האם יש צורך בDVD UPSCALER איכותי כאשר יש לי כבר..
-
StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
האם יש צורך בDVD UPSCALER איכותי כאשר יש לי כבר טלויזיה איכותית(לדוגמא - PDP-4270XA) ? השאלה שעולה במוחי כרגע היא האם ניתן יהיה להבחין בהבדל משמעותי כאשר אשתמש בנגן DVD עם מעבד UPSCALING ברמה גבוהה למרות שגם הטלויזיה שלי תוכל לעשות את אותו רמה של עיבוד תמונה מ-DVD פשוט יותר ? הגיונית שגם נגן DVD ברמה גבוהה וגם טלויזיה טובה יראו יותר טוב מנגן DVD חלש(DVD ב200 שקל פשוט עם יציאת HDMI) , אבל האם יש הבדל משמעותי כל כך ? אם בעצם טלויזיות איכותיות יודעת לבצע את ה UPSCALING ברמה גבוהה מאוד אז נגני ה DVDUPSCALE האיכותיים נועדו לכאלה שברשותם טלויזיות חלשות ? תודה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הנחת הבסיס אומרת שבתיאוריה מעבד הווידאו שב DVD יכול לקבל מידע טוב יותר על מה האות המפוענח והוא וכל עבודת ה upscaling והעיבוד יכול להתרחש עוד בתחום הדיגיטאלי לפני ההמרה הראשונה.
במציאות לא ראיתי אף פעם הבדל לכאן או לשם, YMMV.
במציאות לא ראיתי אף פעם הבדל לכאן או לשם, YMMV.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
הבנתי שייצרו את ה - UPSCALERS בשביל מקרנים שאין להם את האפשרות לעשות את הUPSCALING בעצמם, ישנו אישור לדבר ?Catskinner כתב:הנחת הבסיס אומרת שבתיאוריה מעבד הווידאו שב DVD יכול לקבל מידע טוב יותר על מה האות המפוענח והוא וכל עבודת ה upscaling והעיבוד יכול להתרחש עוד בתחום הדיגיטאלי לפני ההמרה הראשונה.
במציאות לא ראיתי אף פעם הבדל לכאן או לשם, YMMV....