מה דעתכם לארגן אחת ולתמיד מבצע של ביקורת אמצעי תצוגה?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
nimi9 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 82
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

הרעיון שלי שכל אחד עם סוג מסויים של אמצעי תצוגה יתרום זמן קצר וחשוב לבדיקה שתתבצע לפי סטנדרט אחיד ע"י 3-5 חברי פורום אוביקטיבים (בלי דעות קדומות ואינטרס אישי!! :wink: ) ויתנו ציונים לפי כמה קטגוריות.
זה יתן הרבה מאוד חומר ומידע לכל אותם משתמשים שכל יום פותחים איזה 5 נושאים כמו "אני צריך 37 לסלון מה עדיף?" וגם לשבור מיתוסים מוזרים שאין לי מושג מאיפה צצו כמו שארפ זה טוב לטלויזיה, סאמסונג לקונסולות, היטצי למחשב, פיוניר מושלמת (טוב נו... 8) , LG ביינונית, כל המדבקות למיניהם לא שוות וכו....

זה עלול לקחת מעט זמן, אבל זה למטרה טובה לפי דעתי.
אני מוכן לתרום מהזמן שלי ואת הטלויזיה (SHARP LC32WD1E שלי לביקורת הזו.

מה דעתכם?
יש רעיונות אחרים?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78842
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #2 

nimi9,

יש לזה כבר תשתית - יש לנו מודול שכתבנו שקוראים לו "ביקורת מוצרים", זה בעצם בדיוק מה שאתה מציע, ביקורת מבוססת על ביקורות של אנשים בעלי מסכים (או מוצרים), רק צריך להתחיל להכניס מידע, וזהו.

amitgba
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אנ י דווקא חושב שזה רעיון נחמד,ואני מעדיף את הביקרות של עופר כי אז גם אפשר להשוות למסכים אחרים [הרי כל אחד יגיד שהמסך שלו הכי טוב בעולם]
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?

nimi9 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 82
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

אז זהו, שאם מישהו קנה טלויזיה אחרי עבודת מחקר רצינית ומחבר אותה בבית ולדוגמא אין לה NR (מה שכולם אוהבים פה) והוא מחבר את המחשב ורואים לא משהו בכלל, אין מצב(!!!) שהוא יכתוב בביקורת שרואים לא משהו. הרי הוא עשה עבודת מחקר רצינית והשווה מיליון דגמים וקנה במיטב כספו טלויזיה, אז ברור ששלו הכי טובה בעולם ולא צריך להשקיע 20 אלף שקל ולקנות פיוניר...
וברור שמץ וגורנדיג ו KTV הם לא חברות מדבקה ואני לא יכול מחר לבוא לחברה ולהוציא קו חדש של אותם טלויזיות עם השם "בארט סימפסון" על הפאנל... הרי אני קניתי אחת כזו והיא מיוצרת בגרמניה ורואים בה יותר טוב מפיליפס...

שורה תחתונה: לכולם יש אינטרס אישי, כלכלי, שיווקי ואגואיסט לשבח את הטלויזיה שלהם.
בשביל זה מישהו אחר יבקר אותם והעין שלו תראה פתאום שהשארפ המהוללת שלי ,לדוגמא, לא כזאת מדהימה בשידורי טלויזיה...

סה"כ הצעתי רעיון נחמד שלא אמור להיות כזה מסובך, כי בדף ביקורות אין ביקורות בכלל! וכולם רושמים אותו דבר: "טלויזיה מדהימה, קניתי בזול, הכי טובה שיש במחיר הזה, רוצו לקנות"...

ALFRED3
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 743
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #5 

נו אז בבקשה תחלוק איתנו את מסקנותיך נשמח לשמוע (Y)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”