HDMI<DVI ליקנות יקר (MONSTER) או שאפשר להתפשר על הזול...
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
הכבל מעביר מידה דיגיטלי, הסיכוי לאובדן מידע בחיבור דיגיטלי הוא נמוך, לכן הייתי הולכת על הכבל הזול.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
עינבר, הלוואי וזה היה עובד ככהInbarHovav כתב:הכבל מעביר מידה דיגיטלי, הסיכוי לאובדן מידע בחיבור דיגיטלי הוא נמוך, לכן הייתי הולכת על הכבל הזול....
דווקא בגלל המידע הדיגיטלי, כבל באיכות ירודה יכול לשבש את המידע ( בעיקר עניין של אורכים ) בצורה כזו שהמכשיר בצד השני לא יוכל לפענח אותו ולמעשה לא יוצג כלום על הצג .
אם מדובר על אורכים של מעל 8 מטר היתי ממליץ דווקא על ההכבל היקר..
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בשביל 4 עד 5 מטר לא צריכה להיות בעיה להעביר גם עם הכבל הזול.
למידע כללי: הצרה עם HDMI ו DVI נעוצה בכך שזה נולד כ פרוטוקול דיגיטאלי להעברת מידע למחקים קצרים בין מחשב למסך. היות ובמרחקים האמורים לא יכולה להיווצר בעיה של הנחתה והסיכויים להפרעות וזליגה הם מאוד נמוכים לא חשבו על מנגנון של תיקון טעות. כשנזכרו בזה היה כבר מאוחר כי מנגנוני תיקון טעות פשוטים לא יעבדו במקצבים המטורפים שבהם HDMI מעביר מידע ויגרמו לאובדן סינכרון של התמונה ולתכנן את הפרוטוקול מההתחלה לא בא בחשבון.
לכן במרחקים ארוכים, למרות שההעברה דיגיטאלית ייתכנו שיבושים וניתוקים.
למידע כללי: הצרה עם HDMI ו DVI נעוצה בכך שזה נולד כ פרוטוקול דיגיטאלי להעברת מידע למחקים קצרים בין מחשב למסך. היות ובמרחקים האמורים לא יכולה להיווצר בעיה של הנחתה והסיכויים להפרעות וזליגה הם מאוד נמוכים לא חשבו על מנגנון של תיקון טעות. כשנזכרו בזה היה כבר מאוחר כי מנגנוני תיקון טעות פשוטים לא יעבדו במקצבים המטורפים שבהם HDMI מעביר מידע ויגרמו לאובדן סינכרון של התמונה ולתכנן את הפרוטוקול מההתחלה לא בא בחשבון.
לכן במרחקים ארוכים, למרות שההעברה דיגיטאלית ייתכנו שיבושים וניתוקים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

כל מוצר אתה יכול להחזיר תוך 14 יום
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

אור כתב:אל תשכחי שזה בתנאי שהאריזה לא נפתחה... (וחוץ מזה הוא נתן דוגמאות מEBAY...)InbarHovav כתב:כל מוצר אתה יכול להחזיר תוך 14 יום......
טעות שלי..