חיפשתי חיפשתי בסוף מצאנו שהריח נובע מהסטרימר tvix4000 שלי
הוצאתי אותו מהר מהחשמל , הוצאתי את ההארד דיסק וחוץ מהריח החזק לא היה שום סימן
למשהו שרוף. חיברתי שוב לחשמל הדלקתי ו... הוא נדלק אבל בלי המסך led ושוב התחיל
ריח חריף של פלסטיק שרוף כמובן ששוב העפתי אותו מהחשמל.
למישהו יש רעיון??
זה קרה גם לי בעבר באותו סטרימר .
אני רכשתי אותו בארה"ב וכשפניתי לחנות שמכרה לי את המכשיר עם הבעיה ( דרך אגב - אותה בעיה בדיוק ) נאמר לי שהבעיה ידועה והיא קוראת בחלק מצומצם של מכשירים בגלל ערךקכבל לא נכון .
חייב להודות שקיבלתי שרות מאוד מקצועי וכדי לתקן את הבעיה נתנו לי מספר אפשרויות , בינהן לשלוח אליי מעגל מודפס שלם + הוראות החלפה . זה הפתרון שהסכמנו עליו ואחרי שבוע המעגל החדש היה כבר אצלי . הוראות ההחלפה היו מאוד פשוטות .
במקרה שלך , אם רכשת את המכשיר בארץ וכמובן שהוא עדיין בתקופת האחריות , לדעתי צריך לגשת לחנות ולבקש מכשיר חלופי .
זה לא קשור ל-UPS . הבעיה נובעת מתקלה ביצור - קבל שטמפרטורת העבודה המקסימלית שלו בפועל נמוכה מזו שתוכננה להיות . בגלל זה הבעיה קוראת רק אם משאירים את המכשיר דלוק לפרק זמן ארוך או\גם מורידים את מהירות המאורר מ-2 (DEFAULT) ל-1 .
hagi כתב:זה לא קשור ל-UPS . הבעיה נובעת מתקלה ביצור - קבל שטמפרטורת העבודה המקסימלית שלו בפועל נמוכה מזו שתוכננה להיות . בגלל זה הבעיה קוראת רק אם משאירים את המכשיר דלוק לפרק זמן ארוך או\גם מורידים את מהירות המאורר מ-2 (DEFAULT) ל-1 .