שלום לכולם אני משתמש חדש ומאוד מרוצה עד כה מהאתר הזה הוא עוזר לי אם כי די מבלבל מרוב דגמים והמלצות אני לא יודע מה לקנות.
אנא עיזרו לי אני ארשום כמה פרטים על מה אני צריך ומי שיכול לעזור אני מודה לו מאוד...
עברתי דירה ואני מעוניין לרכוש שני טלויזיות lcd אחת לסלון ואחת לחדר השינה ... אין לי כבר כח לכל ההמלצות של הסוחרים אני לא יודע כבר למי להאמין המליצו לי במחסני חשמל על הדגמים הללו:
sharp 32x5 מיוצרת באינדונזיה לא יודע למה אמרו לי על זה?
toshiba 32a3000
lg 32lcs3
כל הטלויזיות הללו הם בתווך המחירים שאני מחפש בערך עד 5600 או משהו כזה כמובן כולן 32 אינטש' כי אני לא יכול לקנות יותר גדולה היות והמרחק מהתצוגה הוא כמעט 3 מטר
מה היא המלצתכם מבין ה3 הנ"ל והאם הן שוות בכלל ?
אולי למישהו יש המלצה יותר פרקטית וטובה הן במחיר והן באיכות
השימוש העיקרי שלי הוא צפייה בסרטי דיוידי אך גם תוכניות טלויזיה אמנם פחות.
מה לגבי היציאות שיש בהן?
תודה
metlon
עזרה לקנייה של lcd בבקשה
אני מצטרף ל- metlon
גם אני מחפש בימים אלה טלוויזית LCD בגודל 32 אינצ' בתקציב של עד 5500 ש''ח
דווקא שמעתי ביקורות טובות על ה- LG 32lcs3 הבנתי שזה דגם חדש, מה אתם אומרים?
אנשי פורום יקרים אני יוצא אליכם בקריאה נרגשת זו ומבקש שתעזרו לי לבחור את הטלוויזיה הכי טובה בשוק שעונה לדרישותי התקציביות
גם אני מחפש בימים אלה טלוויזית LCD בגודל 32 אינצ' בתקציב של עד 5500 ש''ח
דווקא שמעתי ביקורות טובות על ה- LG 32lcs3 הבנתי שזה דגם חדש, מה אתם אומרים?
אנשי פורום יקרים אני יוצא אליכם בקריאה נרגשת זו ומבקש שתעזרו לי לבחור את הטלוויזיה הכי טובה בשוק שעונה לדרישותי התקציביות
אוקי החלטתי ללכת על שארפ!
הבנתי שהאיכות שלהם במיוחד בשידורי טלוויזיה חזקה ביחס לשאר, וגם זו חברה ממש איכותית למסכי LCD 32
ובכן אני צריך את עזרתכם בבחירת דגם מומלץ מהרשימה הבאה:
LC-32WD1E
LC-32SA1
LC-32GA8E
LC-32BV8E
אלו הם הדגמים המומלצים החדשים של החברה
אנא ממכם כוונו אותי לדגם המנצח ותעשו לי חיים כלים ואיכותיים, מבטיח להזמין אותכם לחנוכת ביתי החדש ביחד עם הטלוויזיה
ובכן אני צריך את עזרתכם בבחירת דגם מומלץ מהרשימה הבאה:
LC-32WD1E
LC-32SA1
LC-32GA8E
LC-32BV8E
אלו הם הדגמים המומלצים החדשים של החברה
אנא ממכם כוונו אותי לדגם המנצח ותעשו לי חיים כלים ואיכותיים, מבטיח להזמין אותכם לחנוכת ביתי החדש ביחד עם הטלוויזיה