צריבת סרט MKV וצפיה ב DVD
האם ניתן לצרוב סרט בפורמט MKV על תקליטור DVD ולראות אותו על DVD שתומך ב DIVIX?
עד היום אני מחבר את המחשב לLCD בשביל לראות את הסרטים אבל אני אמור לקבל מערכת קולנוע ביתית שכוללת DVD עם יציאת HDMI ורציתי לדעת אם זה יתנגן לי.
עד היום אני מחבר את המחשב לLCD בשביל לראות את הסרטים אבל אני אמור לקבל מערכת קולנוע ביתית שכוללת DVD עם יציאת HDMI ורציתי לדעת אם זה יתנגן לי.
יכול להיות שאכן תראה יותר טוב את החתונה. תלוי באיכות של הנגן. בכל מקרה זה לא הבדל משמעותי כמו HD אמיתי.
יתרון נוסף זה שזה דיגיטלי מה DVD למסך. אין המרה מאנלוגי לדיגיטלי וחזרה. זה לא ממש הבדל באיכות (כמו שבמסך מחשב קשה להבדיל בין DVI לאנלוגי הותיק), אבל חיבור דיגיטלי נותן סוג של שקט נפשי. באנלוגי תמיד יש את העניין "אולי הכבל לא מספיק איכותי", "אולי אפשר טיפה לשפר עם כבל של 400 ש"ח". בדיגיטלי אין את זה, או שיש תמונה או שאין, אין באמצע.
יתרון נוסף זה שזה דיגיטלי מה DVD למסך. אין המרה מאנלוגי לדיגיטלי וחזרה. זה לא ממש הבדל באיכות (כמו שבמסך מחשב קשה להבדיל בין DVI לאנלוגי הותיק), אבל חיבור דיגיטלי נותן סוג של שקט נפשי. באנלוגי תמיד יש את העניין "אולי הכבל לא מספיק איכותי", "אולי אפשר טיפה לשפר עם כבל של 400 ש"ח". בדיגיטלי אין את זה, או שיש תמונה או שאין, אין באמצע.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לדעתי בעולם של סטרימרים ומחשבים שמגרדים את ה 2000 שקלים מלמטה המוצר הזהcluber77 כתב:אז מה כל הקטע של ה DVD עם HDMI , זה לא שפתאום אני אנגן סרט DVD של החתונה שלי והאיכות תיהיה יותר טובה....
( dvd+hdmi+upscale ) חסר כל משמעות.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

sam22 כתב:בכל מקרה,
מנסיון....
בסוף הסרט שוב תהיה נשוי....
אל תצפה שזה ישתנה...
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

אני פשוט לא מכיר אף אחד ( כולל אני ) שהגיע לסוף של הסרט של החתונה ..guyezra כתב:למה?sam22 כתב:בכל מקרה,
מנסיון....
בסוף הסרט שוב תהיה נשוי....
אל תצפה שזה ישתנה...
אולי יש סוף אלטרנטיבי?
![]()
...
איכשהו זה תמיד נגמר ברגע שאתה רואה את בת דודה של אחות של סבתא שלך מכניסה את המזלג לפה..
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי