שאלה קטנה על תפעול של VMC

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
HananYariv פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום...
רציתי לדעת אם יש דרך להגיד לVMC לקפוץ לאיזה תוכניות בלי להקליט אותה
נגיד שאני רואה בGUIDE איזה משהו שמתחיל בערוץ אחר עוד שעה - הדרך היחידה שהוא יקפוץ זה אם אני אומר לו RECORD THIS SHOW - אבל אני רק רוצה שיקפוץ לשם לא שיתחיל להקליט גם - יש למישהו פתרון ?
תודה ...

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #2 

גם שהוא רק "קופץ" הוא מקליט...מתי שצופים בערוץ - המדיה סנטר מקליט, כך שאין פה שום יתרון.

כשצופים בטלויזיה עם מדיה סנטר היתרון הוא הגמישות בזמן - סמן הקלטה, אם תגיע בזמן לצפות - אתה תמיד יכול לבטל ההקלטה בזמן הצפייה, אם הגעת מאוחר כדי לצפות - לא תפסיד את ההתחלה...וזה היתרון הגדול.

שימוש במדיה סנטר לצפייה בטלויזה זה בעצם שינוי בהרגלי הצפייה - מצפייה לפי לוח המשדרים/הזמנים של הטלויזיה לצפייה לפי לוח הזמנים האישי שלך!

אורן.

HananYariv פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אורן תודה על התשובה...

אבל.. שמתי לב שהVMC לעומת SAGETV לדוגמאה(שנורא אהבתי אבל נגמר לי הTRAIL עליו) לא מקליט כל הזמן - תכונה שדווקא אהבתי בSAGETV - הוא לא משאיר כל הזמן באפר של נגיד שעתיים להקלטה רצופה - אם אני עובר ערוץ הוא כאילו מאתחל הכל :-\ יש מקום שאפשר להגדיר את זה כמו שמגדירים בSAGETV את ה TIME SHIFTER (אם אני זוכר נכון את השם)
בכל מקרה גם בהנחה שהוא בכל מקרה מקליט וכדי שיקפוץ אז אני בכל מקרה אמור לעשות לו RECORD הרעיון הוא שאני סה"כ רוצה שיקפוץ לשם ולא ישמור את הקובץ (כי הוא לוקח המון המון מקום !)

תודה...

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”