שאלה לגבי צריבות
-
tk4ever
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 164
יש לי כבר שנה פלזמה... Q7 ולא עשיתי את ה100 שעות הראשונות של הניגודיות ובהירות נמוכה... וגם לא הרצתי את הדיסק הזה שעושה BREAK IN... בכל מקרה רציתי לשאול אם אני צריך להיזהר או לעשות משהו בשביל לפצות על זה...? בכל מקרה קרה לי פעם שנשאר לוגו אבל זה עבר אחרי כמה דקות...
-
tk4ever
-
- חבר פעיל מאוד

הקפצה
-
tk4ever
-
- חבר פעיל מאוד

נו תגיבו
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46459
אפקטיביות ההרצה חשובה מאוד בשעות הראשונות של הפעלת המסך, מכיוון שאז הפוספרים הכי רגישים לצריבה. מכיוון שלדבריך שהמסך ברשותך כבר שנה, אין טעם לבצע את ההרצה כעת.
המשך לשמור על הכללים הרגילים של שמירת פלזמה מצריבה (מסך סטטי לזמן ממושך, צפייה עם Black Bars...) ותהנה!
המשך לשמור על הכללים הרגילים של שמירת פלזמה מצריבה (מסך סטטי לזמן ממושך, צפייה עם Black Bars...) ותהנה!
-
tk4ever
-
- חבר פעיל מאוד

סבבה תודה... רק שאלה אם למשל אני רואה DVD ועוצר ת'תמונה לככה 5 דקות זה עדיין יכול לגרום לנזק? אפילו שזה רק 5 דקות? ומה לגבי LETTERBOX? יכול לעשות משהו?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

כל עוד אתה רואה סרט בודד לעיתים ב Letterbox, לא יקרה כלום, כנ"ל לגבי Pause. העיקר תשתדל לא לצפות במשך מספר שעות רב במצב שבו התמונה היא סטטית במקום כלשהו.
-
tk4ever
-
- חבר פעיל מאוד

הא סבבה... אבל הבעיה העיקרית היא שרוב הסרטים הם LETTERBOX ואין אפשרות לעשות שיהיה על כל המסך :\ מה לעשות?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

בשביל זה החבר moco כתב מאמר מצויין אשר מסביר מהיכן נובעת הבעיה ומה ניתן לעשות.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1090
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1090
- marceloros
-
- חבר פעיל

- תגובות: 97
בפלסמה היחסית חדשה שלי סמסונג Q91H אחרי צפייה במשחק כדורגל לדוגמה (כמעט שעתיים) בגלל הסמל הבוהק של ספורט 1/2 נשאר מיד אחרי זה כתם מפחיד בפינה. עם הפעלת מסך לבן או pattern הכל מסתדר תוך זמן קצר.
מפחיד, אבל לא נורא.
מפחיד, אבל לא נורא.
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
האמת היא שאצלי בפיוניר אני לא שם לב לתופעות הללו. 5 5 5
אולי מכיוון שהמסך שלי הוא מהסדרה שמקצועית שמיוחד לעבודה עם מחשב.וגם האורביטר אצלי פועל קבוע.
אם יש לכם מנגנוני הגנה הפעילו אותם. הלוגואים של הערוצים הם בעיה ידועה.
אולי מכיוון שהמסך שלי הוא מהסדרה שמקצועית שמיוחד לעבודה עם מחשב.וגם האורביטר אצלי פועל קבוע.
אם יש לכם מנגנוני הגנה הפעילו אותם. הלוגואים של הערוצים הם בעיה ידועה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם