צריך המלצה לכבל
שלום,
אני צריך כבל באורך 7 מטר בערך (למעשה אני צריך טיפה פחות אבל קשה לדעת בדיוק), עכשיו אני מתלבט איזה כבל אני צריך.
בעתיד אחרי שאני אקנה מחשב אני אצפה בסרטי HD, אבל אני לא יודע מה זה יהיה.
בנתיים אני משתמש בטלוויזיה גם כמסך מחשב וזה השימוש העיקרי שלי כרגע.
אז איזה כבל הכי כדאי לי לקנות? VGA ל VGA? כי בVGA רואים מעולה את המחשב על הטלוויזיה.
אין לי בעיה לקנות את הכבל בארה"ב אז אשמח להמלצות.
חשוב לי לציין שאני לא וידיאופיל ככה שאני לא רוצה להשקיע יותר מדי בכבלים, אני מעוניין שיראו טוב, לא משהו סוף העולם.
תודה
אני צריך כבל באורך 7 מטר בערך (למעשה אני צריך טיפה פחות אבל קשה לדעת בדיוק), עכשיו אני מתלבט איזה כבל אני צריך.
בעתיד אחרי שאני אקנה מחשב אני אצפה בסרטי HD, אבל אני לא יודע מה זה יהיה.
בנתיים אני משתמש בטלוויזיה גם כמסך מחשב וזה השימוש העיקרי שלי כרגע.
אז איזה כבל הכי כדאי לי לקנות? VGA ל VGA? כי בVGA רואים מעולה את המחשב על הטלוויזיה.
אין לי בעיה לקנות את הכבל בארה"ב אז אשמח להמלצות.
חשוב לי לציין שאני לא וידיאופיל ככה שאני לא רוצה להשקיע יותר מדי בכבלים, אני מעוניין שיראו טוב, לא משהו סוף העולם.
תודה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
תרכוש כבל דיגיטלי, dvi-hdmi או hdmi-hdmi - תלוי ביציאות של הכרטיס מסך שלך ובכניסות של המסך.
רצוי כי תרכוש את הכבל בארץ עם אפשרות להחזרה במידה והכבל לא תקין. כבלים כאלה מעט רגישים כאשר הם מגיעים באורכים כפי שציינת ועלולים לא לעבוד. המחירים בארץ לא יקרים כל כך כאשר אתה בוחר לרכוש כבר לא ממותג והביצועים יהיו זהים לכבל יקר יותר.
רצוי כי תרכוש את הכבל בארץ עם אפשרות להחזרה במידה והכבל לא תקין. כבלים כאלה מעט רגישים כאשר הם מגיעים באורכים כפי שציינת ועלולים לא לעבוד. המחירים בארץ לא יקרים כל כך כאשר אתה בוחר לרכוש כבר לא ממותג והביצועים יהיו זהים לכבל יקר יותר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
כבל VGA הינו אנלוגי ומצריך עבודת DAC ביציאה של כרטיס המסך והמרה הפוכה בכניסת ה HDMI של המסך. כבל דיגיטלי חף מהמרות אלו.
הסיבה היחידה להעדיף כבל VGA על כבל דיגיטלי הינו הגבלה של המסך לעבוד ברזולוצית ה Native דרך החיבור הדיגיטלי.
לגבי מחירי כבלים, זה תלוי במותג, בסדרת המותג ובאורך. הכי מומלץ כי תרים מספר טלפונים לחנויות ותבדוק מולם.
הסיבה היחידה להעדיף כבל VGA על כבל דיגיטלי הינו הגבלה של המסך לעבוד ברזולוצית ה Native דרך החיבור הדיגיטלי.
לגבי מחירי כבלים, זה תלוי במותג, בסדרת המותג ובאורך. הכי מומלץ כי תרים מספר טלפונים לחנויות ותבדוק מולם.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
ישנם מתאמים כמובן - http://www.tvcables.co.uk/images/items/dvi-to-hdmi.jpg
ובנושא המלצה לכבל, כמו שכבר ציינו למעלה אין צורך בכבל יקר ובעל שם מפוצץ, מספיק כבל שעובד.
לקנות ולבדוק
ובנושא המלצה לכבל, כמו שכבר ציינו למעלה אין צורך בכבל יקר ובעל שם מפוצץ, מספיק כבל שעובד.
לקנות ולבדוק
שי