שרשור תגובות בנושא הכרזת שידורי HDTV של יס
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- karpmaster
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
איזה כרטיס מסך יהיה מסוגל להקליט את השידורים האלה באיכות טובה?
סוף סוף! נראה מעולה
אני בכל מקרה אשב על הגדר כרגע, לראות אילו מבצעים יהיו שישתלבו עם החבילות הרגילות
כי עוד 30+ שקל בנוסף למה שמשולם היום זה המון כסף, במיוחד שכרגע רכשתי תyes max ורק החיבור עלה 130.
אז בעיקרון אשב על הגדר לראות מה יקרה, אני רק מקווה שלא יהיו בעיות כי אצלי.
יש לי קומפוננט שתפוס על ידי הxbox 360, ואין לי hdmi, מקווה שלא יהיה בעיה לחבר אותו עם חיבור dvi (עם מתאם כמובן) וסאונד רגיל....
אגב האתר שהם הקימו פשוט מעולה, מכל בחינה ככה עושים את זה, על זה דיברתי שצריך להסביר לציבור מה זה hd ולמה צריך, שיחקו אותה עם האתר.
עכשיו קמפיינים בטלויזיה עם הסברים קצרים ושיחקו אותה עד הסוף (כמו שעשו סוני עם הקמפיינים של הps3, שהסבירו מה זה hd וצבעים ומה זה bd)
אני בכל מקרה אשב על הגדר כרגע, לראות אילו מבצעים יהיו שישתלבו עם החבילות הרגילות
כי עוד 30+ שקל בנוסף למה שמשולם היום זה המון כסף, במיוחד שכרגע רכשתי תyes max ורק החיבור עלה 130.
אז בעיקרון אשב על הגדר לראות מה יקרה, אני רק מקווה שלא יהיו בעיות כי אצלי.
יש לי קומפוננט שתפוס על ידי הxbox 360, ואין לי hdmi, מקווה שלא יהיה בעיה לחבר אותו עם חיבור dvi (עם מתאם כמובן) וסאונד רגיל....
אגב האתר שהם הקימו פשוט מעולה, מכל בחינה ככה עושים את זה, על זה דיברתי שצריך להסביר לציבור מה זה hd ולמה צריך, שיחקו אותה עם האתר.
עכשיו קמפיינים בטלויזיה עם הסברים קצרים ושיחקו אותה עד הסוף (כמו שעשו סוני עם הקמפיינים של הps3, שהסבירו מה זה hd וצבעים ומה זה bd)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
עופר, האם יצא לך לבדוק מה מוציאה יציאת ה-S-Video כשהממיר מציג את אחד מערוצי ה-HD? ברור לי שהאיכות פחות טובה, אבל מה בדיוק יוצא שם? שידורי מסך רחב ב-PAL אנלוגי כמו מה שיס משדרת היום ב-16:9 בערוצי הסרטים והסדרות?
אני שואל את זה, כי לפעמים לא נמצאים בבית וצריך בכל זאת להקליט תכנית או סרט ב-HTPC עם ה-PVR האנלוגי שלנו מבוסס ה-PVR150/M785...
אני שואל את זה, כי לפעמים לא נמצאים בבית וצריך בכל זאת להקליט תכנית או סרט ב-HTPC עם ה-PVR האנלוגי שלנו מבוסס ה-PVR150/M785...
התקשרתי לYES לא ידעו על מה אני מדבר
התקשרתי לYES לא ידעו על מה אני מדבר
אמרי לי כי בנתיים יש רק HD בניסוי,
הפנתי את המוקדנית לעמוד הבית שלהם,
היא אמרה לי OK רק רגע ומאותו רגע הייתי על HOLD לאיזה 10 דקות,
לבסוף התיאשתי, שלחתי פרטים דרך האתר.
נחכה שיחזרו אלי.
רציתי לשאול האם אפשר להיות מחוברים רק לחבילת HD
ללא שום חבילת בסיס סרטים וכו.
והאם בחבילת HD ישדרו גם את הערוצים הישראלים 10,11,22 ב UPSCALE כמו שעופר ציין.

אמרי לי כי בנתיים יש רק HD בניסוי,
הפנתי את המוקדנית לעמוד הבית שלהם,
היא אמרה לי OK רק רגע ומאותו רגע הייתי על HOLD לאיזה 10 דקות,
לבסוף התיאשתי, שלחתי פרטים דרך האתר.
נחכה שיחזרו אלי.
רציתי לשאול האם אפשר להיות מחוברים רק לחבילת HD
ללא שום חבילת בסיס סרטים וכו.
והאם בחבילת HD ישדרו גם את הערוצים הישראלים 10,11,22 ב UPSCALE כמו שעופר ציין.
-
oferlaor
- מנהל

אור,
זה היה בכוונה. המאמר יעלה בקרוב.
guyezra,
זה כתוב בהצהרה שלהם. הערוץ יושק על ההתחלה. ב-3 החודשים הראשונים הוא יהיה חינם כחלק מהחבילה, אח"כ כשהחבילה תגדל (הוספת MGM ופיצול הערוץ ל-2 ערוצים נפרדים - אחד לסדרות ואחד לסרטים) הוא יעלה תוספת של 14.90 לחודש.
dani123,
העלות של מכשיר כזה היא גבוהה מדי בשביל שלב ההשקה. הימור שלי? תוך שנה הם ישיקו מכשיר PVR.
MarioMan,
אכן. ניתן לבחור 720P או 1080i.
pixies,
ממה שראיתי הוא פועל לכל אורך הדרך, כלומר גם כאשר יש תכני SDTV וגם HDTV (בשיטת downscale).
זה היה בכוונה. המאמר יעלה בקרוב.
guyezra,
זה כתוב בהצהרה שלהם. הערוץ יושק על ההתחלה. ב-3 החודשים הראשונים הוא יהיה חינם כחלק מהחבילה, אח"כ כשהחבילה תגדל (הוספת MGM ופיצול הערוץ ל-2 ערוצים נפרדים - אחד לסדרות ואחד לסרטים) הוא יעלה תוספת של 14.90 לחודש.
dani123,
העלות של מכשיר כזה היא גבוהה מדי בשביל שלב ההשקה. הימור שלי? תוך שנה הם ישיקו מכשיר PVR.
MarioMan,
אכן. ניתן לבחור 720P או 1080i.
pixies,
ממה שראיתי הוא פועל לכל אורך הדרך, כלומר גם כאשר יש תכני SDTV וגם HDTV (בשיטת downscale).
-
oferlaor
- מנהל

-
oferlaor
- מנהל

ronenb,
לדעתי הם כלל לא ערוכים לזה. אתמול הם עדיין אמרו לי שהיום לא תהיה הכרזה רשמית, כך שזה בתוך החברה לדעתי טרי מאוד מאוד (אולי כי הם מרגישים את הוט נושפים בעורף...).
לשאלתך, לא ניתן יהיה להיות מחוברים רק לחבילת HD. כרגע לא ידוע לי על תוכניות לעשות UPSCALE לשידורים.
בתקווה שה-UPSCALER בתוך הממיר יהיה סביר (בגירסאת התוכנה שיש לי כרגע הוא "לא משהו").
לדעתי הם כלל לא ערוכים לזה. אתמול הם עדיין אמרו לי שהיום לא תהיה הכרזה רשמית, כך שזה בתוך החברה לדעתי טרי מאוד מאוד (אולי כי הם מרגישים את הוט נושפים בעורף...).
לשאלתך, לא ניתן יהיה להיות מחוברים רק לחבילת HD. כרגע לא ידוע לי על תוכניות לעשות UPSCALE לשידורים.
בתקווה שה-UPSCALER בתוך הממיר יהיה סביר (בגירסאת התוכנה שיש לי כרגע הוא "לא משהו").