המנהל צדקתה בקשר לחדר
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
ליפני מיספר חודשים כתבתי . שיש לי חדר עים פלטות ספוג 5 ס"מ על התיקרה והקיר האחורי . ושטיח על הריצפה . ובחדר שומעים את השקט . אין הד ביכלל בחדר . וחסר לי טרבל מעט בצלילי . יעצתה להוריד כמה פלטות . אז מה עשיתי . הורדתי את השטיח כי הייה בו המון אבק וקשה הייה לנקות כי הייה עלו שולחן . חתחתי את השטיח עים סכין טפטים . ופתאום היתחלתי לישמוע המון טרבל . במוסיקה שאני מכיר משמעות קודמות גם הצליל הכללי הישתנה לטובה . אפילו רשת ג' בקליטה ישירה מהלוויין הישתפרה בהמון .
כדאי ליפעמים להאזין לאחרים בעיצות
כדאי ליפעמים להאזין לאחרים בעיצות
רק הטכנאי קרמר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- קיבל תודות: 2 פעמים
לפי הנוהל...
תמונות
תמונות
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

להציג תמונות מעט קשה לי מהחדר . אין לי מצלמה דיגיטלית . נתאר את החדר . זוג רמקולים קווד 57 מחוברים למגבר סטראו דנון קלאסה A שניקנה ליפני כ17 שנה . אצל היבואן יוסי מלכית ז"ל . שמחובר לרסיבר סוני STR830 שמשמש פרה . זוג רמקולים AR3
מחוברים לרסיבר סוני . רק הרמקול 12' מחובר ומשמיע באסים מישני הצדדים . עשיתי בלאנס בין הקווד לבין הAR3 . סנטר JBL
ואחוריים וורדפלד . צליל בשמים . רוצה להגיע לרקיע השביעי . כמובן במרכז טלויזיה 16:9 מסך רגיל זכוכית
מחוברים לרסיבר סוני . רק הרמקול 12' מחובר ומשמיע באסים מישני הצדדים . עשיתי בלאנס בין הקווד לבין הAR3 . סנטר JBL
ואחוריים וורדפלד . צליל בשמים . רוצה להגיע לרקיע השביעי . כמובן במרכז טלויזיה 16:9 מסך רגיל זכוכית
רק הטכנאי קרמר
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

וגם סאב וורפילד 10' שכחתי
רק הטכנאי קרמר