איך טלויזית SHARP ראו קישור זה
אני לא מתיימר להיות מבין גדול אבל:
לפי המפרט הטכני המופיע באתר של ראלקו אין הבדל גדול בין ה wd1 ל sa1.
יש להן לכאורה אותו פנל, זמני תגובה זהים ואותם נתוני בהירות וניגודיות. לשתיהן יש opc כן מפרט אודיו זהה.
ל wd1 יש כניסת hdmi נוספת.
תשאל את עצמך האם שווה לך להוסיף עבור זה את ההפרש במחיר המתבטא באלפי ש"ח.
השאלה החשובה לדעתי היא האם מעבד התמונה של wd1 משופר לעומת ה sa1. אולי בראלקו יודעים - אם כי הייתי מנסה לאמת זאת ממקור נוסף.
במקומך גם הייתי מנסה להשוות את איכות התמונה בהן אחת ליד השניה ומחליט האם שווה להוסיף את המחיר ל wd1.
אגב, גילוי נאות: יש לי את ה sa1. להערכתי, בטווח המחירים בו ה sa1 נמצאת כיום היא אחת מהטלביזיות עם התמונה הטבעית והאיכותית ביותר. לא ראיתי את ה wd1.
בהצלחה!
יש להן לכאורה אותו פנל, זמני תגובה זהים ואותם נתוני בהירות וניגודיות. לשתיהן יש opc כן מפרט אודיו זהה.
השאלה החשובה לדעתי היא האם מעבד התמונה של wd1 משופר לעומת ה sa1. אולי בראלקו יודעים - אם כי הייתי מנסה לאמת זאת ממקור נוסף.
במקומך גם הייתי מנסה להשוות את איכות התמונה בהן אחת ליד השניה ומחליט האם שווה להוסיף את המחיר ל wd1.
אגב, גילוי נאות: יש לי את ה sa1. להערכתי, בטווח המחירים בו ה sa1 נמצאת כיום היא אחת מהטלביזיות עם התמונה הטבעית והאיכותית ביותר. לא ראיתי את ה wd1.
בהצלחה!
האם אתה מרוצה מהתמונה,יס ושידורי שאר הערוצים?דרון28 כתב:אני לא מתיימר להיות מבין גדול אבל:
בהצלחה!...
שידורי הספורט?
המחיר שהציעו לי איננו מציאה?
אשמח לתגובות נוספות.
כפי שכתבתי, יש לטלביזיה זו את אחת מאיכויות התמונה הטיבעיות והטובות ביותר ביחס לטלביזיות ברמת מחיר דומה ואף גבוהה בהרבה ממנה.
אני מנוי בהוט ואיכות התמונה טובה יחסית. בערוצי הסרטים בערוץ 3 ו 5 התמונה טובה, בערוץ 10 טובה, בערוץ 22 סבירה, וערוץ 11 נסבלת....
אינני צופה כמעט בערוצי הספורט, ממה שילדי צופים ואני מציץ - נראה בסדר.
ב dvd איכות מעולה!
באשר למחיר - נראה סביר, לא ממש מציאה.
אני מנוי בהוט ואיכות התמונה טובה יחסית. בערוצי הסרטים בערוץ 3 ו 5 התמונה טובה, בערוץ 10 טובה, בערוץ 22 סבירה, וערוץ 11 נסבלת....
אינני צופה כמעט בערוצי הספורט, ממה שילדי צופים ואני מציץ - נראה בסדר.
ב dvd איכות מעולה!
באשר למחיר - נראה סביר, לא ממש מציאה.
sharp עולה על הC3000 בכל בחינה, השוותי בין שניהן ראש בראש,דרון28 כתב:להתלהב מהטלביזיה - כן
מהמחיר - לא. המחיר בסך הכל סדר, לא יותר
לך, תשווה לטלביזיות נוספות ברמת מחיר דומה - שזה מה שאני מבין שאתה מחפש - ואז תבחר.
מציע לך לבדוק גם את ה TOSHIBA C3000
בהצלחה...
הSHARP נראתה טוב יותר בכל בחינה,
שחורים, מריחות תמונה(MS), ועיצוב.
אם כבר דגם אחר שהוא HD REDY תשקול סמסונג.
לבן,
כמו שכתבתי, לי יש את ה sharp sa1e. אז כנראה שאני סבור שהיא זו הנותנת את התמורה הטובה ביותר ביחס לטלביזיות האחרות.
באופן כללי דגמי sharp השונים הם הטובים ביותר בשידורי הטלביזיה (הוט ויס) עם חריגים כמובן.
אני סבור שתוספת המחיר ל wd1 או ל ad5 איננה מצדיקה את תוספת המחיר. אתה משלם בעיקר על שנת הדגם...
באשר לסמסונג, אני סבור שהתמונה שהיא מציגה בשידורי הטליבזיה נחותה בהשוואה לשרפ. יחד עם זאת, בפורום כאן היא אחת מחביבות הקהל בעיקר למי שמשתמש הרבה במחשב.
באשר לטושיבה c3000' אני כאמור העדפתי את ה SHARP אבל יש לה ביקורת טובות בפורום.
כמו שכתבתי, לי יש את ה sharp sa1e. אז כנראה שאני סבור שהיא זו הנותנת את התמורה הטובה ביותר ביחס לטלביזיות האחרות.
באופן כללי דגמי sharp השונים הם הטובים ביותר בשידורי הטלביזיה (הוט ויס) עם חריגים כמובן.
אני סבור שתוספת המחיר ל wd1 או ל ad5 איננה מצדיקה את תוספת המחיר. אתה משלם בעיקר על שנת הדגם...
באשר לסמסונג, אני סבור שהתמונה שהיא מציגה בשידורי הטליבזיה נחותה בהשוואה לשרפ. יחד עם זאת, בפורום כאן היא אחת מחביבות הקהל בעיקר למי שמשתמש הרבה במחשב.
באשר לטושיבה c3000' אני כאמור העדפתי את ה SHARP אבל יש לה ביקורת טובות בפורום.