חבר שלי רוצה לקנות LCD לחדש החדש שלו, 32 אינצ והתקציב שלו לא גדול בין ה2300 ל2700 לא יותר ( ברור שאם צריך להוסיף עוד 100 שקל אין בעיה ), השימושים שלו בעיקרון לטלויזיה.
תשמעו זה מה שהוא רוצה ואין מה לעשות עם זה בקיצור אם מישהו יוכל לתת לי דגם בתקציב שנתתי אני יודה לו
ו דרך אגב ps3mee הרבה זמן לא הייתי פעיל בפורום אבל אותך בחיים לא שכחתי אתה וההתחכמויות שלך שתיהיה בריא.
אוקיי הבנתי שHAIER היא לא חברת מדבקה אבל מישהו מוכן לתת לי דגם ספציפי, אני מאמין שבתקציב הזה אפשר למצוא משהו טוב אולי לא ממש טוב אבל משהו סביר ולא כמו AOC שמוכרים באייבורי מחשבים משהו שיהיה אפשר לצפות בו בלי לחתוך ורידים.
לא צריך לחתוך וורידים אבל ברור שבתקציב בהחלט יהיו פשרות.
תחמן?מה שוב אף אחד לא עידכן אותי מה קורה?
יש איזו prosonic בזאפ אולי זה יוכל לספק אותו,יד שנייה נשמע לי הכי הגיוני כפי שאני מבין לחבר שלך יש דרישות ובתקציב הזה הוא כנראה לא יוכל לקבל מוצר חדש שיעמוד בהגדרות שלו.
אין לו הגדרות הוא פשוט רוצה לראות נורמלי ולא גרוע כמו שאמרתי מיקודם בAOC הזאת שבאייבורי ( ראיתי אותה ופשוט אין לי מילים אני לא מאמין שייצאו טלויזיה שרואים בה כל כך גרוע), בקיצור מה שהוא רוצה זה את המייטב שהוא יכול להביא בתקציב שלו אז אם מישהו יכול לתת לי דגם אני יודה לו, ותאמינו לי שאני יודע שהתקציב שלו נמוך מאד ושקשה למצוא משהו בתקציב הזה, אני מכיר את זה ועברתי את הסרט הזה הרבה פעמים עם אנשים פה בפורום אבל אם מישהו יכול לתת המלצה בתקציב הזה זה יעזור לי מאד (דגם+חברה).
שוב אני אומר אני יודע שקשה למצוא משהו טוב בתקציב שלו, למה אתם סתם מקשים עלי ועושים כאב ראש הסברתי פעם אחת, אם מישהו יכול לתת חברה+דגם ספציפי של טלויזיה שהוא יודע שהיא טובה ( הכי טובה בתקציב הזה לא טובה יחסית לאחרות) שיגיד לי, תודה ויום טוב.
שמע במחירים האלה ההבדלים הם לא גדולים, כולן באותה רמה פחות או יותר.
ראיתי כמה HAIER בחנויות והן לא נראו לי כל כך גרועות יחסית למחיר.
בכל מקרה שישקול גם יד שנייה או עודפים/תצוגה/החזרות...
כן אבל סתם רציתי לתקן את הטעות שאמרתי למען הסדר הטוב חח.
בקיצור אתם אומרים ללכת לאלמ או ביג בוקס או בקיצור כל חנות שיש בה הרבה מסכים ולקחת מה שהכי מצא חן בענייו.