגם הקודם ומשאירות על השילוב המנצח של תמורה עצומה למחיר נמוך.. (הן בעצם המחליפות לדגם הקודם).

הנה אשכול בפורום שבאתר של החנות על האוזניות החדשות, שלטעמי הן גם מאוד מאוד יפות :
http://jaben.net/forums/index.php?topic=1228.0

כבר לאוזניות יצאו מהדורה מיוחדת בשם "Ruby" שהיא נראית מדהים ותוכלו למצוא אותן בפורום..

אני כבר הזמנתי את שני הדגמים, גם את הX3i וגם את הXBi..

gil_k
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59

שליחה #2 

תתחדש! נשמח לשמוע ביקורת\התרשמות וקצת תמונות.
אני זוכר שראיתי על הדגמים ה"ישנים" שהיה להם קצת בעיות באיכות בנייה, הם שיפרו את זה בדגם החדש?
ואיך מזמינים אותם? נראה לי שנגמר המלאי הם לא מופיעות..
אני מחפש IEM טובות ולא ממש יקרות אולי הX3i יהיו הנבחרות :)

Itayoffspring
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153

שליחה #3 

נשמע מצויין מה עלותן ?
תחדש תעלה ביקורת לאתר .
תמונות

barlevix פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 34

שליחה #4 

הן עדיין לא הגיעו אליי..
וכן הייתה ביה עם הבנייה הן היו קצת גדולות מידי לפי מה שהבנתי ובכל מקרה, היו לא כך כל יפות.. אבל חוץ מזה איכותן הייתה מאוד מרשימה ביחס למחיר.. והרבה אנשים קנו אותם..
ואפשר להזמין אותן דרך האתר, והמחירים נשארו אותם מחירים כמו של הדגמים הקודמים :
X3i - 57$
XBi - 65$..

מי שרוצה לראות אותן, יכול להכנס לקישור של הפורום שנתתי, יש שם תמונות וגם תמונות שמשתמשים העלו.. מה שאהבתי זה התוספות שמקבלים איתם גם.. כמו ה"נרתיק" לאוזניות.. שאמרו שהוא מאוד שימושי..

וgil_k תקח אותן באמת כאפשרות ;) כי אני כבר חיפשתי עליהן (על הדגם הקודם) סקירות וכאלה ומאוד התרשמתי אז רציתי לקנות אותן, אבל אז התברר לי שלפני ממש כמה ימים יצאה גירסא משופרת וטובה יותר.. אז מזל שלא קניתי ועכשיו אני אקנה אותן.. (וגם את הדגם השני, היקר יותר.. כי כל התגובות שם אומרות שהוא פשוט "חיית באס" והאוזניות מעולות להיפ הופ וכאלה.. אז גם הזמנתי אותן..)
וכן הן כרגע לא במלאי, תשלח מייל להם מייל (בתחילת האתר אתה תראה שני מיילים רשומים) ותברר לגבי איך אפשר לרכוש אותם.. כי הן נמצאות בחנות ה"רגילה" שלהם אבל באון ליין עדיין לא..

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”