למה אף אחד לא מגיב לשאילתתי אני באמת צריך תשובה
למה שמת לי את הסימן הזה אני לא מבין
מדוע אף אחד לא עונה לי כמו שצריך אני סך הכל שואל שאלה שאתם מבינים בנושא שלה אם אני הייתי מבין כמותכם לא הייתי צריך לשאול אותה מרוב כל ההמלצות של הסוחרים בחנויות אני כבר לא יודע למי להאמין.
מה קשה לתת תשובה חד משמעית .
תודה

מה קשה לתת תשובה חד משמעית .
תודה
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
מה השאלה ?metlon כתב:בבקשה מכם...
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אם תוכלו חברים להסתכל בהמשך הפורום תראו שאלה
שלי על עזרה סופית בקנייה של lcd
תבדקו לפי היוזר שלי
תודה

תבדקו לפי היוזר שלי
תודה
לקראת קניה סופית ... עזרה בבחירה למנהלי פורום ולמבינים ביותר
אוקיי לאחר שקראתי כל השבת אינספור מאמרים ראיתי כמליון אתרים דברתי עם אנשים הגעתי למסקנה הסופית .... אני באותו מצב שהייתי כשהחלטתי שברצוני לקנות lcd והמצב הוא שאני לא יודע כלום!!!!
בקיצור אנא תנו לי תשובה חד משמעית. ובזה נגמר הסיפור אני הולך למחסני חשמל בעוד כשעה וסוגר עניין.
עברתי לדירה חדשה אני צריך שני מסכי lcd חדשים ואלו הן דרישותיי...
בסלון:
א. מרחק תצוגה - בין 2.80 ל 3.00 מטר אורך.
רוחב - כ 2.70 מטר
ב. מגבר פיוניר עם כניסה אופטית ושני כניסות 21 פינים
ג. ממיר של חברת hot
ד. כמות צפייה - 60% שידורי טלויזיה 40% dvd
ה. סכום קנייה עד 5700 מקסימום.
ו. אמנם מצחיק אבל גם חשוב צבע קיר שמנת בהיר (אך לא מחייב)
בחדר השינה:
א.מרחק תצוגה - בין 3.5 ל4.00 מטר
ב. ללא מערכת סראונד כרגע
ג. ממיר של חברת הוט
ד. כמות צפייה - 70% dvd ו 30% שידורי טלויזיה
נ.ב.
האם אני צריך 32'' או 37''?
אנא קחו לתשומת ליבכם את כל הקריטריונים ותנו לי תשובה מעשית וסופית אם אפשר 2 סוגים לכל איזור כדי שאוכל לבחור
תודה רבה מקווה שדרישותיי לא בשמיים ושסוף סוף נגיד מברוק.
תודה
metlon
בקיצור אנא תנו לי תשובה חד משמעית. ובזה נגמר הסיפור אני הולך למחסני חשמל בעוד כשעה וסוגר עניין.
עברתי לדירה חדשה אני צריך שני מסכי lcd חדשים ואלו הן דרישותיי...
בסלון:
א. מרחק תצוגה - בין 2.80 ל 3.00 מטר אורך.
רוחב - כ 2.70 מטר
ב. מגבר פיוניר עם כניסה אופטית ושני כניסות 21 פינים
ג. ממיר של חברת hot
ד. כמות צפייה - 60% שידורי טלויזיה 40% dvd
ו. אמנם מצחיק אבל גם חשוב צבע קיר שמנת בהיר (אך לא מחייב)
בחדר השינה:
א.מרחק תצוגה - בין 3.5 ל4.00 מטר
ב. ללא מערכת סראונד כרגע
ג. ממיר של חברת הוט
ד. כמות צפייה - 70% dvd ו 30% שידורי טלויזיה
נ.ב.
האם אני צריך 32'' או 37''?
אנא קחו לתשומת ליבכם את כל הקריטריונים ותנו לי תשובה מעשית וסופית אם אפשר 2 סוגים לכל איזור כדי שאוכל לבחור
תודה רבה מקווה שדרישותיי לא בשמיים ושסוף סוף נגיד מברוק.
תודה
metlon
לחדר השינה, תחפש ביד 2 את הטלוויזיה של הייסנס חדשה מהאריזה,בגודל 42 אינץ פלזמה במחיר 4000 ש"ח.
ולסלון תקנה 37 אינץ lcd איכותית,אני חושב שכדאי לך לקזז מחדר אחד בשביל לקבל 2 טלוויזיות סבירות ולא שתי טלוויזיות מעפנות.
ולסלון תקנה 37 אינץ lcd איכותית,אני חושב שכדאי לך לקזז מחדר אחד בשביל לקבל 2 טלוויזיות סבירות ולא שתי טלוויזיות מעפנות.
ניר
אני לא מבין כזה גדול אבל לקחתי בחשבון את המרחקים שציינת ונראה לי שהייתי הולך על 37 אינצ', כמובן שיש הבדל במחיר אבל אני מעדיף להשקיע יותר ולהנות מחווית צפייה איכותית מאשר לקנות 32 ולחשוב אולי הייתי צריך יותר
אני לא מבין כל כך בדגמים המעט שהצלחתי לעשות הוא להיכנס לזאפ ולקרוא את הביקרות של המשתמשים, ידוע לי שהביקורות שם לא תמיד אוביקטיביות ויש אינטרס לבעלי חנויות להלל מוצר כזה או אחר בשביל שיקנו את המוצר אצלהם.
בכל אופן בדקתי לפי התקציב שלך (עד 5700 התפרעתי קצת והגעתי ל- 6000 )
לגבי טלוויזיות 37 אינצ' :
מה אתם אומרים על הדגמים הבאים: Toshiba c3000 , Toshiba a3000 אשמח לדעת מה ההבדלים בינהם ואיזה דגם מבינהם יותר חדש ועדיף? והבחנתי בעוד דגם נחמד Haier L37A8A1 האם Haier חברה טובה?
לגבי טלוויזיה 32 אינצ':
יש דגם אחד שהייתי הולך עליו ללא צל של ספק וזה הדגם הזה: Sharp lc-32wd1 קראתי המלצות חמות בפורום על דגם זה וגם ראיתי בהרבה חנויות טלוויזיות של Sharp ותמיד האיכות שלהם היתה מעולה במיוחד בשידורי טלוויזיה
מקווה שקצת עזרתי לך....כמוך אשמח לשמוע עוד תגובות של אנשים בפורום שמבינים קצת יותר ויכולו לכוון אותך לקנייה החכמה יותר ממני
אני לא מבין כל כך בדגמים המעט שהצלחתי לעשות הוא להיכנס לזאפ ולקרוא את הביקרות של המשתמשים, ידוע לי שהביקורות שם לא תמיד אוביקטיביות ויש אינטרס לבעלי חנויות להלל מוצר כזה או אחר בשביל שיקנו את המוצר אצלהם.
בכל אופן בדקתי לפי התקציב שלך (עד 5700 התפרעתי קצת והגעתי ל- 6000 )
לגבי טלוויזיות 37 אינצ' :
מה אתם אומרים על הדגמים הבאים: Toshiba c3000 , Toshiba a3000 אשמח לדעת מה ההבדלים בינהם ואיזה דגם מבינהם יותר חדש ועדיף? והבחנתי בעוד דגם נחמד Haier L37A8A1 האם Haier חברה טובה?
לגבי טלוויזיה 32 אינצ':
יש דגם אחד שהייתי הולך עליו ללא צל של ספק וזה הדגם הזה: Sharp lc-32wd1 קראתי המלצות חמות בפורום על דגם זה וגם ראיתי בהרבה חנויות טלוויזיות של Sharp ותמיד האיכות שלהם היתה מעולה במיוחד בשידורי טלוויזיה
מקווה שקצת עזרתי לך....כמוך אשמח לשמוע עוד תגובות של אנשים בפורום שמבינים קצת יותר ויכולו לכוון אותך לקנייה החכמה יותר ממני
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
37 אינץ' לסלון, 42 לחדר השינה.
C3000 של טושיבה היא אכן אחלה טלויזיה, אבל לא היחידה. למה שלא תלך לאיזושהיא חנות שמתמחה בעניין, ותבדוק מסכים במו עיניך? לגבי מסכים מומלצים, מספיק שתדפדף בפורום בחודש האחרון, ואני בטוח שתמצא הרבה המלצות על דגמים של טושיבה, LG, סמסונג וכדומה.
בכל מקרה, לצפיה ב-HOT או YES כדאי לקנות מסך עם כניסת SCART (כלומר 21 פינים), אבל זה לא deal breaker.
C3000 של טושיבה היא אכן אחלה טלויזיה, אבל לא היחידה. למה שלא תלך לאיזושהיא חנות שמתמחה בעניין, ותבדוק מסכים במו עיניך? לגבי מסכים מומלצים, מספיק שתדפדף בפורום בחודש האחרון, ואני בטוח שתמצא הרבה המלצות על דגמים של טושיבה, LG, סמסונג וכדומה.
בכל מקרה, לצפיה ב-HOT או YES כדאי לקנות מסך עם כניסת SCART (כלומר 21 פינים), אבל זה לא deal breaker.
Silence speaks louder than words
MetalliJoe כמובן שיש דגמים אחרים טובים אבל METLON הקציב לעצמו תקציב של 5700 ש''ח והדגם הנורמלי שמצאתי לנכון להמליץ עליו בקטגוריה של מסכי 37 אינצ' הוא הטושיבה C3000 (קצת חורג מהתקציב 6000 ש''ח)
אם ידוע לך דגם אחר ספציפי שעונה לדרישות שתף אותנו
אם ידוע לך דגם אחר ספציפי שעונה לדרישות שתף אותנו