עכשיו מחכים להשוואהroeek כתב:ציינתי כבר שה-CD שלי עולה יותר מ-20K וכך גם הפטפון......
ביקור לילי מס.4: ערן פוגל והאורב של מישל
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
מצוין. אז אם ככה אין שום מניעה מלבצע את הניסוי (חוץ מלהשיג את התקליט במצב טוב ואת ה-CD החדש...)roeek כתב:ציינתי כבר שה-CD שלי עולה יותר מ-20K וכך גם הפטפון......
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
השבוע עשיתי השוואה בין CD לווניל על אותו הסטאפ .
נו איך להגיד את זה .......
ה CD השאיר עשן מנועים לווניל ,
עובדה קטנה הפיטפון כולל כל הרכיבים עולה בסביבות 60K ש"ח וה CDP עולה 8K ש"ח (ציינתי זאת רק לאלו שחשוב להם המחיר ).
נ"ב
הבחור חובב ווניל , ומעדיף לשמוע רוב הזמן באמצעות פטיפון , מה שמצא חן בעייני זה שהיה לו מספיק אומץ להודות שב CDP זה נשמע טוב יותר
אצל מרטין עשיתי השוואה דומה עם תקליט ו CD אחר והתוצאה היתה די דומה .
עובדה קטנה הפיטפון כולל כל הרכיבים עולה בסביבות 60K ש"ח וה CDP עולה 8K ש"ח (ציינתי זאת רק לאלו שחשוב להם המחיר ).
נ"ב
הבחור חובב ווניל , ומעדיף לשמוע רוב הזמן באמצעות פטיפון , מה שמצא חן בעייני זה שהיה לו מספיק אומץ להודות שב CDP זה נשמע טוב יותר
אצל מרטין עשיתי השוואה דומה עם תקליט ו CD אחר והתוצאה היתה די דומה .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פרטים
roeek,
למרות שאיני חובב אנלוג אני נהנה לקרא את הסקירות שאתה מעלה לפורום.
לחברי המבקרים והמקטרגים, לא בכול מאמר/ביקורת או כתבה יש לחפש בין השורות היכן ניתן לעקוץ ולקטרג.
עד כמה שידוע לי רועי ואחרים בפורום זה אינם מתפרנסים מכתיבה בנושא האודיו אלה משתפים אותנו בחויות השונות העוברות עליהם - קצת אורך רוח ונימוס לא הזיקו לאף אחד לא מתאים לכם פשוט אל תקראו.
לא חייבים להגיב בשלילה לכול מאמר אישי המפורסם בפורום.
לגבי Dark Side Of The Moon יש לי אותו בהוצאת SACD ואני יכול לאשר שמדובר בלא פחות מיצירה ועריכת מופת.
למרות שאיני חובב אנלוג אני נהנה לקרא את הסקירות שאתה מעלה לפורום.
לחברי המבקרים והמקטרגים, לא בכול מאמר/ביקורת או כתבה יש לחפש בין השורות היכן ניתן לעקוץ ולקטרג.
עד כמה שידוע לי רועי ואחרים בפורום זה אינם מתפרנסים מכתיבה בנושא האודיו אלה משתפים אותנו בחויות השונות העוברות עליהם - קצת אורך רוח ונימוס לא הזיקו לאף אחד לא מתאים לכם פשוט אל תקראו.
לא חייבים להגיב בשלילה לכול מאמר אישי המפורסם בפורום.
לגבי Dark Side Of The Moon יש לי אותו בהוצאת SACD ואני יכול לאשר שמדובר בלא פחות מיצירה ועריכת מופת.
יש לי אותו בSACD,יש לי ESOTERIC X01-D2 מכשיר לא רע לכל הדעות
ואין מה להשוות האורב נשמע פשוט אחרת, והרבה יותר טוב!לא באותה ליגה,אני ממליץ לכולם לגשת לערן ולשמוע, זאת פשוט חויה
- efib
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 12395
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כל הכבוד על האומץ לצאת מהארון ...Eyal_W כתב:השבוע עשיתי השוואה בין CD לווניל על אותו הסטאפ .
נ"ב
אצל מרטין עשיתי השוואה דומה עם תקליט ו CD אחר והתוצאה היתה די דומה ....
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים
פאשיסטים
החוויה שלי היא שונה לחלוטין.Eyal_W כתב:השבוע עשיתי השוואה בין CD לווניל על אותו הסטאפ .
נ"ב
ההשוואה שאני ויתר הנוכחים בחדר האזנה עשינו הייתה בשיר SOMETHING של ה BEATLES. תקליט אל מול CD.
ואיך לומר... מיד לאחר מכן הזמנתי פטיפון
וזה לא יהיה יומרני לקבוע באופן חד משמעי כי ההקלטות פופ/רוק ישנות ישמעו הרבה יותר טוב על פטיפון מאשר על CDP.
אני מסכים שע"פ בדיקה כזו או אחרת לא ניתן לקבל החלטה גורפת .
מה שבטוח שאם יש שני מכשירים נהנים משני העולמות .
מה שבטוח שאם יש שני מכשירים נהנים משני העולמות .
פרטים
פרטים
אייל , מעניין באיזה מוסיקה השתמשת לבדיקה ? והאם התקליטים שלו היו רימאסטרד או ישנים בהקלטה טובה ושמורים היטב ? כי אם זה רימאסטר אין שום טעם לפטיפון , ובמיוחד אם הם מוקלטים כSACD .
דבר נוסף מה היה ההבדל ? כלומר באיזה מקומות/אזורים/דגשים ?
כי לי זה מאוד מוזר , אני אישית שמעתי את הטכניקס שלי עם ראש של דנון מול CDP שעלה אז כ5K$ והפטיפון השאיר לו אבק בכול סוג של מוסיקה . לצערי לא השארתי את התקליטים שהיו לי במעבר לחדר אחר , כי אחרת היה לי את התקליט של הפינק פלוייד , ואז היית רואה שזה לא נכון
דבר נוסף מה היה ההבדל ? כלומר באיזה מקומות/אזורים/דגשים ?
כי לי זה מאוד מוזר , אני אישית שמעתי את הטכניקס שלי עם ראש של דנון מול CDP שעלה אז כ5K$ והפטיפון השאיר לו אבק בכול סוג של מוסיקה . לצערי לא השארתי את התקליטים שהיו לי במעבר לחדר אחר , כי אחרת היה לי את התקליט של הפינק פלוייד , ואז היית רואה שזה לא נכון
"החוויה שלי היא שונה לחלוטין.
ההשוואה שאני ויתר הנוכחים בחדר האזנה עשינו הייתה בשיר SOMETHING של ה BEATLES. תקליט אל מול CD.
ואיך לומר... מיד לאחר מכן הזמנתי פטיפון
וזה לא יהיה יומרני לקבוע באופן חד משמעי כי ההקלטות פופ/רוק ישנות ישמעו הרבה יותר טוב על פטיפון מאשר על CDP.[/quote] (Y")
נערך לאחרונה על ידי benson ב 20/11/2007 12:01, נערך 2 פעמים בסך הכל.
"מה שבטוח שאם יש שני מכשירים נהנים משני העולמות"
Eyal_W כתב:אני מסכים שע"פ בדיקה כזו או אחרת לא ניתן לקבל החלטה גורפת .
מה שבטוח שאם יש שני מכשירים נהנים משני העולמות ....
- audiofreak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 321
- קיבל תודות: 3 פעמים
- יצירת קשר:
כמה דברים:Eyal_W כתב:השבוע עשיתי השוואה בין CD לווניל על אותו הסטאפ .
נ"ב
1. סט אפ של פטיפון בנוי מ4 חלקים- ראש ,זרוע, בסיס ופונו סטייג'- לחבר אותם זו אומנות!
אם יש טעות אחת בסט אפ - כל ההשקעה לא שווה ואכן נגן תקליטורים סביר ישמע טוב ונכון יותר- ביחוד שמתעסקים עם ראשי MC !
2.הדפסות- כמובן שישנן הדפסות ישנות טובות יותר בויניל, וחדשות בדיסקים- וכך גם תהיה התוצאה.
3. דינאמיות ב"מקרו" תמיד תהיה עדיפה בCD כאשר הדיסק מוקלט מעל 60DB, כיוון שתקליטים אינם בעלי טווח דינאמי רחב כמו דיסקים.
אודיופריק, יבואני JL AUDIO , LUXMAN ועוד מותגים מובילים. עדנים, משק 7 טל: 0542456056 www.audiofreak.co.il
ערן לא הבנת אותי , ובצדק הניסוח של המשפט שלי גרוע .
מה שכתבתי זה שמבדיקה שערכתי אצל מרטין התוצאה היתה תוצאה דומה בין ה CDP לפטיפון .
ואני מאוד בתחברתי לסאונד של הקלייר אודיו , אם פעם אשוב לשחק בצלחות שחורות
אני אקנה כניראה קלייר אודיו .
יחד עם זאת שמעתי גם נוטינגהם והתוצאה היתה מעניינת , בכלים אקוסטיים אהבתי מאוד את התוצאה מהנוטינגהם .
מה שכתבתי זה שמבדיקה שערכתי אצל מרטין התוצאה היתה תוצאה דומה בין ה CDP לפטיפון .
ואני מאוד בתחברתי לסאונד של הקלייר אודיו , אם פעם אשוב לשחק בצלחות שחורות
יחד עם זאת שמעתי גם נוטינגהם והתוצאה היתה מעניינת , בכלים אקוסטיים אהבתי מאוד את התוצאה מהנוטינגהם .
פרטים
פרטים
- audiofreak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 321
- קיבל תודות: 3 פעמים
- יצירת קשר:
רק נתתי כמה עובדות שמבהירות עד כמה המשחק
הוא לא חד משמעי .

אודיופריק, יבואני JL AUDIO , LUXMAN ועוד מותגים מובילים. עדנים, משק 7 טל: 0542456056 www.audiofreak.co.il
- efib
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 12395
- קיבל תודות: 0
Re: רק נתתי כמה עובדות שמבהירות עד כמה המשחק
כמובן ! אחרת איך הייתם מוכרים CDP יוקרתיםaudiofreak כתב:הוא לא חד משמעי .
...
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים
פאשיסטים