בדקתי באינטרנט וראיתי ביקורות טובות על ה32LB9R . היא גם נראת ממש פצצה.יש לה אחלה עיצוב.
אהבתי את הסטנד שלה (במידה ואתה לא תולה על הקיר)
amitgba אולי צודק, אתה יכול לבדוק את הפלאזמה החדשה שלהם בגודל 32. תתקשר לח.י. ותשאל איפה את יכול לראות אותה
בדקתי ב-best-buy את 32LC43 לעומת 32LB9 ולא ראיתי שום יתרון ל-32LB9 .
ההבדל של ערכי הבהירות 450 - 500 בעיקר מורגש על הנייר (Specs ), אבל העדר חיבור ה-SCART הנוסף - פוגע.
כנראה אבחר ב-32LC43 ...
אני לא הייתי הולך על ה-32LC53 מפני שמדובר בסדרה הנחותה יותר ה-32LB9R היא מהסדרה הגבוהה לסבא שלי יש את הדגם הישן יותר והוא מאוד מרוצה אני חושב שעדיף ללכת על הסדרה הגבוהה ולהסתכן פחות בכל הקטע של זליגות אור.
ps3mee כתב:אני לא הייתי הולך על ה-32LC53 מפני שמדובר בסדרה הנחותה יותר ה-32LB9R היא מהסדרה הגבוהה לסבא שלי יש את הדגם הישן יותר והוא מאוד מרוצה אני חושב שעדיף ללכת על הסדרה הגבוהה ולהסתכן פחות בכל הקטע של זליגות אור.
...
מה אחי על מה אתה מדבר, שניהם בדיוק מאותה סידרה של שנת 2007 ול32LB9R יש 8ms
אני גם חושד שזה פאנל ישן שלהם שהם הקפיצו לו את הניגודיות בהוספת ניגודיות דינמית, ועטפו אותו בפלסטיק יותר יפה.
lbr9 טלויזיה מעולה הצבעים יפים רואים יפה טלויזיה וסרטים בdvd בכלל תענוג.
נכון יש לי בעיית של זליגת אור אבל לא מרגישים זאת כמעט (חברים שצפו בטלויזיה בכלל לא שמו לב לבעיית הזליגה)יש לה 5ms ולא 8 כמו שרשמת .סה"כ הטלויזיה ברמות הגבוהות בהשואה לR81 של סמסונג ודגמים מסוימים של סוני ופיליפס ,סה"כ אני מרוצה מאיכות הטלויזיה ואני מקווה שמחר לאחר שיחליפו לי אותה (בגלל בעיית הזליגה) אני יוכל להמליץ בלב שלם על הדגם הזה.