לקראת קניה סופית ... עזרה בבחירה למנהלי פורום ולמבינים ביותר

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
metlon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אוקיי לאחר שקראתי כל השבת אינספור מאמרים ראיתי כמליון אתרים דברתי עם אנשים הגעתי למסקנה הסופית .... אני באותו מצב שהייתי כשהחלטתי שברצוני לקנות lcd והמצב הוא שאני לא יודע כלום!!!! :מבולבל:

בקיצור אנא תנו לי תשובה חד משמעית. ובזה נגמר הסיפור אני הולך למחסני חשמל בעוד כשעה וסוגר עניין.

עברתי לדירה חדשה אני צריך שני מסכי lcd חדשים ואלו הן דרישותיי...
בסלון:
א. מרחק תצוגה - בין 2.80 ל 3.00 מטר אורך.
רוחב - כ 2.70 מטר
ב. מגבר פיוניר עם כניסה אופטית ושני כניסות 21 פינים
ג. ממיר של חברת hot
ד. כמות צפייה - 60% שידורי טלויזיה 40% dvd
ה. סכום קנייה עד 5700 מקסימום.
ו. אמנם מצחיק אבל גם חשוב צבע קיר שמנת בהיר (אך לא מחייב)

בחדר השינה:
א.מרחק תצוגה - בין 3.5 ל4.00 מטר
ב. ללא מערכת סראונד כרגע
ג. ממיר של חברת הוט
ד. כמות צפייה - 70% dvd ו 30% שידורי טלויזיה
ה. סכום קנייה עד 5700 מקסימום.

נ.ב.
האם אני צריך 32'' או 37''?
אנא קחו לתשומת ליבכם את כל הקריטריונים ותנו לי תשובה מעשית וסופית אם אפשר 2 סוגים לכל איזור כדי שאוכל לבחור
תודה רבה מקווה שדרישותיי לא בשמיים ושסוף סוף נגיד מברוק.
תודה
metlon

itzik_vip
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1014
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #2 

אני לא מבין כזה גדול אבל לקחתי בחשבון את המרחקים שציינת ונראה לי שהייתי הולך על 37 אינצ', כמובן שיש הבדל במחיר אבל אני מעדיף להשקיע יותר ולהנות מחווית צפייה איכותית מאשר לקנות 32 ולחשוב אולי הייתי צריך יותר
אני לא מבין כל כך בדגמים המעט שהצלחתי לעשות הוא להיכנס לזאפ ולקרוא את הביקרות של המשתמשים, ידוע לי שהביקורות שם לא תמיד אוביקטיביות ויש אינטרס לבעלי חנויות להלל מוצר כזה או אחר בשביל שיקנו את המוצר אצלהם.
בכל אופן בדקתי לפי התקציב שלך (עד 5700 התפרעתי קצת והגעתי ל- 6000 )

לגבי טלוויזיות 37 אינצ' :
מה אתם אומרים על הדגמים הבאים: Toshiba c3000 , Toshiba a3000 אשמח לדעת מה ההבדלים בינהם ואיזה דגם מבינהם יותר חדש ועדיף? והבחנתי בעוד דגם נחמד Haier L37A8A1 האם Haier חברה טובה?

לגבי טלוויזיה 32 אינצ':
יש דגם אחד שהייתי הולך עליו ללא צל של ספק וזה הדגם הזה: Sharp lc-32wd1 קראתי המלצות חמות בפורום על דגם זה וגם ראיתי בהרבה חנויות טלוויזיות של Sharp ותמיד האיכות שלהם היתה מעולה במיוחד בשידורי טלוויזיה

מקווה שקצת עזרתי לך....כמוך אשמח לשמוע עוד תגובות של אנשים בפורום שמבינים קצת יותר ויכולו לכוון אותך לקנייה החכמה יותר ממני (Y)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”