שילוב סאב וופר במערכת דו ערוצית - Velodyn או REL
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
3.5 מטר??
יהיה לך לחץ באוזניים...
לא צריך סאב בכזה סאלון.
יהיה לך לחץ באוזניים...
לא צריך סאב בכזה סאלון.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

למה משדרגים? כי יש משהו יותר טוב...
מחלה, אתה יודע.

מחלה, אתה יודע.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

צריך ניקוד...
דובל בלה לונה.
דובל בלה לונה.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

במקרה יש לי את הסרבו 15 V2 והוא לא ממש סאב מוזיקלי.
להזיז ספות זה ההתמחות שלו.
אני ממש ממליץ על הסאב של סדרת אלקטרה, למוזיקה.
בק"ב, אגב, הפארדיים אוכל אותו לארוחת בוקר.

איתי סדרת אלקטרה 900 כבר לא נמכרת יותר (הוחלפה ע"י ה- 1000), ולך תמצא כזה יד 2 .איתי_הגיתי כתב:במקרה יש לי את הסרבו 15 V2 והוא לא ממש סאב מוזיקלי.
...
- ds
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 570
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
בניגוד לאלו שטוענים שהסאב לא יוסיף דבר לי יש רושם שכל מערכת (כמעט כל) ללא סאב ייעודי ועדיף שניים היא כזו שאיננה ממקסמת את פוטנציאל שלה. אכן חשוב להשלים את טווח התדירויות שרמקולים העיקרים אינם מגיעים אליהם אבל חשוב לעין ערוך יותר להוריד את העומס מהמיד באס ולהעביר את התפקיד של השמעת התדרים הנמוכים לסאב. בצורה זו יש רווח כפול, אחד, הטווח הנמוך יעשה על ידי רמקול שתוכנן לכך והשני, ולא פחות חשוב או אפילו חשוב יותר, הוא הורדת התדרים של Hz 80-150 ומטה מהמיד. פעולה זו תעשה גדולות ונצורות לאיכות הסאונד של המיד שלא יצטרך להתמודד עם דבר שברוב המקרים הוא מתקשה בכך. כל זה בתנאי כמובן שלא מחברים את הסאב ומשאירים את רמקולים העיקרים כפי שהם אלה שיש לחתוך את התדרים הנמוכים כך שלא יגיעו לרמקולים העיקריים ושיגיעו אך ורק לסאב, וניתן לעשות זאת בקלות. יתרון חשוב נוסף יהיה באיכות הכוללת של המערכת שתעלה פלאים, מאחר והשילוב הזה יתן בסיס הרמוני יוצא מהכלל לצליל שלא ניתן לקבל ללא סאב ייעודי. כל מה שנאמר הוא כמובן בהנחה שיעשה שימוש בסאב איכותי.
אני הייתי אומך, לך על זה, ושני הסאבים שצינתה הם בעלי איכות גבהה כך שאתה לא מסתכן במיוחד במידה ולא תוכל לבדוק אותם במערכת שלך.
אני הייתי אומך, לך על זה, ושני הסאבים שצינתה הם בעלי איכות גבהה כך שאתה לא מסתכן במיוחד במידה ולא תוכל לבדוק אותם במערכת שלך.
- avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
ds כתב:בניגוד לאלו שטוענים שהסאב לא יוסיף דבר לי יש רושם שכל מערכת (כמעט כל) ללא סאב ייעודי ועדיף שניים היא כזו שאיננה ממקסמת את פוטנציאל שלה. אכן חשוב להשלים את טווח התדירויות שרמקולים העיקרים אינם מגיעים אליהם אבל חשוב לעין ערוך יותר להוריד את העומס מהמיד באס ולהעביר את התפקיד של השמעת התדרים הנמוכים לסאב. בצורה זו יש רווח כפול, אחד, הטווח הנמוך יעשה על ידי רמקול שתוכנן לכך והשני, ולא פחות חשוב או אפילו חשוב יותר, הוא הורדת התדרים של Hz 80-150 ומטה מהמיד. פעולה זו תעשה גדולות ונצורות לאיכות הסאונד של המיד שלא יצטרך להתמודד עם דבר שברוב המקרים הוא מתקשה בכך. כל זה בתנאי כמובן שלא מחברים את הסאב ומשאירים את רמקולים העיקרים כפי שהם אלה שיש לחתוך את התדרים הנמוכים כך שלא יגיעו לרמקולים העיקריים ושיגיעו אך ורק לסאב, וניתן לעשות זאת בקלות. יתרון חשוב נוסף יהיה באיכות הכוללת של המערכת שתעלה פלאים, מאחר והשילוב הזה יתן בסיס הרמוני יוצא מהכלל לצליל שלא ניתן לקבל ללא סאב ייעודי. כל מה שנאמר הוא כמובן בהנחה שיעשה שימוש בסאב איכותי.
אני הייתי אומך, לך על זה, ושני הסאבים שצינתה הם בעלי איכות גבהה כך שאתה לא מסתכן במיוחד במידה ולא תוכל לבדוק אותם במערכת שלך....
שמעתי רצפתיים בלי סאב ומדפיים עם סאב, הבדל עצום.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

ds
אני לא חושב שסאב מיותר, רק הוא צריך להתאים.
1 - לחדר, 2 - לרמקולים.
ברגע שיש התאמה מוצלחת כמובן שזה מעצים חוויה חשוב מאד.
1 - לחדר, 2 - לרמקולים.
ברגע שיש התאמה מוצלחת כמובן שזה מעצים חוויה חשוב מאד.
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
איתי_הגיתי כתב:ds
1 - לחדר, 2 - לרמקולים.
ברגע שיש התאמה מוצלחת כמובן שזה מעצים חוויה חשוב מאד....
וכמו שאמרנו כבר, הבעיה היא להתאים . במקרה הנ"ל זהו רמקול מאוד מאוד טוב ומוזיקלי שחייב חבר נמוך מוזיקלי ומהיר ואחד שלא משתלט ולא פוגע באיזון.
שים לב שזהו כבר רמקול עם כמה יחידות , שלעשות בינהן איזון זה דבר ממש לא קל.
הוספה של עוד יחידה שעוד מנגנת L+R ביחד ושתעמוד בזה בכבוד זה לא דבר פשוט.