מחשב נייד להצגת תכני HD עם אחריות בינלאומית

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
devious007 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן חבר'ייה .
אני מחפש מחשב נייד איכותי מסוגל לנגן בצורה איכותית תכני HD BLUERAY ולא מחייב כונן BLUE RAY כיוון שהחומר לרוב יגיע מהרשת.
או בהעברה ישירה מהארדיסק להארדיסק.

בנוסף המחשב ככל הנראה הולך להגיע מאזור קנדה\ארה"ב לכן אני מעוניין במחשב נייד עם אחריות בינלאומית
(אם קיים דבר שכזה כי אני אישית בזמנו בדקתי על כמה סוגים כמו DELL HP APPLE ו ASUS ומה שנוכחתי לדעת שישראל לא ממש ממהרת לתת את האחריות שלה בארץ אלא ההפך בארץ היא נותנת אחריות בינלאומית לחול)

אני מקווה שאני רושם בקטגוריה הנכונה של הפורום כיוון שלא מצאתי משהו יעודי לשאלה
תודה רבה על העזרה לכולם מראש.:) (Y)

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

קודם בכלל תמצא נייד שמסוגל לנגן HD בצורה טובה, אחר"כ תדאג לגבי איפה לרכוש אותו. לא?

הפורום המתאים הוא HTPC, נבקש העברה.
HiFiMusic IL

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #3 

אם יציאת DVI טובה לך, אז Apple MacBook מגיע עם אחריות בינלאומית, שתקפה אצל I-Digital היבואנים החדשים בארץ. שים לב שממש לפני שבועיים דגמי המקבוק שודרגו קלות ויש עליהם את כרטיס המסך המובנה המשופר מסוג X3100 של אינטל, אז הקפד לקנות את אחד מהדגמים החדשים (המחיר זהה). מערכת ההפעלה המותקנת עליו כוללת את המדיה סנטר של APPLE, והוא מגיע עם השלט החמוד של APPLE.
אם אתה מזמין באופן מסודר או מעביר אותו דרך הקו האדום במכס, מומלץ מאוד להוציא מראש אישור משרד התקשורת. כיום מדובר בהליך פשוט יחסית דרך פקס, ומקבלים את האישור חזרה בפקס תוך יום-יומיים.

עריכה: יש למקבוק גם יציאות Composite, VGA ו-S-Video. בכל מקרה מומלץ להזמין אדפטר מתאים לסוג היציאה שאתה צריך (לא כלול).

hagi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1213
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

אם אתה רוצה לרכוש את המחשב הנייד באר"ה \ קנדה עדיף לעשות זאת באחד הרשתות הגדולים כמו COMPUSA , BESTBUY , FRAY'S וכו' .
היום תמצא במחיר יחסית זול מחשבים לא רק שיכולים לנגן תכני BLURAY או HD-DVD אלא גם שמצוידים בכוננים BD או HDVDV .
אני רכשתי מחשב כזה לפני 3 חודשים והוא תותח עבודה . כל תכני HD-DVD ו-BD מנוגנים בצורה חלקה . עדיף כמובן לדאוג ליציאה HDMI כדי שתוכל לחבר את המחשב ל-LCD .

שני הדגמים שעליהם התלבטתי לפני הרכישה היו :
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp ... 1831776749

(תשים לב שמאז יצאה סדרה 600 עם קצת שיפורים ותוספות )

והשני :

http://www.compusa.com/products/product ... ode=346205

בסוף הלכתי על ה-SONY בגלל שענה יותר לדרישות , ובמיוחד הדיספליי המדהים שיש לו .

לשניהם אתה יכול לרכוש אחריות בינלאומית בכ-$150 עבור שנה ראשונה או כ-$400 לשלוש שנים .

בהצלחה !

devious007 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

קודם כל חברה ,תודה רבה לכם! אתם נהדרים ואין על ההענות שלכם.
חגי אתה ביכלל תותח עזרת עם המבחר שנתת
ורציתי לשאול ,המחשב שבחרת נראה סופני לא מובן איך לא יצאתי עליו אחרי חיפושים ממשוכים עמדתי על מחשבים כאלה שמכילים בתוכם BLUE RAY ויציאת HD בסכום של לפחות 2000 דולר כמוה טושיבה שנתת פה לדוגמא.
והאמת שסוני נראה יותר מרשים מהטושיבה ויותר זול .

אם תוכל להגיד לי איך רכשת אותו(בחנות בארה"ב ? כולל שליחות או שהגעת ואספת ) והאם באמת האחריות הבינלאומית הזאת שווה כי אחרת שווה להשקיע עוד 400 דולר עבור 3 שנות אחריות.

ואם תוכל להרחיב לגבי מה האחריות תופסת ולאן פונים במידה ו.

devious007 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

pixies כתב:אם יציאת DVI טובה לך, אז Apple MacBook מגיע עם אחריות בינלאומית, שתקפה אצל I-Digital היבואנים החדשים בארץ. שים לב שממש לפני שבועיים דגמי המקבוק שודרגו קלות ויש עליהם את כרטיס המסך המובנה המשופר מסוג X3100 של אינטל, אז הקפד לקנות את אחד מהדגמים החדשים (המחיר זהה). מערכת ההפעלה המותקנת עליו כוללת את המדיה סנטר של APPLE, והוא מגיע עם השלט החמוד של APPLE.
אם אתה מזמין באופן מסודר או מעביר אותו דרך הקו האדום במכס, מומלץ מאוד להוציא מראש אישור משרד התקשורת. כיום מדובר בהליך פשוט יחסית דרך פקס, ומקבלים את האישור חזרה בפקס תוך יום-יומיים.

עריכה: יש למקבוק גם יציאות Composite, VGA ו-S-Video. בכל מקרה מומלץ להזמין
אדפטר מתאים לסוג היציאה שאתה צריך (לא כלול).
...
בכוונה שלך לקנייה מסודרת ,זאת אומרת אחרי שרכשתי בארה"ב ואני מגיע לנתב"ג אני לוקח איתי את הפקס הזה ועובר בצורה מסודרת עם הלפטופ בלי לשלם מכס\מע"מ?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #7 

אם תצהיר על המחשב בקו האדום, תצטרך לשלם מע"מ בלבד, אבל ייתכן שהם ידרשו ממך אישור משרד התקשורת. במקרה של מקבוק, אתה עדיין תהיה בחסכון של בסביבות ה-1000 שקל לעומת המחיר בארץ.
אם תעבור בקו הירוק ולא יתפסו אותך, לא תצטרך לשלם כלום (ואז כמובן החסכון הוא גבוה יותר).
אם תעבור בקו הירוק ויתפסו אותך, תצטרך לשלם מע"מ + קנס גבוה מאוד (ואז יצא יותר יקר מאשר בארץ...).

devious007 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

pixies כתב:אם תצהיר על המחשב בקו האדום, תצטרך לשלם מע"מ בלבד, אבל ייתכן שהם ידרשו ממך אישור משרד התקשורת. במקרה של מקבוק, אתה עדיין תהיה בחסכון של בסביבות ה-1000 שקל לעומת המחיר בארץ.
אם תעבור בקו הירוק ולא יתפסו אותך, לא תצטרך לשלם כלום (ואז כמובן החסכון הוא גבוה יותר).
אם תעבור בקו הירוק ויתפסו אותך, תצטרך לשלם מע"מ + קנס גבוה מאוד (ואז יצא יותר יקר

מאשר בארץ...).
...

חבר.
איך אתה מסביר את העובדה שמכל האנשים שאני מכיר שעובדים איתי בעבודה ואלא רק האנשים מהעבודה שהעבירו מחשבים ניידים מחול לא התעסקו עם אישורים מיוחדים ופשוט פתחו את המחשב לשימוש בחול ושמו בתיק גב והעבירו כמחשב נייד רגיל שלהם.
כי היום לא בודקים אותך ביציאה ביכלל.
ואתה מדבר איתי על חיסכון של 1000 ש"ח שזאת בדיחה ואין צורך לחפש אז מחשב בארה"ב בתנאים כאלה.

ההבדל הוא פי 2.ואתה מתכוון שבמידה ואתה מצהיר אתה מצמצם את הרווח שלך ל 1000 שקלים סה"כ.

אני האמת שוקל יותר לקנות גם את המחשב SONY VAIO שהמליץ עליו HAGI
ויש גם דגם טיפה מתקדם ממנו ב 1600 דולר. כשהעלות של המחשב בארץ מגיעה ל +10 אלף בממוצע.
מה שאומר חסכון של כ 4 אלף שקל.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46358
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5076 פעמים

שליחה #9 

devious007,
אין שום בעיה להסביר זאת, הם הבריחו מוצרים ארצה.
הדרך שהחבר pixies הסביר היא הדרך החוקית לעשות זאת.

לגבי התלונות שהעלת לגבי מחירי המוצרים בארץ, יש לנו שרשור ייעודי לטענות מסוג זה, אתה מוזמן לשתף אותנו.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #10 

אין לי מושג לגבי לפטופים של PC, אולם זהו הרווח במקרה של קניית מקבוק של APPLE. ייתכן שבקניית מקבוק פרו היקר יותר הפרש המחירים יהיה גבוה יותר.
כיום, בניגוד לשנות ה-80 וה-90 ה"עליזות", הסיכוי שיתפסו אותך בקו הירוק של המכס הוא נמוך אך עדיין קיים...
איך "יודעים" במכס אם המחשב שהבאת נלקח מהארץ ל"צרכי עבודה" או נקנה שם? לפי האותיות בעברית על המקלדת...

devious007 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #11 

pixies זה נשמע לי קצת לא הגיוני,ע"פ האותיות האנגליות זה לא פרמטר לדעתי.
אני יכולתי בקלות לקנות מחשב בחול בזמנו ולעבוד איתו כבר הרבה זמן רק עם אנגלית

מה שמצחיק שאני באמת טיפוס כזה שיותר מתעסק עם אנגלית מאשר עברית בכל מה שקשור לטכנולגיות וככה זה אצלי גם במכשיר הפלאפון שלי

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #12 

אז קח את הלפטופ ב-Hand bag וקווה לטוב... בהצלחה! (Y)

devious007 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #13 

אבל אי אפשר פשוט להגיד להם שזאת מתנה שהביאו לך בחול?

הריי יש איזשהו חוק שמאשר להביא מחול חלקי מחשב אני יודע,אין משהו לגבי מחשבים ניידים?

InbarHovav
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3252
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #14 

לטושיבה יש שירות מעולה בארץ ובחוץ, ישנם דגמים שכוללים גם כונן HD-DVD.

אם אתה מביא אותו מחול זו יכולה להיות הזדמנות טובה להורדה במחיר,
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"

כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #15 

גם על מתנה מחו"ל צריך לשלם מכס... זה לא ממש מעניין את המוכס...

InbarHovav
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3252
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #16 

"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"

כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות

devious007 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #17 

אני רק לא מבין אחי למה אתה אומר שהם יכולים לבדוק ע"פ אותיות אנגליות או אם זה צרוב בעברית על המקלדת.
אני יכול פשוט להגיד שאני רק דובר אנגלית ולהתחיל לדבר איתם באנגלית,והם לא יכולים להגיד כלום כי הכל יהיה פתוח,והיום לא חייבים להכריז על מחשב נייד כשמוציאים לחול.

האמת שאני יותר מחפש אנשים פה שעשו קנייה כזו בחול ויכולים להמליץ על מחשב נייד איכותי שמקבל פה שירות אמין.
כמובן מפרט שכולל בתוכו חומרה עדכנית כמו כונן HD או אולי גם צורב יהיה מעולה.

תודה לכל העוזרים .

devious007 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #18 

...

עינברי אני לא יודע.העניין שהמחשב נראה סבבה אבל למצוא עליו מידע באתר מכובד לא הצלחתי ומה העלויות בחול,יש אפשרות לתת לינק למחשב נייד בארץ וקישור לאחד האתרים בחול
www.pricegrabber.com אם את מכירה.
או אפילו ל EBAY
אני בעקרון אהיה בקנדה.אבל גם בארה"ב אני משאר שלא תהייה בעיה להזמין,למרות שצפוי בקנדה כל 26 לדצמבר STOCKDAY עצבני על הכל כולל בגדים וטכנולוגיות כאחד:)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”