היי ,
אני מעוניין לרכוש רסיבר בתחום מחיר בינוני של 5K .
חשוב שיהיה בעל מיקרופון לתיקון תדרים בדומה לאודסי של דנון.
האפשרויות ששמתי לב הקיימות בשוק בתחום המחיר הן -
Onkyo 605 , Denon 2308 , Yamaha 1700 .
לגבי חיבורים חדשניים לפלזמה / LCD כרגע זה לא מעניין אותי.
חשוב שיתמוך בכל הפורמטים של הקולנוע ביתי החדשים.
בנוסף אני מעוניין לרכוש סאב בעיקר להופעות DVD וסרטים להשלמת התדרים הנמוכים.
מכיוון שהסאב מסדרת הרמקולים הקדמיים שלי יקר ( 7K ) בחרתי לא להשקיע סכום כזה
וללכת על אחד צנוע יותר. התקציב 4K והמליצו לי על שני סאבים כרגע.
JAMO E-7 - http://www.jamo.com/Default.aspx?ID=590 ... ctID=16614
ו B&W מסדרת 600 הקודמת -
http://www.החנות ההיא.co.il/Product.asp ... &Cat2ID=32
הג'אמו קצת יקר יותר אבל לא דרמטי. אשמח לשמוע את חוות דעתכם ,
תודה.
רסיבר חדש + סאב וופר
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אז ככה,
1) אם החיבורים של HD "לא מענינים אותך" הייתי מציע לך להתמקד ברסיברים אחרים כי כל הרסיברים שהזכרת כאן מתמחים במה שלא מעניין אותך ותרצה או לא, אתה משלם על זה. לכן הייתי בוחן רסיברים של שנה, שנתיים אחורה אך מליין יותר גבוה ובאותו המחיר או ללכת על חברות פחות מצועצעות אך יותר איכותיות כמו NAD, קיימברידג' אודיו וכו'. האמת, אם ממש לא מעניין אותך מיתוג HD הייתי שוקל ללכת על רסיבר של וינסנט - חברה גרמנית עם הגברה משובחת ברמה של seperates. אם תסתכל על "לוח סוחרים" כאן באתר תגלה את הדילר שמוחר אותם. אם לא תמצא, פנה אללי בפרטי ואפנה אותך.
2) אני לא מכיר את הג'אמו אך הסאב של ה-B&W טוב למחירו, במיוחד עקב המבצע. רק דע שהוא יותר מיועד למוסיקה ופחות לקולנוע ביתי אז הוא לא ירעיד לך את הבית אך בהחלט יתן לך עומק ונפח לסאונד. אם אתה רוצה למוטט קירות הייתי ממליץ לך ללכת על הוולודיין CHT10. מחירו כ-3,000 ש"ח.
1) אם החיבורים של HD "לא מענינים אותך" הייתי מציע לך להתמקד ברסיברים אחרים כי כל הרסיברים שהזכרת כאן מתמחים במה שלא מעניין אותך ותרצה או לא, אתה משלם על זה. לכן הייתי בוחן רסיברים של שנה, שנתיים אחורה אך מליין יותר גבוה ובאותו המחיר או ללכת על חברות פחות מצועצעות אך יותר איכותיות כמו NAD, קיימברידג' אודיו וכו'. האמת, אם ממש לא מעניין אותך מיתוג HD הייתי שוקל ללכת על רסיבר של וינסנט - חברה גרמנית עם הגברה משובחת ברמה של seperates. אם תסתכל על "לוח סוחרים" כאן באתר תגלה את הדילר שמוחר אותם. אם לא תמצא, פנה אללי בפרטי ואפנה אותך.
2) אני לא מכיר את הג'אמו אך הסאב של ה-B&W טוב למחירו, במיוחד עקב המבצע. רק דע שהוא יותר מיועד למוסיקה ופחות לקולנוע ביתי אז הוא לא ירעיד לך את הבית אך בהחלט יתן לך עומק ונפח לסאונד. אם אתה רוצה למוטט קירות הייתי ממליץ לך ללכת על הוולודיין CHT10. מחירו כ-3,000 ש"ח.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
תודה Danlior ,
בדקתי את האפשרות ללכת על דגמים מליין גבוה יותר ( ימהה 4600 / 2600 , דנון 3806 וכו' )
אבל הם עדיין יקרים משמעותית מהתקציב. למצוא יד שנייה זה לא פשוט ובלי קשר אני מעדיף
לקנות רסיבר חדש. רסיברים ק"ב בשונה ממגברי סטריאו נוטים להתקלקל במשך הזמן וזה מנסיון
של מישהו שעובד במקצוע כבר שנים רבות ויודע על מה הוא מדבר. כמובן ואני מדגיש , לא בכל
המקרים אבל בחלק לא מבוטל מהם.
בכל מקרה , אני רוצה מכשיר חדש. בתקציב שלי הדגמים מהליין של ימהה הם ה-1700 שיוצא
עכשיו בגלל כניסתו של ה-1800 וניתן לדעתי להשיג אותו במחיר ( 5-6K ).
המכשיר הבא הוא דנון 2807 שגם מוחלף עכשיו ועולה בדומה מאוד לימהה 1700 ,
וכמובן האונקיו 605 שהוא חדיש ונכנס בתקציב. נכון שיש לו אפשרויות שאין לי צורך בהן אבל
אני לא רואה הצדקה ללכת על מכשיר נניח כמו 704 / 684 הישנים יותר.
לגבי נאד , קיימבריד'ג אודיו ווינסנט זה סיפור אחר. אלו רסיברים שנותנים דגש על הסטריאו
ולא מתוחכמים כמו דנון / ימהה / אונקיו מבחינת תיקון תדרים שהוא קריטי בשבילי בגלל בעיות
אקוסטיות לא פשוטות.
דבר אחרון לגבי סאב - זה ש B&W יותר מוזיקלי זה יתרון. אני מחפש בדיוק סאב כזה שיתן
לי את הערך המוסף בעיקר בהופעות מוזיקה. אני מניח שגם בסרטים הוא יעשה הבדל משמעותי
לעומת רצפתיים בלבד. הוולודיין גם נראה מעניין אבל אני מפחד שיהיה אגרסיבי מדי במוזיקה.
אני לא מחפש להרים קירות , סה"כ מדובר גם על סלון די ממוצע בגודלו.
אשמח לעוד הצעות , בעיקר המלצות לסאבים.
בדקתי את האפשרות ללכת על דגמים מליין גבוה יותר ( ימהה 4600 / 2600 , דנון 3806 וכו' )
אבל הם עדיין יקרים משמעותית מהתקציב. למצוא יד שנייה זה לא פשוט ובלי קשר אני מעדיף
לקנות רסיבר חדש. רסיברים ק"ב בשונה ממגברי סטריאו נוטים להתקלקל במשך הזמן וזה מנסיון
של מישהו שעובד במקצוע כבר שנים רבות ויודע על מה הוא מדבר. כמובן ואני מדגיש , לא בכל
המקרים אבל בחלק לא מבוטל מהם.
בכל מקרה , אני רוצה מכשיר חדש. בתקציב שלי הדגמים מהליין של ימהה הם ה-1700 שיוצא
עכשיו בגלל כניסתו של ה-1800 וניתן לדעתי להשיג אותו במחיר ( 5-6K ).
המכשיר הבא הוא דנון 2807 שגם מוחלף עכשיו ועולה בדומה מאוד לימהה 1700 ,
וכמובן האונקיו 605 שהוא חדיש ונכנס בתקציב. נכון שיש לו אפשרויות שאין לי צורך בהן אבל
אני לא רואה הצדקה ללכת על מכשיר נניח כמו 704 / 684 הישנים יותר.
לגבי נאד , קיימבריד'ג אודיו ווינסנט זה סיפור אחר. אלו רסיברים שנותנים דגש על הסטריאו
ולא מתוחכמים כמו דנון / ימהה / אונקיו מבחינת תיקון תדרים שהוא קריטי בשבילי בגלל בעיות
אקוסטיות לא פשוטות.
דבר אחרון לגבי סאב - זה ש B&W יותר מוזיקלי זה יתרון. אני מחפש בדיוק סאב כזה שיתן
לי את הערך המוסף בעיקר בהופעות מוזיקה. אני מניח שגם בסרטים הוא יעשה הבדל משמעותי
לעומת רצפתיים בלבד. הוולודיין גם נראה מעניין אבל אני מפחד שיהיה אגרסיבי מדי במוזיקה.
אני לא מחפש להרים קירות , סה"כ מדובר גם על סלון די ממוצע בגודלו.
אשמח לעוד הצעות , בעיקר המלצות לסאבים.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אחרי מה שכתבת, לך על הסאב של B&W בלב שלם, במיוחד עקב הדיל שכרגע רץ איתו.
לגבי רסיבר, הייתי ממליץ לך בכל זאת לבדוק את האופציה של פיוניר. יש לו רום קורקשיון מעולה.
לגבי רסיבר, הייתי ממליץ לך בכל זאת לבדוק את האופציה של פיוניר. יש לו רום קורקשיון מעולה.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"