סוף סוף מצאתי פורום רציני,וברצוני לשאול 2 שאלות מחברי הפורום

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
devious007 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שאלה ראשונה:
לאחר שקניתי 2 מסכים של SAMSUNG שעקרונית אני מאוד מרוצה מהם ,הגיע השלב לעזור לחבר בבחירת טלויזיה.
אני מחפש עבורו טלויזיה גדולה לסלון.בגדלים של 42-50 אינץ.
התקציב הוא 10 אלף +דיי גמיש .
בתור אחד שלא התאכזב עד עכשיו ממוצרי SAMSUNG רציתי להמליץ לו על אחת הטלוויזיות שלהם אבל הן נורא יקרות.
החנות שבה רכשתי את הטלוויזיות שלי היא BEST LINE ,עכשיו יצרתי קשר עם החנות במטרה להזמין טלויזיה ולקבל מידע לגבי טלוויזיות בטווח מחירים הללו ,והמליצו לי על ה LG
דגם:LG 50PT81
הייתי רוצה לשמוע תגובות לגבי הדגם הזה בינתיים,ולאחר מכן ארחיב בנוגע לגודל הסלון ודרישות מהטלוויזיה ,כמו כן מה שהולך להיות מחובר לטלוויזיה אני פחות או יותר יודע שזה DVD ואו\YES \או HOT.

שאלה שנייה:
רכשתי פלזמה של סמסונג Samsung PS42Q91H
זאת שציינתי מקודם שעומדת בסלון.אני לא בצעתי עליה את הצריבה ובדיקת צבעים שיצא לי בעצם לקרוא עליה רק היום וכמובן שאני הולך לעשות את זה בשביל החבר,אבל אני לא חושב שמה שקורה אצלי בטלוויזיה קורה בגלל זה כי אני לא מסתכל ערוצים שבהם יש את הלוגו כמו ערוץ הילדים והופ וכד.
מה קורה בעצם ועד היום לא הצלחתי לנסח את זה בצורה בטובה ביותר ,זה סוג של תופעת מריחה בחלק מסרטי DVD שמשודרים ב HOT בערוצי הסרטים או בסרטים שאני צופה בהם בטלוויזיה ,הרגשה של תמונה מצוירת או כאילו שמצלמים את הסרט במצלמה ביתית.
אלא הם אסוציאציות שלי עם מרקם התמונה שמתקבל.
אם למשהו זה קורה והוא מרגיש את זה כמוני או מכיר בתופעה בבקשה אשמח לשמוע פתרונות.
הערוצים כמו ערוץ 2 וערוצי ספורט למיניהם מראה ברמה מאוד גבוהה וטובה יותר מה LCD סמסונג 32 שנמצא בחדר שלי LA32M61 ומ LCD של אנשים אחרים שהתרשמו.

(מצטער מראש היה לי הרבה מה לרשום בהמשך אקצר)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78842
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #2 

ממליץ שתעבור על הסקירה שלי של ה-M81, יש שם תופעות דומות.

לגבי ה-LG, אין לי הכרות איתה לצערי.

pug1980
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 436

שליחה #3 

אני רכשתי את הLG PT81 לפני שבוע ואני מרוצה עד השמים. רכשתי את ה42"
איכות תמונה מאוד טובה גם בטלויזיה וגם בHD.
תחזית לבחירות הקרובות :
פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
המנצח הברור והבלתי מעורער :
הפלאזמה !!!
;-)

devious007 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93

שליחה #4 

משהו נוסף שיוכל לתת את דעתו בנושא או שמה להמליץ על פלזמה בגודל 50 אינץ שיכולה לתת ביצועים טובים עם YES+סרטי DIVX DVD ב DVD לא איכותי במיוחד.

pug1980
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 436

שליחה #5 

היא גם מחוברת לPS3 ורואים מעולה. ראיתי פה מישהו בפורום שראה אותה ליד הQ91 ואמר שרואים בLG יותר טוב
תחזית לבחירות הקרובות :
פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
המנצח הברור והבלתי מעורער :
הפלאזמה !!!
;-)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”