התמונה משנה את הגוון כל הזמן באופן חריג(מחשב מחובר ל-LCD)
שלום יש ברשותי מסך LCD של סמסונג מדגם LA26R71B אשר חיברתי למחשב כאשר החיבור נעשה ע"י כבל VGA חדש מהאריזה......
בהתחלה הכל היה טוב ויפה אבל אחרי תקופה קצרה שמתי לב שהתמונה ע"ג המסך מידי כמה זמן משנה את הגוון שלה לצהוב וחוזרת להיות נורמלית ושוב ושוב.........
היום פתאום השתנה הגוון לצהוב של ממש לאיזה 2 דקות ופתאום שוב זה הסתדר לחלוטין.
חשוב לציין שהמחשב שברשותי כבר די ישן 6 שנים, וכן גם הכרטיס מסך GeForce 2
עוד אני רוצה לציין כי את הטלוויזיה שחיברתי מהממיר בכבל SCART רואים מצויין ללא שום תקלות.
בבקשה בבקשה אם למישהו יש מושג מה יכולה להיות התקלה אני אודה לו מאוד!!!!
בהתחלה הכל היה טוב ויפה אבל אחרי תקופה קצרה שמתי לב שהתמונה ע"ג המסך מידי כמה זמן משנה את הגוון שלה לצהוב וחוזרת להיות נורמלית ושוב ושוב.........
היום פתאום השתנה הגוון לצהוב של ממש לאיזה 2 דקות ופתאום שוב זה הסתדר לחלוטין.
חשוב לציין שהמחשב שברשותי כבר די ישן 6 שנים, וכן גם הכרטיס מסך GeForce 2
עוד אני רוצה לציין כי את הטלוויזיה שחיברתי מהממיר בכבל SCART רואים מצויין ללא שום תקלות.
בבקשה בבקשה אם למישהו יש מושג מה יכולה להיות התקלה אני אודה לו מאוד!!!!
בעת זקנה הרבה סובלים מקטרקט...תותעח כתב:סבבה אחי תודה על העצה......maxim880 כתב:יש סיכוי גדול שיש בעיה בכרטיס מסך תבקש ממשיהו שיביא לך כרטיס מסך יותר חדיש ותבדוק עם יש עדיין את אותה הבעיה....
יש לך השערה למה זה דווקא הכרטיס מסך??...
באמת כדאי לשים כרטיס אחר לכמה ימים - אם זה ממשיך, לבדוק את המסך על מחשב אחר לכמה זמן - אם זה בסדר, יכול להיות אפילו שרכיב אחר במחשב הישן עושה בעיות (הלוח אם לדוגמא) - אבל צריך לקחת צעד צעד...
Ozen כתב:בעת זקנה הרבה סובלים מקטרקט...תותעח כתב:סבבה אחי תודה על העצה......maxim880 כתב:יש סיכוי גדול שיש בעיה בכרטיס מסך תבקש ממשיהו שיביא לך כרטיס מסך יותר חדיש ותבדוק עם יש עדיין את אותה הבעיה....
יש לך השערה למה זה דווקא הכרטיס מסך??...![]()
באמת כדאי לשים כרטיס אחר לכמה ימים - אם זה ממשיך, לבדוק את המסך על מחשב אחר לכמה זמן - אם זה בסדר, יכול להיות אפילו שרכיב אחר במחשב הישן עושה בעיות (הלוח אם לדוגמא) - אבל צריך לקחת צעד צעד......
סבבה תודה רבה