בקשר לשאלה המקורית - מה שאתה מתאר נשמע כמו בעיה של הכרטיס מסך (זאת אומרת הדריברים שלו) אפילו שזה קצת מוזר אבל זה הדבר היחידי שיכול להסביר את זה - תעשה ניסוי כזה - תפתח את VMC תראה שהכל עובד - ותשאיר אותו במצב חלון (זה חשוב) - תחכה את הכמה שעות שלך שבדרך כלל לוקח לבעיה ל"פעול" - אם זה עדיין קורה לצערי אני לא יודע - אבל אם המצב חלון בסדר - הבעיה היא בדרייברים - שאתה במצב מסך מלא הכרטיס מסך שלך עובר לרזולוציה אחרת - אם הוא מתקשה או לא עובר נכון לפעמים מקבלים מסך שחור - למרות שזאת בעיה של כרטיסים של פעם - ואני לא מאמין שיש לך כזה כי יש לך וויסטה - הדבר היחידי שעולה לי בראש זה דרייברים - בהצלחה !
אני מקווה שזה בסדר אבל אני נכנס עם שאלה שקשורה לנושא :
יש דרך לכבות רק את המסך דרך VMC ? - לא מצב שינה מלא ???
תודה...[/b]
כפי שאמר kingshoko, הבעיה נובעת ככל הנראה בגלל הגדרת שומר המסך,
ההגדרה צריכה להיות "לעולם לא", מה שאתה מתאר זה מצב שאתה משתמש וצופה בסרט ואז שאתה מנסה לתפעל את המחשב\מדיה סנטר המסך מחשיך לך פתאום.
על הצד הטוב של הדברים - לרוב הגדרה של שומר מסך אף פעם וללא כיבוי מסך לעולם - הבעיה תעלם, לצערי פעם אחת שום דבר לא עזר לי אלא פירמוט ורק אז ההגדרות הללו פעלו כפי שאני רוצה.
כן - זאת השיטה שאני מניח רובנו משתמשים - השאלה היא האם יש דרך בלחיצת מקלדתאו עכבר או במקרה הכי טוב - השלט (לי יש תואם MCE) - לשלוח פקודה שתכבה את המסך באותה שניה - ולא לחכות שיעבור הזמן שמוגדר מראש עד שהמסך יכבה...