דרושה: המלצה חמה!

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
omerdc פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ככה, אחרי שקצת למדתי, קצת הבנתי, קצת הפנמתי, נעבור לחלק האומנותי של הערב:

רסיבר+ זוג מדפיים בתקציב של עד 3000 ש"ח.
מיועד כרגע לחדר קטן, בתקווה עתידית לשדרג המערכת.(דנו כבר בכל עניין השדרוג- אז נחסוך מעצמנו שנית).
הדרישה למדפיים שיהיו איכותיים שכן כרגע הם ישמשו בזמן הקרוב כקדמיים בחדרוני.

תודה מראש.
עומר.

tomertsin
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1844
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

omerdc כתב:ככה, אחרי שקצת למדתי, קצת הבנתי, קצת הפנמתי, נעבור לחלק האומנותי של הערב:

רסיבר+ זוג מדפיים בתקציב של עד 3000 ש"ח.
מיועד כרגע לחדר קטן, בתקווה עתידית לשדרג המערכת.(דנו כבר בכל עניין השדרוג- אז נחסוך מעצמנו שנית).
הדרישה למדפיים שיהיו איכותיים שכן כרגע הם ישמשו בזמן הקרוב כקדמיים בחדרוני.

תודה מראש.
עומר.
...
רסיבר סטריאו או קולנוע ביתי?
האזן לרמקולים של וורפדייל , מישן, קף, טאנוי, AE, מוניטור אודיו וקאנטון.
אני מציע לך להעלות את התקציב, כדי לרכוש רסיבר ב-1,800-2,000 ש"ח ורמקולים במחיר דומה.

תומר

omerdc פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

להעלות את התקציב...

שליחה #3 

ת'אמת שגם אני ממליץ לעצמי בחום להעלות את התקציב, אבל תקציב מתוקף היותו תקציב, די מוקצב...
ולשאלתך, רסיבר ק"ב.

אוסיף עוד כמה שאלות שעוד לא זכיתי לתגובה בעניינן, אז במטוטא מכם..
1. האם יש דבר כזה רסיבר שלא מסוגל להרים רמקולים? (כמה סוכנים אמרו לי שרסיבר DENON לא הולך עם WHARFDALE). יש חיה כזאת? יש עוד שילובים לא מומלצים? או שדברים כאלה ניתן להבחין בשמיעה, ואם לא הבחנת אז, הכל בסדר...
2. נתקלתי בחנויות (מציאותיות) שלרוב מציעות אחריות 3 שנים על רסיבר ואילו באינטרנט רובם נותנים שנה. שווה לחסוך במחיר ולקצץ באחריות? עד כמה מכשירים כאלה אמינים?(חברות כמו YAMAHA, DENON, PIONEER).
3. מיקומים לחנויות אודיו(כמו שמרטין לדעתי המליץ לי) ששבהם אפשר להתרשם מההיצע הרחב ביותר. באזור המרכז. אני מאשדוד, אז כמה שיותר קרוב לאזור מגוריי, יותר טוב!

תודה רבה.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

1. לא במוצרים שאתה מדבר עליהם.
כל רסיבר סביר יידחוף ללא בעיה את הרמקולים הללו.

2. לדעתי כן, אולם זה שיקול אישי. כמה שווה לך השקט הנפשי? האם אתה מתכון לשדרג אחרי שנה?
וכו'

3. ראה אינדקס קישורים -> חנויות בישראל.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

logankungfu
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2462

אני לא חושב שזה בתקציב שאתה מדבר עליו..

שליחה #5 

..אבל גם לי ולאדם נוסף שניסה היה ניסיון רע מאוד עם השילוב של הגברה מתוצרת Nakamichi ורמקולי B&W. לי הניסיון האיום היה עם סנטר, ולו עם זוג מדפיים ששימשו כקידמיים למוסיקה.

omerdc פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

מר מרטין.

שליחה #6 

MartinHSabag כתב:1. לא במוצרים שאתה מדבר עליהם.
כל רסיבר סביר יידחוף ללא בעיה את הרמקולים הללו.

מזתומרת, במידה ואקנה, לשם דוגמה, רסיבר DENON 1705 וכרגע DIAMOND 9.2 ובעוד שנתיים ארצה להוסיף את שאר הDIAMOND תהיה בעיה??
באיזה רמות זה??
...
...

OBIONE1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 551
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

לרוב אמינות מגברים ורסיברים היא גבוהה ומגבר יכול לעבוד שנים

שליחה #7 

ללא כל תקלה.
חלק מהאתרים שמוכרים לך רסיברים עם שנה אחריות זה מכמה סיבות:
1:היבואן הרשמי לפעמים מוכר לאתרי אינטרנט מוצרים עם אחריות מופחתת ולכן המחיר זול יותר.
2:ישנם אתרים שמוכרים מוצרים מחודשים ולא תמיד מציינים זאת למרות שהם מחויבים על פי חוק!!!

3:חלק מהספקים לאתרי האינטרנט הם לא יבואנים רסמים וכתצטרך תיקון לא בטוח שיהיה להם חלק מקורי ולך תדע מה הם ישימו לך שם(אבל לא תמיד תלוי ביבואן).

אם מדובר לדוגמא באחריות של ס.ג או ט.ר אז אין לך מה לדאוג כי השירות שלהם מעולה מסיון אישי שלי עם מכשירים שרכשתי לעצמי!
אם אתה רוכש דרך האינטרנט תבדוק טוב מי עומד מאחורי האתר!!

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #8 

omerdc,
גם לא.
המוצרים שאתה מדבר עליהם הם ENTRY LEVEL, וככאלו פונים ל-MASS MARKET.
הם מתוכננים להיות תואמים לרסיברים נפוצים (מבחינת עכבה ונצילות) וכנ"ל הרסיברים, הם יהיו עם מספיק כח כדי לדחוף כמה שיותר רמקולים ברמת תקציב הזו.

אם היית מדבר על מגבר שפופרות עם 4.5W לערוץ או היית מדבר על רמקול אלקטרוסטטי שיורד ל-1.5 אוהם, זה היה סיפור שונה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

tomertsin
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1844
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

Re: להעלות את התקציב...

שליחה #9 

omerdc כתב:ת'אמת שגם אני ממליץ לעצמי בחום להעלות את התקציב, אבל תקציב מתוקף היותו תקציב, די מוקצב...
ולשאלתך, רסיבר ק"ב.

אוסיף עוד כמה שאלות שעוד לא זכיתי לתגובה בעניינן, אז במטוטא מכם..
1. האם יש דבר כזה רסיבר שלא מסוגל להרים רמקולים? (כמה סוכנים אמרו לי שרסיבר DENON לא הולך עם WHARFDALE). יש חיה כזאת? יש עוד שילובים לא מומלצים? או שדברים כאלה ניתן להבחין בשמיעה, ואם לא הבחנת אז, הכל בסדר...
2. נתקלתי בחנויות (מציאותיות) שלרוב מציעות אחריות 3 שנים על רסיבר ואילו באינטרנט רובם נותנים שנה. שווה לחסוך במחיר ולקצץ באחריות? עד כמה מכשירים כאלה אמינים?(חברות כמו YAMAHA, DENON, PIONEER).
3. מיקומים לחנויות אודיו(כמו שמרטין לדעתי המליץ לי) ששבהם אפשר להתרשם מההיצע הרחב ביותר. באזור המרכז. אני מאשדוד, אז כמה שיותר קרוב לאזור מגוריי, יותר טוב!

תודה רבה.
...
בסכום של 3000 ש"ח אי אפשר לקנות רסיבר וסט רמקולים איכותיים, למרות שהכל יחסי. כאשר קונים מוצר לא מספיק איכותי, אחרי תקופה מסויימת יש רצון לשדרג אותו למוצר טוב יותר. כל שידרוג כזה גורם להפסד כסף ולבזבוז זמן.

1. רוב הרסיברים לא מסוגלים לספק הרבה זרם, בגלל, שתקציב המוקצב ע"י החברה לרסיבר מוגבל ובד"כ נמוך. לפיכך, ברסיברים ישנם שנאיים זולים, יחסית למגברי הספק. שנאי 1 המשמש 5 ערוצים או יותר, אינו מסוגל לספק מספיק זרם לרמקולים גדולים עם הרבה דרייברים ו/או לרמקולים שהדרייברים שלהם תובעניים ודורשים הרבה זרם.
רמקולים של וורפדייל קלים להפעלה והם מתאימים לרסיבר של דנון.
2. לא שווה לקנות באינטרנט בחנות ווירטואלית. א. אתה לא יכול להאזין למוצרים. ב. ישנן פשיטות רגל (ע"ע נתי סקאל מלפני כמה ימים). ג. קשה להחזיר מוצר ו/או לבטל עסקה בכרטיס אשראי. ד. אתה יכול לקבל מוצר שנפתח/מתצוגה/שתוקן וכד'.
3. סינמה פארדיסו- נמל ת"א, הוליווד סינמה סטור- הרצליה פיתוח, סטריאו סטאר- פתח תקווה, פיוז- גבעתיים, קריזי אדי- כפר סבא.

תומר

omerdc פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הבנתי, תודה.

שליחה #10 

לגבי רסיברים, יש המלצות מיוחדות? אני מניח שבאזור ה2000 ש"ח חוץ מהYAMAHA 450 שנתקלתי בו כבר? וכמובן שילובים אופטימליים עם רמקולים...

תודה

ותודה לכולם עד עכשיו.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”